1 üstündekinin Avatarı, İmzası & Nickinden kişilik tahmini yapabilir misiniz?

ikinci ve yeni niciyle daha mutlu olan arkadaş :cherry:

(eski nice bişeyler yazacaktım ama hatırlamıyom nicini bi ara hatırlatsan diyomm :bounce:)

bence bu arkadaş iktidardan memnun değil. :silent: :cherry:

herzman karşıma cıkan ve konu dışı bölumunde galıba ıkımızden baska gırmıyen bır uye

solmyr:TAm aksi memnunum,yani kötülerin içinde en iyisi:cherry:

Rafel:avatarındaki resmi görünce aklıma hep arkadaşım (gnusher ) Alp'i getiren üye :)

efendy_iso; şahsen ben ıyğğğ :salut:

duymasın bu siteyi bile ABD ye satar.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın feslefesi.

bu üstteki herif manyak, bütün seri katillerin hayat öykülerini, sözlerini bilir, imzasında ki sözde zaten hannibal isimli filmin esinlenildiği, gerçeği Albert Hamilton Fish olan manyak seri katildir. küçükken hep seri katil olmayı istemiş belli, hatta planlar bile yapmış, şu an hapisde değilse ya çok iyi planlar yapmış, yada Allah'korkusu sayesinde.::koop::

bu üstteki herif...........(burayı sildim:mrgreen:saygısızlık olmasın) , bütün seri katillerin hayat öykülerini, sözlerini bilir, imzasında ki sözde zaten hannibal isimli filmin esinlenildiği, gerçeği Albert Hamilton Fish olan manyak seri katildir. küçükken hep seri katil olmayı istemiş belli, hatta planlar bile yapmış, şu an hapisde değilse ya çok iyi planlar yapmış, yada Allah'korkusu sayesinde.::xs06::

bilmediğim kişi hakkında yorum yapmam

zaten canciğer olmana gerek yok, profilinden avatarından ve imzasından yola çıkıp yorum yapıcaksın,
imzasına bakılırsa laf dalaşında çok iddialı, bu kadar iddialı olmamak lazım.:rendeer:

üstteki arkadaşım düşünce felsefesi çok geniş
özel sözlere kimsenin veremeyeceği değeri veren biri

üstteki arkadaşım düşünce felsefesi çok geniş
özel sözlere kimsenin veremeyeceği değeri veren biri

iltifat olarak kabul ediyorum teşekkür ediyorum.
Almanyada yaşadığı için, biradan görmüş şaraaptan etkilenmiş,nickininde almanyaca olmasına rağmen türk olduğunu tahmin ediyorum çünkü bi almanın türk sitesinde işi olmaz , türkleri sevmez. avatarından da değişik şeyleri seven biri diyebilirim, çünkü o dizilimde motorlar fazla kullanılmıyor.

(bu dizilimdeki motorlarla ilgili bi topikte açmıştım:cherry:)

yukarıda belirtiğim gibi yanlış yazmamışım teşekkürler
türk oğlu türküm :cherry:

zaten canciğer olmana gerek yok, profilinden avatarından ve imzasından yola çıkıp yorum yapıcaksın,
imzasına bakılırsa laf dalaşında çok iddialı, bu kadar iddialı olmamak lazım.:rendeer:

iii ozaman seninde imzandan bi psikopat olduğun anlaşılıyor

(laf dalaşında iddalı felan değilim sadece söz hoşuma gittiği için yazdım)

GKN

sanırım mtden tanıdığım en saf en temiz insanlardan biri, kalbinden çıkan dostlu kkelimelerine o kadar yansımışki karamandan kopuyor istalbula kadar geliyor:wiinkk::cat:

Sanırım mt den tanıdığım en fesat fırlama insanlardan biri . içinden çıkan fırlamalık istanbuldan kopup adanaya kadar geliypr :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar