arkadaşlar bu motorunn servis ve yedek parça sorunu warmı acabaaaa ???????
1,900 civarında şu anki satış fiyatı;İkinci elleri ise ortalama 1500-1750 arasında değişiyor ancak biraz daha fark koyabilirsen çok daha guzel makineler alabilirsiniz tvs apache -cbf 150- cbr 125 gibi daha tanıdık bilindik motorlar almak daha mantıklı aslında...
http://www.sahibinden.com/skyjet_te...QaXQQ8669881WQQpXQQdisplayitem&keyword=skyjet
herkesin yolu acik olsun benim motorun rodaji tamamlanmadigi icin saltonlara katilamadim ama keske rodaj tamammalanmis olsaydida bende bir yol yapsaydim ama insallah diger seferlere yolunuz acik gorusleriniz kuvvetli sagliginiz yerinde gidip gelin hemi
slm arkadaşlar ben yücel benim motorumda skyjet 150 -23 denizlide oturuyorum benim bi sorunum var denizlide hiç bir tane yuan kuba - thunder 150 veya ramzey racing parçası yok bana ful bütün granajlar gösterge takımı ve ufak tefek parçaları lazım yardımcı olursanız çok sevinirim motorun fotolarınıda koyacağım arkadaşlar msn adresim [email protected] hepinize şimdiden çok teşekürler
ha unutmadan eksozunda içi boş çok gürültü yapıyo oda değişecek
http://img.fotoambar.com/img/0/dd1cf259435650a0d3a645b327e26acd.jpg
![]()
Sevgili karayılar arkadaşım aslında bu motor 150-23 çinde yanlızca tek bi fabrikadan cıkıyor ama türkiye'deki firmalar hangi markayı isterlerse o marka'yı yazabiliyorlar motora örnek kuba skyjet-Yuan Çelik-Xgj F5- Rm motor gibi ancak gel görelim ki hepside birbirinin aynı yani aynı yerden cıkıyorlar beygir gucune gelince ise 10.8 hp benim bilgim cbr 125 ler 14 hp apachi ise 13,5 beygir cbf 150 13 hp diye biliyorum selamlar...
evt ben yeni aldim bana 2400 mal oldu ama sorun cikmadi degil mesela bunlar 2006 gumruk cikisli bunu 2008 yapmak icin baya ugrastiriyorlar mesela benim su anda 2008 ama adamlara rusvet yedirmek zorunda kaldim yani yemege cikardim guce gelecek olursak ben daha 60 en fazla 80 dedim malum rodaj doneminde basamiyorum su anda 400 klm de ilk bakimdan sonra bakicam nasilk olduguna):
: