arkadaşlar şu ön rüzgarlığın yüksek devirlerde çıkardığı zırıltıyı kesmenin bi yolunu bulan varmı? yoksa çıkarıp atıcam acayip sirimi bozmaya başladı...
Her motorun belirli bir -adınıunuttum- noktası vardır... rezonans diyelim.
Bu motor da o devir aralıklarında senkron'undan çıkar ve titreşim yaratır... Normal bir olaydır12.000'den sonrası da malum...
sinyaller 150 mi olmuş... 137 idi... kırmayınpeki neden değiştirdin fotosu var mı eskisinin?
Ben eski motorumda titreşim yapabilecek yerlere ince sünger çekmiştim zırıltı makul seviyede azdı...
ben pendik köprüsüne yakın oturuyorum,sen nerde oturusyosun?
Benim işyeri e-5 kenarında.Kartal köprüsüne gelmeden 200 metre geride solda Levi's-Dockers-Quiksilver mağazası var.Oranın sahibiyim ben.Ve Bütün gün orada oluyorum.Adım Musa.Bi çayımı içmeye beklerim.Tabi burdaki herkesi de.
hic sorun değil temiz ve bakımlı olduktan sonra. ben de 20K da aldım..ehliyet sınawını gectim aranıza honda beatimi babama werip cbr125 mi ehlıyetımı aldıktan sonra aranıza katılıyorum arkadaslar bir de 20 binde bi cbr buldum sizde km faz lamı bıraz cbr ıcın nası bı km sızce ?
kasko bedeli 2005 icin 3650, kaskosu da yaklasık 380 lira tutuyor, gecen gun hesaplattım.arkadaşlar herkese merhaba. cbr 125 in kasko raiç bedeli ne kadardır ? bilen var mı ?
Benim işyeri e-5 kenarında.Kartal köprüsüne gelmeden 200 metre geride solda Levi's-Dockers-Quiksilver mağazası var.Oranın sahibiyim ben.Ve Bütün gün orada oluyorum.Adım Musa.Bi çayımı içmeye beklerim.Tabi burdaki herkesi de.
biliyorum orayı,teşekkür ederim gelirim birgün çayınızı içmeye oranın önünden gelip geçiyorum zaten sürekli:rendeer:
Anaa ben de gitmiyorum harbi bak bilmiyordum
Satılık 2 adet saha içi Metalica bileti!!!
(2 adet yazdım sen de gelirsin belki diye)
O ışık hikayesi bizi kırdı geçirdi zaten... Otobüste hala gülüyorduk. Çok yorulduk ... Ben baştan aşağı yandım güneşten çok acı çektimOrganizasyon aksaklıkları da vardı ama yinede iyiydi... Geceleri hiç açmıyorum zaten :queen:
Sonra msn'den daha detaylı konuşuruz...