Oltacı & Motorcu Paylaşımları Buraya

topiği canlandıralım biraz:mrgreen:
pazartesi 23:00 işten çıktık, bir arkadaşla oltaya gidelim dedik seyhan baraj gölüne.1 saat kadar dubara aradım bulamadım.2-3 tane bulabildim(sudak için) sazan için küspeli olta attık 6 tane gece 4:30 civarı 1 kiloluk civarı 1 tane aynalı sazan aldık.gün ışırken 2-3 dubaramı değerlendirim dedim küçük bir sudak alabildik.daha çok sazan alabilirdik sanırım, malesef sohbete kaptırdık, oltaların yemlerini değiştirmedik.sağlık olsun kiloluk aynalı sazan ve sohbet güzeldi
sezonu açmış oldum.vatana millete hayırlı olsun:)paylaşımlar gelecek:cat:
dsc00152rc5.jpg

dsc00154kv3.jpg

dsc00156vh3.jpg

dsc00157ms6.jpg

dsc00158ww4.jpg

dsc00159bt8.jpg

dsc00160hy4.jpg

dsc00161qc3.jpg

buda zoomlanmış çatalan köprüsü
dsc00163ds7.jpg

ooooo abim hani ben sazan semem diyodun boy boy fotolarını yayınlamışsın :porası ne taraf gürsel abi çatalana mı gitiniz kapakları kapamışlermı haberin varmı??

arkadaşlar bende yaziiim bari ,
gerçi bu sezon pek olta iş yapmıyor bizim buralarda ama ,
ağ ile aldıklarımızdan bir kısmını atim barii:d:D:D

burası istanbul TERKOS CELEBKÖY Sırtlarından,

Moderatör tarafında düzenlendi:
serkanADH13 Naapmışın ole ya :)onlar sürü halinde gezerken yakalamışsın gibi görünüyo:mrgreen:
Bu hafta içinde bende misina atıcam arkadaşla hiç tecrübem yok bakalım acemi şansı ne denk gelicek:cherry:

ooooo abim hani ben sazan semem diyodun boy boy fotolarını yayınlamışsın :porası ne taraf gürsel abi çatalana mı gitiniz kapakları kapamışlermı haberin varmı??
uzak deyil cengizim, hazır betonun aşağısı.dubara bulamayınca sazana takılalım dedik :p mecburen.ne zaman gidiyoruz beraber:silent:
Bu hafta içinde bende misina atıcam arkadaşla hiç tecrübem yok bakalım acemi şansı ne denk gelicek:cherry:
en büyük balığı acemi zamanımda yakaladım, menderes adasında kış günü, adamlar iki aydır olta atıyormuş tık yok dediler, ben 5-6 kiloluk sazanı kurşunlu oltayla alınca o senin kısmetinmiş öyle seni bekliyormuş demişlerdi:)
@serkan naapmışsın abi.güzel av olmuş:cat: bide olta dene daha zevkli:)

serkanADH13:turnadan ziyade don dikkat çekiyo:queen:

demirgürsel:babam dubara nedir?:silent:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
eee dostum eskiler ne demiş g.ötü suya vurmadan balık tutulmaz''

doğru ama göstermene gerek yoktu, o resmi biraz kırp en iyisi :)

--------

bu arada geçen denize yüzmeye gittim. dalgakıranlarda balık tutanlar vardı biraz muhabbet ettik. oltayı görünce içim gitti ne menem bi hastalıkmış bu böyle.

Son düzenleme:
abi adam olayı aşmış bır elınde bıcak dıger elınde ölmuş balık
bızde gıdıp balık tutucaz ooo daha neler

demirgürsel:babam dubara nedir?:silent:
babaçim babam
sizin orada ne derler bilmiyorum:silent: bizde yemlik yavru balığa dubara deriz, sudak'ın(tatlı su levreği diyede bilinir) en iyi yemi yavru balıktır.kimisi ratla sahte kurt at-çek yapar, ben o işlerden anlamıyorum, birkaç denedim ama sonuç negatif.sahteyle uğraşanları takip ediyorum hiç balık tutana rastlamadım daha, ama millete sorsan en iyisi sahte kurtla yapılan av.
ben kepçeyle yosunların arasından dubara toplarım, tek iğneli(6-7 yada 8 no) sallama dip oltasına balığın sırtından takar atarım, oltayı atınca ipe biraz hamur ağırlığı yapıştırırım.levrek dubaraya saldırırken mücadele sırasında ip gerilir-gevşer ipe yapıştırdığım hamur sallanmaya başlar,ordan anlarım avımın geldiğini, ve dubarayı tam ağzının içine aldığını hissettiğimde takarım iğneyi çekerim.bu şekilde çok güzel avlarım oldu.yerine denk geldinmi 4 tane oltaya yetişemezsin.tavsiye ederim:cat:
Tavlada 2-2 ye dubara denir benim bildiğim.Başka bilmiyom:queen:
oltacı olana kadar benimde tek bildiğim oydu:queen:
eee dostum eskiler ne demişş,
'' g.ötü suya vurmadan balık tutulmaz''

:D:D:D:D:D:D:D:d:d
bak o laf şöyle denir, yani sırası tam şu andır:balığa diye yola çıkacaksın duyan derki bizede birkaç balık bırakırsın artık deeelmi:cherry: sen orada lafı yapıştırırsın .ötü ıslanmayana balık yok kardeşim:queen:
doğru ama göstermene gerek yoktu, o resmi biraz kırp en iyisi :)

--------

bu arada geçen denize yüzmeye gittim. dalgakıranlarda balık tutanlar vardı biraz muhabbet ettik. oltayı görünce içim gitti ne menem bi hastalıkmış bu böyle.
bencede resim konusunda haklısın kardeşim gerekeni yapacaktır umarım.yoksa bizim topik güme gidebilir rütükten geçmez bu resim:queen:
abi adam olayı aşmış bır elınde bıcak dıger elınde ölmuş balık
bızde gıdıp balık tutucaz ooo daha neler

bi ucundan başlamalısın hocam:)

Son düzenleme:
ben bır olta atıyorum bir bakmışım olatada 20 balık bır daha atıyorum bir okadar
yahu dıyorum gerek yok ben olayı aşmışım

:mrgreen:

ozmn birleşelım gıdelım su balıga ne dıyorsunuz

ben bır olta atıyorum bir bakmışım olatada 20 balık bır daha atıyorum bir okadar
yahu dıyorum gerek yok ben olayı aşmışım

:mrgreen:

ozmn birleşelım gıdelım su balıga ne dıyorsunuz

vallaa iyi atıyon sen:queen:.biz hikaye kaldık:pr::p
adanaya buyur beraber gidelim balığa:) hem bide "salih abiiiii iki bira çak" dedikmi öf keyfe bak:)

yaw ben bişey sorcam , bu yeni nesil balıklar dahamı zeki oluyo yoksa son zamanlarda özel dersmi alıyolar :p
geçenlerde balığa gittik , yem olarak yanımıza yem olarak mısır aldık , daha önceleri balıklar mısırı yiyemiyolardı , o gün oltayı atıyom 20 saniye sonra bi çekiyom , balıklar mısırın içini yemiş ama mısırın dış kısmı hala iğnede :) o gün resmen hayvanlara ziyafet çektirdim. :queen:

yaw ben bişey sorcam , bu yeni nesil balıklar dahamı zeki oluyo yoksa son zamanlarda özel dersmi alıyolar :p
geçenlerde balığa gittik , yem olarak yanımıza yem olarak mısır aldık , daha önceleri balıklar mısırı yiyemiyolardı , o gün oltayı atıyom 20 saniye sonra bi çekiyom , balıklar mısırın içini yemiş ama mısırın dış kısmı hala iğnede :) o gün resmen hayvanlara ziyafet çektirdim. :queen:

hadi ya içini alıp fosasını sana bırakıyor hı:queen:

uzak deyil cengizim, hazır betonun aşağısı.dubara bulamayınca sazana takılalım dedik :p mecburen.ne zaman gidiyoruz beraber:silent:

abi hafta sonlarım boş artık gideriz bir hafta sonu ama oltalarıma bakmam lazım çürüdümü fare mi yedi haberim yok onleri bi gözden geçirmem lazım malum coktandır ava çıkmadım balık yolunu unuttum yaw

abi hafta sonlarım boş artık gideriz bir hafta sonu ama oltalarıma bakmam lazım çürüdümü fare mi yedi haberim yok onleri bi gözden geçirmem lazım malum coktandır ava çıkmadım balık yolunu unuttum yaw

tamamdır cengizim en kısa zamanda gidiyoruz.oltaları merak etme benim oltaları kullanırız:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar