[Ankara - MT]

sabah 10:15 gibi Ankara'dayım bir aksilik olmazsa

benim 1 gibi kızılayda olmam lazım.
öğlene kadar giderim herhalde
sabah erken geliyor olsaydın giderdik

pazar gidecek arkadaşlarla haberleşelim

Marmara Enduro Şampiyonası Ankara Yarışı Basın Duyurusu:

Ankara’da heyecan fırtınası. Marmara Enduro Şampiyonası Ankara yarışı 12-13 Temmuz’da İncek’te yapılacak. İlklerin kulübü EMC06 yine bir ilke imza atıyor. Çankaya belediyesi ile ortak çalışma sonucu yapılan yeni parkur bu yarışla hizmete giriyor. Avrupa standartlarında yapılan parkur Ankara’nın seçkin yerlerinden İncek 8. Km’de yol kenarında yer alıyor. Yapay engellerle donatılan parkurda izleyiciler yarışçıları nerdeyse yarışın tamamında izleyebiliyorlar.

Taşlık alanlar, rampalar, su havuzu geçişleri, lastik bariyerler, vadi iniş çıkışlarının bulunduğu parkur 170 dönümlük bir arazi üzerinde yer alıyor. Seyirci otoparkları ve izleme bölgeleri bulunan MOTODROM adı verilen parkurda 12 TEMMUZ cumartesi günü aynı zamanda Motorcular ormanı oluşturmak için fidan dikme töreni yapılacak ve her motorcunun kendi ismini vereceği fidanlar dikilecek. Çankaya Belediye Başkanı Sn.Muzaffer Eryılmaz’ın destekleri ve katılımıyla güzel bir havada oldukça eğlenceli ve heyecanlı yarış gerçekleşecek. Geçen yıl olduğu gibi Radyo Vizyon’dan(93.00) start anı ve yarış sonuçları canlı verilecek.

(YARIŞ YÖNETMELİĞİNDEN ALINTIDIR)

Son düzenleme:
arkadaşlar incek programını buldum:
cumartesi gitmenin hiç bir esprisi yok :
[quote ]
afismarmaralt5.jpg

motodromc3a7izim1vm5.jpg

MARMARA ENDURO ŞAMPİYONASI
2. AYAK ANKARA YARIŞI
12 – 13 TEMMUZ 2008*
YARIŞ PROGRAMI

12 TEMMUZ CUMARTESİ

SAAT* PROGRAM* * * * * * * * * * YER

10:00* Parkur Teftişi (G.Direktör-Direktör)* Parkur-İncek
10:30 – 12:30* Resmi Antrenman* Parkur-İncek
12:30* Jüri Toplantısı - 1* İncek-Tesis
13:00-15:30 (2.5 saat)* Teknik Kontrol* İncek-Tesis
15:30* Jüri Toplantısı - 2* İncek-Tesis
16:00* * Start Listesi İlanı* İncek Parkur
16:00 – 16:30 ( 30 dk. )* Yarışçılara Brifing* İncek-Tesis
* * *

13 TEMMUZ* * PAZAR

08:45 – 09:15 ( 30 dk. )* Son Teknik Kontrol* Parkur-İncek
09:15 – 09:30 (15 dk. )* Jüri Toplantısı - 3*
09:30* Son Start Listesinin İlanı*
10:30* * 1. Etap Yarış Startı (Tüm sınıflar)*
12:00* 2. Etap Yarış Startı (Tüm sınıflar)*
13:00 – 13:30 (30 dk)* Servis* *
13:30* * 3. Etap Yarış Startı (Enduro Bayanlar Kupası hariç diğer sınıflar)*
14:30* Geçici Neticelerin İlanı*
15:00* Jüri Toplantısı - 4*
15:00* Kesin Neticelerin İlanı - Kapalı Parkın Açılması*
16:00* Ödül Töreni

cumartesi saat 10 da ağaç dikme olayı planlanmış sanırım...
başka bir siteden alıntıdır.....
[/quote]

Nerdeymiş burası Doktor işin yoksa yarın Ulusana geçelim ordanda piste bakalım

akşam 18.00 civarı 4.44 Motor'da XT660R'ımın egzoz takılma töreninde olacağım. Gelebilenleri beklerim. Ordan da Tunalıya geçip piyasa yapıcam :p

akşam 18.00 civarı 4.44 Motor'da XT660R'ımın egzoz takılma töreninde olacağım. Gelebilenleri beklerim. Ordan da Tunalıya geçip piyasa yapıcam :p

Demek motorunu sünnet ettiriyorsun :queen: darısı düğününe olsun ne marka ve kaç paraya taktırıyorsun:silent:

sırf piste mi bakcaz?
biliyon cumartesi benim havuz günüm normalde 2 den sonra müsait oluyorum.

İçeri alırlarsa antıraman yaparız.:cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

seninde kıçına kaçtı mı sonunda :queen::queen::queen: 600 yuro muydu :p

Selam millet.

Acar pastane motorcusu alanyadan bildirmeye devam ediyor...,

Bu gün tek teker arif abimizin yanına gittim tanışmaya...
İşi olduğu için çıkmak zorunda kaldı ama daha sonrası için davet etti sağolsun bana tamirci bulma konusunda da yardımcı oldu.

Burada motoru bi göstereyim dedim gittim mondial servisine usta şuna bi baksana dedim. neyi var dedi ben de Ankaradan geldim ama bişeyi yok işte sorun orada dedim. Ustada şaşırdı aldı motoru bi tecrübeye çıktı döndü abi bişeyi yok dedi ama şaşkınlığı hala geçmemişti. Bende teşekkür edip çıktım.

Bu arada buraya boş boş dedik iki günde dolarmı kardeşim bi şehir hayret valla...

Selam millet.

Acar pastane motorcusu alanyadan bildirmeye devam ediyor...,

Ustada şaşırdı aldı motoru bi tecrübeye çıktı döndü abi bişeyi yok dedi ama şaşkınlığı hala geçmemişti. Bende teşekkür edip çıktım.

Bu arada buraya boş boş dedik iki günde dolarmı kardeşim bi şehir hayret valla...
motorda bişey olmaması çok normal gürcell cim.
1.mal senin malın ki çok dikkatli kullanıyorsun.
2.zaten kaç km deki?
3.melekler bile seni koruyor :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 egzoz çıktı lem kutudan, 2'si normal; ikisi de minicik; yarış içinmiş :silent:
fazlası olsunda eksiği olmasın :wiinkk: Seni yarışlarda mı göreceğiz artık :queen::queen::queen:

gürcell şu an anatolyadayım.akşama nete girersen belki sinan ın sana çok selamları var.
gelmek isteyen olursa anatolyaya beklerim.
bakın bu defa 5 dakkaya ordayım demedim,gelen 5 dakkaya gelsin yoksa gideriiiim :salut:

genelde endurocular takılır, hoş mekandır :p
google den baktım çankayada diyor.da bu saatte kimse kalmaz herhalde.eğer kimse olduğunu bilsem eve dönerken bakardım.
istersem tam yerini söyle ben de geleyim bir bayaım kiimse yoksa bile birbirimizi görmüş oluruz.
anatolyadan ora herhalde 5 dakkayı geçmez(ahanda gene 5 dakka muhabbeti yaptım murti konuya dalar şimdi)

ankara MT akşamüstü 7:30 gibi cumhurbaşkanlığı etrafında yürüyüşe çıkanlar varsa haberleşelim yanlız başına sıkıldım müzik dinleye dinleye...
motosiklet muhabbeti yapmak istiyorum artık :D
bugün gördüğüm bi konuya ithafen : buddyleşmek istiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar