Biselect Elektrikli Scooter Testi!

Ben bisikletle her türlü yokuşu çıkıyorum .
İstanbulda besiktaş civarında olan bilir.
Fulyadan mecidiyeköye çıkan ortaklar caddesi var dik yokuş .
Orada arabalar bile zorlanıyo ben 3-4 kere 30-40sn durarak 5dk da çıkıyorum .
Ha evet çok yavaş çıkıyorum yokuşu
Ama o Elektrikli bisiklet çok basit yokuşları bile çıkamaz.
Bisiklette düz yolda max 60km/s yaparım.
sürekli 45km/s giderim birazcık bile yavaşlamadan ...

+1 :cat:

sende bendensin abi.. bende senin gibiyim , bütün yaz bisiklet sürerim (motoru alınca motor sürecem tabi :p ) aynı senin gibi düz yolda 60km yaparım , 40-45km ile de sabit gidebilirim.. bisiklet sürmek başka zaten yaw.. bide trek'in çift disk frenli bisikletleri var , dehşet ! sanki araba yahu , arabadan bile iyi fren performansı.. frenleri kilitlemeyi çok denedim ama anca 1-2 defa başarılı olabildim , ABS var sanki :p bu yaz alabilirim o disk frenlilerden.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla yahu manyaklar karpuz gibi önüme atlıyo altında sanki 1000rr var
sağdan sağdan tın tın gideceğine ortalamış yolu gazı köklüyo eline ne geçiyosa
mutlu oluyolar herhalde
abi vasıtan ne olursa olsun hızının gerektirdiği şeritten gideceksin bu şart..

hala yola atlarlarsa 1 tanesine temiz sopa çekecem.. azkaldı..

mt. moderatörlerine sesleniyorum bu topic i kilitleyecek yokmu
!!!!!!!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
izzet olm durdun durdun hiç cvp yazılmayan konuyu kitletmeye uğraşıyon.. hayırdır..

ezde görelim

ben aldım bitane 125 lik tipinde 300 w lık 3 kişi çarşıya gidip geliyorum bazen ama aldığımdan beri 2 kişi gidip geliyorum çokda rahat gidiyorum afyonda her yokuşuda çıkabiliyorum. EZDE GÖRELİM BÖCEK GİBİ görende ehliyetin ruhsatın tam sanacak bir motorcu olsan böle düşünmessin.çarptığın an yersin kafana mancıkayı...herkesi boş sanma tammmı..

corsanyobaz,kaç basıyor seninki ?

Yeni Modeller Göbekli Marul..:p
44031013055412303.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben aldım bitane 125 lik tipinde 300 w lık 3 kişi çarşıya gidip geliyorum bazen ama aldığımdan beri 2 kişi gidip geliyorum çokda rahat gidiyorum afyonda her yokuşuda çıkabiliyorum. EZDE GÖRELİM BÖCEK GİBİ görende ehliyetin ruhsatın tam sanacak bir motorcu olsan böle düşünmessin.çarptığın an yersin kafana mancıkayı...herkesi boş sanma tammmı..

ALLAH'ın yobazı sen nuncakhu nun adını bile doğru yazamıyorsun..

bide 3 kişi biniyormuşsun yuhh amele gibi ne lem öle zati canı yok o makinenin bide damper koysaydınız..

ehliyetim e+ d+ a2 seni rezil etmeye yeter ruhsatımda 4 dörtlük trafikte çok saygılıyım koruyucu ekipmanlarımı hiç eksik etmem bilinçsiz motorcu olsak şimdiye 50 tane ezerdim o elektrikli bisikleti adam gibi kullansalar içim yanmaz zati adam kapatmış yolun sol şeridinden hızı 50 yi zor görüyor bide üstüne yatıyor amele delirtiyorlar beni sevmiyorum varmı ötesi..

herkes boşdeğilse o okişinin celimsizliği korkaklığı ben bileğime güveniyorum sen nuncakhu yu sallarken benseni çoktan yere sererim bunu kafana sok..

ulen çok sevdiğim motosiklet.net sitesinde senin yüzünden ban cezası alacam googlede görüp üye olursunuz ortalığı karıştırırsınız sonrada bi daha uğramazsınız git başımdan ALLAH versin senin cezanı..

moderatörlerden ve adminden özür diliyorum bu terbiyesiz seviyesiz sözleri bu foruma aktardığım için..
verilecek cezaya razıyım ama bu fake üyenin konuşmaları sinirimi bozdu herkesden özür diliyorum fake üyelerden nefret ediyorum site yönetiminden ricam bu mesajım gereksiz bir polemik ise silinmesini rica ediyorum ama bu üye olup ortalığı karıştıran fake üyeler için bi güzellik yapımalı yada banlanmalı hatta mesajları silinmeli..

yönetimden tekrar özür dilerim..

motorun bobinajını yeniden sardırıp gücü artıracaksın bide 200 ah jel akü koyacaksın canavar olur canavar:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorun bobinajını yeniden sardırıp gücü artıracaksın bide 200 ah jel akü koyacaksın canavar olur canavar:cat:

sonunda bununda modifiyesini buldular ah şu çılgın türkler..:cat:

buna verilecek 700-800 liraya ikiinci el cup alırım 80-90 gider bunun gidceği nolcak en fazla 30

hergün şarj etmekle uğraşmak bana ters,zaten motosiklet ve bisiklet özgür takılmak iin değilmi o zaman niye kablolara bağlı kalasınki fulle depoyu sürr daga bayıra kim tutar seni canın isterse patinajda çektirirsin :) kaldırımlarda sürülmesi bence çok yanlış yayalara saygısızlık vızt diye adamın yanından geçip bide korna çalmaları çok sinir bozucu bi durum.örneğin kütahyada sevgi yolunda bisiklet ve motosiklet girmesi yasaktır ibaresi bulunmasına ragmen yaya yolunda gezip bide önünne geçenlere hakaret edercesine bakıyorlar sanki yaya yolunda yürüyen yaya suçlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar