yanlızlık bu olsa gerek

Kerem seninle aynı zamanda aynı kaderi paylaştığımıza üzüldüm abicim,ne diyeyim Allah yardımcımız olsun :mrgreen:güneş ebeveynlerimizin başına geçti galiba,sıcağa tahammülleri kalmadı,ama biz genciz bizim tahamülümüz olmalı,alttan almalıyız sevgi saygı çerçevesi içinde,şimdilik bende dükkanda yatıp kalkıyorum,valizi al taşın dükkana :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor da yalnızlığı sevenlerin işi değil mi...

dayıcım uff yaaa..::144::

dayıcım ankaradki kızla ciddi sebepten dolayı ayrıldık..

antalyadan çocukluk arkadasımla duygusal bağım vardı kızla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi arkadaşlık aşka dönüştü sonra ailem karşı çıktı kavga döğüş derken evden ayrıldım sokakta kalıyorum şimdilik bir yerde sığıntıyım..:salut:

ama benim verdiğim temsili foto beni çok iyi anlatıyor evden ayrılırken bir parça bile eşya almadım sadece motorumu alıp çıktım..:cat:

keremcim bu durum devam ediyorsa
evinle ailenle inatlaşma, yeri geliyor kimlere eyvallah ettiğimiz oluyor.ailemizemi guru yapacağız.bir an önce evine git.eminim onlarda seni düşünüyor bekliyor olacaklardır:cat:

Dedim ki; çok yalnızım..

Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186

Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205

Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Nur-22

Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir. Hud-90

Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe-104.

Dedim: Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı.
Dedin: اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (2) غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِِ ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir. Ğafir-2/3.

Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH bütün günahları bağışlayandır. Zümer-53.

Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135.

Dedim: Ne kadar güzelsin ALLAH'ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum.
Dedin: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ Şüphesiz ki ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.
Birden 'İlahım ve Rabbim benim senden başka kimim var' dedim.
Sen de أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
'ALLAH kuluna yetmez mi?' (Zümer-36) dedin.

Dedim: Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar! ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur. Melekleri de size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir. Ahzap-41/43.

Kendi kendime dedim: ALLAH'ım seni çok seviyorum.

--
Vefa, dost ikliminde yetisir ve bizim yamaclarimizin guludur..

--
9-8-7-6-5-4-3-2-1-0
Okuyun bakalım rakamları :

* Eger '9' canli olsaydın bile

* En çok '8' kez kaçabilirdin ölümden

* Bilki '7' düvele sultan olsan dahi

* Yerin '6' mekan olacak sana

* En fazla '5' metre kumaş götürebileceksin

* Kapatacaksin '4' açsanda gözünü

* Bu dünya '3' günlük dünya

* Azrailin yaninda '2' kat olup yalvarsanda nafile

* Elbet '1' gün öleceksin

* Işte o zaman herşey '0' dan başlayacak

Çünkü ÖLÜM bir yok oluş degil
YENiDEN DOGUSTUR...!

30t5c0g.jpg

oh0b35.jpg

01.12.2004 Fatih / İstanbul

Son düzenleme:
Allah kimsenin basna vermesin be gultekin abim. Bu konuyu anlatacak cok guzel bir resim koymussun.
Zor be abim cok zor hemde. Su insanı yatarken su halde gourunce icin parcalanıyor.
Allah butun bu kardeslerimize yardım etsin. Soylemek edepten degildir ama bir kac tanesini evime goturup bakmak istedim gelmediler. Onlar daha yaslı ve akli dengeleri yerinde degildi. Gozlerimden yas geldi onları gorunce.
Allah'ım sen bu kardeslerimize yardım et. Kimseyi bu sekilde yasamasını nasip etme. Bilirizki sen bunların hepsini bir örnek olarak koyarsın onumuze ama yuregimiz dayanmaz.
Ve bilirizki senin rahmetin merhametin annelerimizden sayılamayacak kadar cok.
Sen merhamet et ey guzel rabbim.

Cerrahi kaşınma bak şimdi vurucam kafana kütükle :mrgreen:

Ne hakla dua ediyosun millete.. Belki onlar makarna dininden..

Cerrahi kaşınma bak şimdi vurucam kafana kütükle :mrgreen:

Ne hakla dua ediyosun millete.. Belki onlar makarna dininden..

Bu gunlerde Ağaç mamulleri ile pek hasırnesirim :queen:
Nerde odunu kütüğü kalası var beni buluyor zaten :queen::queen::queen:
Ha bir eksik ha bir fazla farketmez sende gir sıraya :p

yalnızlık allaha mahsus derler hep. beni yalnız bırakanlar utansın bu gencecik yaşımda... :pr:

dayıcım uff yaaa..::144::

dayıcım ankaradki kızla ciddi sebepten dolayı ayrıldık..

antalyadan çocukluk arkadasımla duygusal bağım vardı kızla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi arkadaşlık aşka dönüştü sonra ailem karşı çıktı kavga döğüş derken evden ayrıldım sokakta kalıyorum şimdilik bir yerde sığıntıyım..:salut:

ama benim verdiğim temsili foto beni çok iyi anlatıyor evden ayrılırken bir parça bile eşya almadım sadece motorumu alıp çıktım..:cat:

allah yardım etsin kerem , çok iyi biliyom bu durumu , geçen sene babamla bi tartışma sonucu bende 1 ay dışarda yaşadım , o 1 ayda aklımdan geçenleri ve yaşadıklarımı bi ben bilirim bi allah :pr::pr: , inşallah senin durumunda düzelir en kısa zamanda ...

Allah kimsenin basna vermesin be gultekin abim. Bu konuyu anlatacak cok guzel bir resim koymussun.
Zor be abim cok zor hemde. Su insanı yatarken su halde gourunce icin parcalanıyor.
Allah butun bu kardeslerimize yardım etsin. Soylemek edepten degildir ama bir kac tanesini evime goturup bakmak istedim gelmediler. Onlar daha yaslı ve akli dengeleri yerinde degildi. Gozlerimden yas geldi onları gorunce.
Allah'ım sen bu kardeslerimize yardım et. Kimseyi bu sekilde yasamasını nasip etme. Bilirizki sen bunların hepsini bir örnek olarak koyarsın onumuze ama yuregimiz dayanmaz.
Ve bilirizki senin rahmetin merhametin annelerimizden sayılamayacak kadar cok.
Sen merhamet et ey guzel rabbim.

amin üstat. Ağzına vede yüreğine sağlık. Gel ne olrsan ol yine gel. Ben yaradılanı severim, yaradandan ötürü bizim düstürumuzdur. Hangi dine ait olursa olsun biz insanız ve aciziz, Nankörüz. İnsanın duasından başka neyi var acep.

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...

Ah kasaptan bozma cerrahlar da olmasa, hayat ne hoş olacak...

amin üstat. Ağzına vede yüreğine sağlık. Gel ne olrsan ol yine gel. Ben yaradılanı severim, yaradandan ötürü bizim düstürumuzdur. Hangi dine ait olursa olsun biz insanız ve aciziz, Nankörüz. İnsanın duasından başka neyi var acep.

Eyvallah ustadım.
Buyk alimlerimizden Hz Mevlana'nın scok guzel bir sozu..
Lakin önce insanın saygısı olacak..
Karsısındaki insan neye kime ne sekilde inanırsa inansın..
Saygısızlıgı oldugunda bes para etmez bir leş parçasıdır benim gozumde.
Ateist te olabilir insan yada baska bir dine mensub. Saygı duyarım. Taaki inandıgım degerlere o kokusmus nefesi ile havlayana kadar.
İşte o zaman benim icin herseyin ustunde gelen degerlere dil uzatılırsa buna asla ama asla tahammıl edemem.
İnsan kabul etmedigi veya karsı cıktıgı seyi önce bilmeli. Bilmeliki dogru yapııp yapmadıgını gorebilsin.
Bu bizim insanımızda maalesef yok.
Olmadıgı icinde istedigi gibi konusup istemedigini işitiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kerem seninle aynı zamanda aynı kaderi paylaştığımıza üzüldüm abicim,ne diyeyim Allah yardımcımız olsun :mrgreen:güneş ebeveynlerimizin başına geçti galiba,sıcağa tahammülleri kalmadı,ama biz genciz bizim tahamülümüz olmalı,alttan almalıyız sevgi saygı çerçevesi içinde,şimdilik bende dükkanda yatıp kalkıyorum,valizi al taşın dükkana :)

kanka saol ALLAH seninde yardımcın olsun seninki düzelebilir ama benimki birdaha dönmemek üzere oldu birdaha o evin kapısından girmeyeceğim sen bari aklını basına topla evlen ferdane ilesıcacık mutlu bir yuvanız olsun..:rendeer:

keremcim bu durum devam ediyorsa
evinle ailenle inatlaşma, yeri geliyor kimlere eyvallah ettiğimiz oluyor.ailemizemi guru yapacağız.bir an önce evine git.eminim onlarda seni düşünüyor bekliyor olacaklardır:cat:

gürsel abi durum içler acısı birdaha dönemem o eve bu saatten sonra kendi ayaklarımın üstünde durmam gerek benim bir ailem yok artık aldığım beddualar bana 1 ömür yeter evlatlıktan silindim dönmem oraya iyi dileklerin için saol..:rendeer:

allah yardım etsin kerem , çok iyi biliyom bu durumu , geçen sene babamla bi tartışma sonucu bende 1 ay dışarda yaşadım , o 1 ayda aklımdan geçenleri ve yaşadıklarımı bi ben bilirim bi allah :pr::pr: , inşallah senin durumunda düzelir en kısa zamanda ...

sinan cım ben sokakta çok kaldım anne baba 12 - 13 sene önce boşandı şimdi anne kardeş üvey baba ile yaşıyordum artık onlarlada yaşamıcam annem hakkını haram etti evlatlıktan sildi gideceğim bütün kapıları kapattırdı onlara güvenip 15.000 ytl kredi çektim krediden tek kuruş almadım kredi kartımın limitini doldurmuşlar onunda borcu yüklendi esnafa da borcum var üstüne birde o eklendi ayrıca üvey peder eski kumarbazlardan ona hiç itimadım yok krediyi çektiğimde annem gidip ona vermiş minibüs almışlar yapacak bişeyim yok onlar krediyi ödemicekler bende motorumu satıp kredi kartının borcunu kapatıcam sonra çekilen kredinin ilk borcunu kapatıcam kredi kartını iptal edicem esnafıda biraz oyalıcam yoksa size birdaha yazamam hapisaneden hiç ulaşamam o yüzden bu son zamanlarda sizlerle iyi geçinmek istiyorum kendinize iyi bakın..

birdaha görüşemezsek hakkınızı helal edin.. benden yana EĞER varsa helal olsun..

niye yalnız olsunlar,sefil bir hayat sürmektense akıllıca işler yapmak çok daha anlamlı

yalnızlık allaha mahsusdur ve kimse yalnız olamaz diye düşünüyorum ama bi gün bizde yalnızlardan olacağızz allah kımseye yalnızlık vermesin aminn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar