[Giresun - MT]

Katip , diyarbakırdan motosikletini kargoya verebilirsin. Ben 2 yıl önce İstanbul'dan Giresun'a taşındım, bir süre burada yaşayacağım. Bende kargoyla getirmiştim. Motosikleti öğrendiğim Scooter motorum halen bende. ondan sonra iki motor daha almıştım sattım. bunu satmadım neden bilemiyom ilk göz ağrımı nedir. :D ayrıca Giresun'da motosiklet kullanıcısı oldukça fazla (yani Giresun için ideal) ancak pek bi toplanma vs yok . Varsada herkes dışardan birbirini tanıyan dostlarıyla gezip dolaşıyor. Pek netten tanışıp grup kurup gezen görmedim. Ayrıca Yolları, doğası, manzarası, denizi, tarihi eserleriyle bilindiği gibi Giresun ve karadeniz bölgesi oldukça zengin. Ordu istikametine cok gezi yaptım ancak hic resim cekmedim. İnşallah bu hafta sonu Trabzon'a gidip resim çekip ilk gezimi paylaşcam.

Giresun da Motosiklet kullanıcısı değil scooter kullanıcısı biraz fazla !

selam giresunlu hemşerilerim.hiç gezmiyormusunuz, resim eklesenizde biraz giresun tanısak diyorum:)

selam giresunlu hemşerilerim.hiç gezmiyormusunuz, resim eklesenizde biraz giresun tanısak diyorum:)

Giresun MT sinek avlıyo Online lerden bi ben bi de cakoo abim var .. bugun öğleden sonra yola cıkıyoruz köye gidiyorum .. köyde de cakoo abimle bulusuyoruzz .. :)

buyrun size Giresun fotoları ..

giresun yaylalarından bir görünüm ..

giresun kalesi ..

Giresun'un işlek caddelerinden olan Gazi caddesinden bir görünüm ..

giresun il haritası ..

Giresun adası ..

ve son olarak Giresun'u kurtaran Topal Osman Ağa ..

Giresun MT ' den sevgiLerle ..

Ülkemin her yanı güzel bee.. Şu resimlere baksanıza, Karadenizin yeri ayrı bende.. Fındık(çerrez) diyarı Giresun gezilecek görülecek yerler listemde ilk sıralarda..
Fakat korkarım ki oraya gittiğimde kimse bana eşlik etmeyecek. Baksanıza Giresun MT'de tık yok. :) :rendeer::rendeer:

Biz neciyiz burda :) Ayrıca ORDU MT den de arkadaşlarımız war :) Siz yeter ki geLin :)

resimler için teşekkürler arkadaşlar.ilk gece görüntüsünde ışıklar hep yeşilimsi renk dağıtmış, neden acaba:silent: deniz kenarındasınız oltacı yokmu oltacı:)

Resmin şık görnmesi amacıyla yapıLMış bişey bu :) GöRSeL GüzeLLik :p

@cakalaz acaba dedim sokak lambaları yeşil olabilirmi :silent:
diğer soruya cevap almadığıma göre yok oltacı

Sokak lambaları yesil değll ama fotoda biraz yesertmişler :)

OLTACI derken balık tutanlardan bahsediyosan istemediğin kadar war :p

yeterki gelin pazartesi yeniden istanbul'a dönüyorum o zamana kadar görüşebiliriz doan abi geldım yoktun :pale: o admı da döwmekle iyi etmişsin .. :cherry:

yaw ordu mt ne güne duruo arkadaslar wala gelin habeleselım beklerız gezerız ben haftaya orduya gerı donus yapıorum tatıl bıttı:pr: olsun motora kavusuoz gezerız wala sız ozelden msj yollayın yetr

Katip , diyarbakırdan motosikletini kargoya verebilirsin. Ben 2 yıl önce İstanbul'dan Giresun'a taşındım, bir süre burada yaşayacağım. Bende kargoyla getirmiştim. Motosikleti öğrendiğim Scooter motorum halen bende. ondan sonra iki motor daha almıştım sattım. bunu satmadım neden bilemiyom ilk göz ağrımı nedir. :D ayrıca Giresun'da motosiklet kullanıcısı oldukça fazla (yani Giresun için ideal) ancak pek bi toplanma vs yok . Varsada herkes dışardan birbirini tanıyan dostlarıyla gezip dolaşıyor. Pek netten tanışıp grup kurup gezen görmedim. Ayrıca Yolları, doğası, manzarası, denizi, tarihi eserleriyle bilindiği gibi Giresun ve karadeniz bölgesi oldukça zengin. Ordu istikametine cok gezi yaptım ancak hic resim cekmedim. İnşallah bu hafta sonu Trabzon'a gidip resim çekip ilk gezimi paylaşcam.

Slm xquer kardes madem gıresunlardasın beklerıs orduya bidaa ben haftaya dönüş yapcam orduya burda fazla katılım soz konusu olmuo gelınce daha ayrıntılı gezı planları yapablrız sevgılerle:rendeer:

Son düzenleme:
@ SHELTOX :

Dostum artık ben de cekinmeden gelebiliirm :) Yolda bırakmayacak bi cbr ım war:)

beyler trabzonada bekleriz yapalım bir doğu karadeniz organizasyonu

yapcaz yapcaz insallah haftayı halatla cekiorum:mrgreen: bi geliim ortalıı organize etmek lazm wala orta dogu karadeniz mt cossun:bounce:

slm giresun mt 2 haftadır d.bakırdayım eşyalardan kamyonda yer kalmayınca motoru getıremedım satabılırsem satacam olmazsa 200 yt gibi bir fiyata sürat kargo ile bergama/izmir den d.bakıra getirecekler. bundan sonra fazer6 almak istiyorum eğer istediğim motoru alırsam memlekete motorla gelmeyı dusunuyorum sağıcakla kalın.bu arada d.bakır cok sıcakkkk

slm giresun mt 2 haftadır d.bakırdayım eşyalardan kamyonda yer kalmayınca motoru getıremedım satabılırsem satacam olmazsa 200 yt gibi bir fiyata sürat kargo ile bergama/izmir den d.bakıra getirecekler. bundan sonra fazer6 almak istiyorum eğer istediğim motoru alırsam memlekete motorla gelmeyı dusunuyorum sağıcakla kalın.bu arada d.bakır cok sıcakkkk

karedşim ben antalyadan otobüsle 50 ytl ye getirdim trabzona
sende öyle yap en uygunu böyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar