[Osmaniye - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aradığımız herşeyi bulabilirmiyiz bu sitede abi...........:cherry:

Reşit nerelerdesin reşiiiit. Şu şahin tepesindeki yokuştan çıkma isteği beni durdurmaz oldu, ne dersin mesai çıkışı oraya bir gidelimmi? Ondan sonrada sırada mehmetli deki yeni açılmış orman yolu var.

OOO İYİ İYİ DE KANKA BENİM MOTORUM YOK. SEN CIKACAN BEN DE TRENE BAKAR GİBİ SENİMİ İZLİCEM:mrgreen:

arkayı kaldırırkende arkada oturmak istermisin ben kaldırrım hiç sorun değil heheh yapamammı zannettin 180 190 km lerde teker yaparken yusuf yusuf seslerin geliyodu kulağıma

YUSUFU BEN SEVERİM DE ONDAN ARKADASIMIN ADINI ANDIM. KORKUDAN DEĞİL YALNIZ:mrgreen::p ARKAYI KALDIR SEN DE ÖLE BAKALIM SONRA KARAR VERİRİM BİNİP BİNMEYECEGİME:queen:

Son düzenleme:
Ceyhan gezisine katılamadım

Arkadaşlar merhabalar. Ceyhan gezisine katılmayı çok istememe rağmen, hava yağışlı gibiydi, herhalde olmaz diyerek katılmayıp, onun yerine Dört tekerle Adana'da bulunan annemin yanına gittim. Serkan'ın yolladığı resimlere bakılırsa oldukça iyi geçmiş, içim gitti doğrusu.
Bu arada, arkadaşlar 1992 yılında satmış olduğum 01 H 3708 plakalı koyu mavi MZ 251 motoru arıyorum. Vergilerini ben ödüyorum. Sefasını başkası sürüyor. Bulunduğunuz yerde bu motoru gören olursa bana bir özelden mesaj atsın nolur. Aslında forum ana sayfada aranan motorlarla ilgili bir ana başlık açılsa iyi olur. Bu isteğimi yönetimden birine bildirdim. Umarım herkesin maduriyet yaşadığı bu konuda yardımcı olurlar. Bu konu da nerden çıktı derseniz: Bu gün Reyhanlı'da önümden bir motor gidiyordu. Plakası 01 H 1928 eski model bir honda cg. Plakayı görünce içim sızladı. Belki de bunun sahibi de aynı benim gibi heryerde motorunu arıyor ve bulamıyordu. Vergi ve cezalarını sahibi ödüyor, sefasını ise bu vatandaşlar sürüyorları:pr::pr::pr: Selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar merhabalar. Ceyhan gezisine katılmayı çok istememe rağmen, hava yağışlı gibiydi, herhalde olmaz diyerek katılmayıp, onun yerine Dört tekerle Adana'da bulunan annemin yanına gittim. Serkan'ın yolladığı resimlere bakılırsa oldukça iyi geçmiş, içim gitti doğrusu.
Bu arada, arkadaşlar 1992 yılında satmış olduğum 01 H 3708 plakalı koyu mavi MZ 251 motoru arıyorum. Vergilerini ben ödüyorum. Sefasını başkası sürüyor. Bulunduğunuz yerde bu motoru gören olursa bana bir özelden mesaj atsın nolur. Aslında forum ana sayfada aranan motorlarla ilgili bir ana başlık açılsa iyi olur. Bu isteğimi yönetimden birine bildirdim. Umarım herkesin maduriyet yaşadığı bu konuda yardımcı olurlar. Bu konu da nerden çıktı derseniz: Bu gün Reyhanlı'da önümden bir motor gidiyordu. Plakası 01 H 1928 eski model bir honda cg. Plakayı görünce içim sızladı. Belki de bunun sahibi de aynı benim gibi heryerde motorunu arıyor ve bulamıyordu. Vergi ve cezalarını sahibi ödüyor, sefasını ise bu vatandaşlar sürüyorları:pr::pr::pr: Selamlar

abi daha resimlerin gerisi geride ama ben gondermedım cok resım vardı :cherry::cherry: abi plakada aklımda gorurusem hemen alırız elinden

O PLAKAYI GÖRDÜGÜM YERDE BAĞLARIM ABİ MOTORU EMİN OL:) gözlerim seni aradı ama gelmemiştin. ya adanaya geldinde insan gecerken bi ugrar yaww

Uğramayı çok isterdim ama,

Kardeşim uğramayı çok isterdim ama, şartlar müsait değildi. Şöyle ki:Giderken Dörtyol'da bulunan kızkardeşimi, Osmaniye'de bulunan abimi de alıp Adanaya birlikte gittik, orada ailece hep birlikte olduk. Dönüşte de aynı şekilde aldığım kişileri evlerine bırakmak durumundaydım. Ferdi hareket edemediğim için uğrayamadım. Yoksa sizleri görmeden geçip gitmek benim kabul edemeyeceğim bir iş. Ben öyle çılgınım ki, İstanbul'a giderken yol üstü diye Kayseri'ye uğramayı düşünecek biriyim. Anlıyorsun değil mi ne demek istediğimi:queen::queen::queen:

selam arkadaşlar yarın ümmet perkitan la beraber kadirliye geleceğiz
arkadaşları ziyaret edeceğiz sonrasında osmaniye ye geçeceğiz bize eşlik edecekler veya davet edecekler nerede buluşalım sizlerden haber bekliyorum selamlar
@airman (ahmet abi)sizin yer nerede özelden adres atarsanız memnun olurum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkese Selam Olsun Kazasız Belasız Iy Günlerrrrr

Selamlar Osmaniye MT !
Hayırlı olsun diyelim biraz geç kaldık ama :) Ben de Osmaniyeliyim.

ben yoktum adanadaydım fakat yusuflarla görüşmüşler ümmet abiler. resimleri bekliyoruz:)

arkadaşlar selam berke barajı hakkına ne dersiniz o taraflara gelmeyi düşünüyoruz hepberaber bir gezi yapsak ancak yol nasıl kaç km her motor gidebilirmi şayet bu konuda yardımcı olur iseniz hep beraber güzel bir haftasonu geçirebiliriz ayrıca bilgi verecek arkadaş adana topiğine yazarsa katılım yapacaklar oradan incelerler selamlar saygılar görşmek üzere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Arkadaslar Coktandır Giremıyordum Dedım Bi Selam Vereyım Kazasız Belasız Bol Bol Gezili Iyi Günlerrr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Selam Selam Ya ArkAdaslar Ne Oldu Yaaa Kımseden Ses Cıkmaz Oldu Bı Andaaaaaaa...

abi herkes birbirini gün içinde en az 10 defa görüyor onun için buraya yazma geregi duymuyorlar:))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar