1 üstündekinin Avatarı, İmzası & Nickinden kişilik tahmini yapabilir misiniz?

bu arada imzamı değiştirdim, buralarda fazla vaktim kalmadı, veda edemeden atarlarsa görüşmek üzere, acı tatlı topiklerimizde mesajlaştık:salut:
izleyenlere sesleniyim dedim, solmyr hep aynı olacak, midesini bozan herşeyi kusacak.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi ozaman bende burda hepinizin ortak bir yanını tahmin edim bence hepiniz motorsiklet aşığısınız:p

hummm bence şanzImanı yağLanmaLı 3 bucuktan 4 e takamıyor bir türLü :)
ama styLe sahibi biri beLLi :)

Dur Bi deniyim;
styleturk içün kişilik tahmini:
17 yaşında, ince fizikli ruh hali sık sık değişen ama genelde atraksiyonu seven ve avatar koymaya üşenen bi arkadaşımız :D tuttu mu?

Msn kayıtlarını deşifre ederim bak burda :p

Yamaha XT660R Forever .. ! :p

bu arada imzamı değiştirdim, buralarda fazla vaktim kalmadı, veda edemeden atarlarsa görüşmek üzere, acı tatlı topiklerimizde mesajlaştık:salut:
izleyenlere sesleniyim dedim, solmyr hep aynı olacak, midesini bozan herşeyi kusacak.:rendeer:

nereye yavv noldu tam senin nickinin nasıl okundugunu öğrendik sen gidiyon :pale:

nereye yavv noldu tam senin nickinin nasıl okundugunu öğrendik sen gidiyon :pale:

hemen değil, zamansız olabilir sadece:cherry:

by moto şu resminin yanlarından kırpta biraz yorum yapabilelim gerçekten pek belli değil, ya da çok göz önünde olmayı sevmeyen birisin....:queen:

jetskici motorcu arkadaş....

evet ben MT jetski ci motorcu ..

yahu ne zamansızı ne gitmesi alışmıştık sana .. :pale:

biri bizi gözetliyor ewindeki üye ...

avatarda matrix, tipte KADİR inanır, imza da sezen cumhur önal havası var, ortalama olarak;

matrix ; slow motion
Kadir inanır ; seviyorum de ulen!
sezen cumhur önal ; romantizm
yani bu arkadaşın felsefesi;
"sseevviiyyoorruumm ddeeyyiin lluuttffeenn uulleenn!" olabilir.:cherry:

güzel topic benim de bi kişilkiğimi yansıtın bakalım:pmerak ettim yahuuu

güzel gözlü romantik tipli cesaretli hızlı yukarda yazdığı gibi hırslı bi arkadaşımız

Son düzenleme:
saygı unsurunu seven hafif metal modeunda takılan cool kişilik..

imzaya göre eğer semih şentürkten bahsediyorsa fevri hareketleri sevmeyen sakin bi kişilik, avatarda bunu destekleyen bi duygusallık, sadelik, sanat anlayışı sezdim.

imzasındaki 2. cümle bence hoş değil, O'meşkul olamaz hiçbi zaman & O'nun edeceği yardımı hiçbi insan....:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar