Akdeniz gezisi (bol resimli)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika bir gezi,mükemmel bir macera.
Keyfiniz daim olsun

abi helal olsun ya antalyada geçiyosunuz.bi antalya mt ile slmlaşalım demiyosunuz.bizde o taraflara geldiğimizde görmezden gelelim bari....şaka bi yana abide keşke görüşseydik ayak üstü tanışmış olurduk sizi misafir ederdik ama geziniz süper olmuş yolunuz açık olsun...

Ne diyeyim ki içim gitti yine harika olmuş harika hayatınız hep böyle geçsin :rendeer:

Güzel gezi paylaşım için teşekkürler.O virajlı yollarda motorların performansı ,yol tutuşu nasıldı? artçılarınızda var yorucu olmuştur.Birde kaç saatte gittiniz?.Teşekkürler

Mersin İl Temsilcisi
sevgili emre, 2 gün önce senden bahsettik arkadaşla, görünmüyor artık başına bişey mi geldi filan demişlerdi bana. ben de yok kötü bişi olsa duyarduk dedimdi ama görüyorum ki başına güzel bişiler gelmiş :)

sevindim adına.... tekerin düz bassın kardeşim...

Arkadaşlar,ilginize ben teşekkür ederim. :rendeer:
1200 km yol yaptık. Artçılı zor olmadı. Her iki motosiklette her şartta yola doymadı,hararette yapmadı.Bel ağrısı yapmasın diye ortalama her 120 km de mola verdik. Yol tutuş mucur içinde bile gayet güvenliydi.
Antalya merkeze inseydim kesinlikle Antalya MT ile tanışmak,görüşmek isterdim.Araba olmayınca bilgisayar yoktu nete gezide hiç giremedim. Bir dahaki gezide telafi edelim. :bounce:
Sencer teşekkür ederim. :p

vay kardeşim harika gezi yapmışsınız tebrik ederim biranda oralarda olmak istedim :) motorunda hayırlı olsun gv650 yakışır :rendeer:

Çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim. Bende Nisan ayında Adana Antalya arası yapmıştım. İnanılmaz keyifliydi. Tabii ben baharda yola çıktığım için her türlü çiçek kokusu çam kokusunu keyifle teneffüs edebildim. Benim merak ettiğim konu gv 650 yoldaki durumu, yakıt sarfiyatı ve diğer görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim

Gece dostum,teşekkürler :p
100 km de 5 litre gv650 yaktı,m800 intruder ise 5.8 litre ortalama yaktı. Her ikiside kalıp olarak çok benziyor,virajlarda çizgisini hiç kaybetmedi. Performansı zaten mükemmeldi,hiç bir yokuşta vites küçült demedi yüklerine rağmen. Alanyada ilgi odağı oldular.Ayak üstü motosikletlere pazarlık bile oldu.:mrgreen:
Ben BMW ye bayıldım.

kalabalık ailelere özel...:)

Son düzenleme:
Kivrem resimlerden birazda ben ekliyorum. Eline sağlık.

:):cat:

:):cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hocam bişey merak ettim senin intruder uzun yolda yağ eksiltiyormu:silent:

vıceroy dostum neden ortalıkta olmadıgın belli oldu bende bir kaç süredir yoktum ama iş nedeli ile sanırım yeni motorunla ilk uzun yol yaptın herşeyden önce kazasız belesız gidip geldiğin için çok sevindim.Motorla tatil başka geçen bende aynı yerleri gezmiş 3500km yol yapmış bir çok yerine girmiş ve gezmiştim olimpos ve side yi çok beğenmiştik.
Şimdi senin gezi yazını okuyunca tekrar gidip gezmek istedi canım zaten uzun yol hastası bir şöför olarak her zaman aklımda gezi var:)

yelken_786 dostum,virajlı ve boş yollar inanılmaz keyifli oluyor.
Int:cat:ruder yağ eksiltmesi kesinlikle yapmıyor.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yelken_786 dostum,virajlı ve boş yollar inanılmaz keyifli oluyor.
Int:cat:ruder yağ eksiltmesi kesinlikle yapmıyor.

ozaman bizim arkadaşın makina bozuk hemde 2006 model 50000km yakın b,gün izmire gitmiş motorda yağ kalmamış uzun yolda çok eksiltiyor demişti ve bunun bu motorun özelliği olduğunu söylemişti

mhb arkadaşlar.m 800 intruder a yaklaşık 3 aydır biniyorum.keyifli ve rahat bi makine. sanırım 2006 sı başka bi arkadaşta varmış.yağ eksiltiyormuş.yağ eksiltme veya herhangibir problem yaşamadım.özellikle bu makinelerde antifirizine ii bakmak ve kontrol etmek lazım.yaklaşık yaptığımız 1350 km yol boyunca ortalama yakıt tüketimi lt/19 km.buda 100 kmde 5.3 ltye denk gelir.enjeksiyonun faydaları:mrgreen:sağlıcakla kalın

Benim gv650 100 km de 5 litre yakarken,senin 800 cc için 5.3 litre çok iyi bir oran.Aynı anda benzin almasak inanamazdım. Karburator ve ınjeksiyon farkı budur. :)

kırve kardesım en yakın surede tekrar bır gezı düzenleyelım.Senınle yolculuk cooook eglencelı. ıyı bır partnerle motor surmenın keyfıne doyum olmuyor.Partnerınızı ıyı secınnn:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar