Ninja250R,MercedesB170, Orhaneli Yolu

otomobildeki arkadaşlar emnıyet kemerlerını takmamışlar.Kendılerıne hatırlatma yaparsın umarım bı dahakı sefere ıhmallerı ıle ılgılı.

Duzeltme yapıyorum... yanlış gormusum kusura bakmayın. emnıyet kemerlerı takılı en azından surucununkı.

Son düzenleme:

asm

Yahu dikkat ettimde Ninja 250 R'ın arka lastik hakkaten ince gözüküyor :p

otomobildeki arkadaşlar emnıyet kemerlerını takmamışlar.Kendılerıne hatırlatma yaparsın umarım bı dahakı sefere ıhmallerı ıle ılgılı.

Duzeltme yapıyorum... yanlış gormusum kusura bakmayın. emnıyet kemerlerı takılı en azından surucununkı.

onlar takarlar, takmazlarsa ben kendim uyarırım onları direk. Olsa motorda bile takarım :D

Yahu dikkat ettimde Ninja 250 R'ın arka lastik hakkaten ince gözüküyor :p

Seside çok güzel geliyor ama :D

güzel gezi olmuş hocam tebrikler. kıyafetler tamadır, motosiklette canavar maşallah ama yanlış anlamazsan birşey dikkat çekti her iki yöne de virajlarda çok içeri kaçıyorsun sanki. hele 2. dakikanın sonlarında bir sol virajda baya sola geçtin korktum sanırım motosikletin acemiliği olsa gerek alıştıkça daha iyi ve güvenli kullanırsın

motor güzel gezide öyle keşke yanyana bir kalkışını falan çekseydiniz

oturuş pozisyonu cok dik gibi geldi....:silent:

biraz benim dik oturmamdan birazda oturusun cidden dik olması var.

Boyum 1.80, kilo da 80, ama oturus pozisyonu ciddi anlamda sportif değil bence, gele cbr 600 den sonra f650 ye binmiş gibi oluyorum.

abi bence cok güsel motor,,motor rengi kıyafet rengi filan bittim yani:cat:

evt biras dik oturus pozisyonu var gibide nayeti 250 lik..hele bide ninja 600 r stickırı yapistir sahane olu(sticker böle miyazilio bilmiom:cherry:)

Vizörünü her zaman kapalı tutmalısın bence...Çakıl böcek vs. girsin istemessin yolda giderken :wiinkk:

bi jandarma muabbetidir gidiyo walla :)
ninja sandığım kadar iri değilmiş ayrıca lastiklerde ince gibi geldi bana... ama ses güzel..

Mersin İl Temsilcisi
babalar yaaa, motosiklet sürücüsü kadar itinalı olsaydınız keşke dicem ama arabadakiler bence baba parasına çok dalmışlar da boğulacaklar gibi. şöför ayak ayak üstüne atsaymış keşke... çünkü bir tek o kalmış...

o degilde arabada calan sarkı varya hani ülker türkiyeye yaptı o sarkının arabada calanın adı ne bilen warmı :mrgreen:

biraz benim dik oturmamdan birazda oturusun cidden dik olması var.

Boyum 1.80, kilo da 80, ama oturus pozisyonu ciddi anlamda sportif değil bence, gele cbr 600 den sonra f650 ye binmiş gibi oluyorum.

olm niye korkuyon viraja geldimi yatsana:p:pkorkma len bi daha yatirmazsin motoru korkma virajda serbest birak kendini yat boylu boyunca:queen:

İyi gezmişsin ama dikkatet öpleden sonra o asfalt erir genelde..
Yağ havuzuna dönüşür ben 2 hafta önce sabah iyi gittim ama öğleden sonra dönüşü:(

ninjanın sesini gercekte hiç duymadım ama hyo dan güsel gelio bilgsayar ortamında ya aslında tekrar büyük bişi alacama zzr 250 yada ninja flnmı alsamki
gezi güsel olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar