Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bencede Globalde kalması daha iyi oluRrdu, kanuninin servisleri ortada..

bende kanuni 200 racer vardıbundan önce bağcılardaki servise gittim hep en iyi orasıydı.her firmanın bir kaç iyi servisi vardır arkadaşlar sanki yamahanın, suzukinin,hondanın, v.s başka markalarında servisleri kötü yakınan millet çok
oraya gittim bir daha gitmem diyen arkadaşların yazılarını okuyoruz he tamam kanuninin belki daha fazladır ama diğer firmalarında yok değil.
mesela ben şimdiki motorumu bahçelievlerdeki motovizyona götürüyorum diğer servisler hiç içime sinmedi, MOTOVİZYON daki abi sağolsun ilk bakımını yaptı en ufak ayrıntısına kadar ilgilendi civataları bile sıktı diyeyim ben size sağolsun ayrıcada tavsiye ederim.başka servise gitsem yağını değiştirip gönderecekti beni ilk bakım hesabı.neyse çok uzattım galiba.

arkadaşlar normal kullanımda km'ye ne kadar yakıyor acaba bu makina ayrıca bir arkadaşında dediği gibi uzun yol performansı nasıl oturuş pozisyonu falan
varmı bu tür sıkıntıları??

Şehir içinde 50 YTL ye, 300 km kullandım. Daha sıfır olduğu için ileride daha da düşeceğini düşünüyorum. Şu anda 166 Ykr yakıyor km ye galiba.

Ama bu mesafenin yarıdan fazlasında artçı vardı. Tek binildiğinde daha da az yakacağını unutmamak lazım.

İlk başlarda biraz bel ense ve bilek ağrısı yaptığı doğru, ama bu SS lere özel bir durum. Alışınca geçiyor.

Parasının karşılığını hakkıyla veren bir motor gt250r.

Sevgiler.

bende şimdi taekirdağdan geldim yaptığım yol 100 km alışık olmadığım içindir belki ama belim koptu.6000 devirde kullanıldığında kmde110 kuruş,9-10000 devirde kullanıldığında 155 kuruş yakıyor benim motor.

arkadaş alma falan dedi o fiyata daha güzel bişey bulabilrsin japon al falan dedi illa ne yapmalıyım :silent::pr:

arkadaşlar size bir sorum olucak bu hyo ların bazılarındaki boşa geçmeme olayı cometlerdede mevcutmu ve comet ve 250 r race arasında ki fark ne (govde yapısı hariç yani max süratleri aynımı deneyen varsa comewtin max sürati ne )

Hemen hemen bütün sayfaları okudum we dewamlı olarak aynı sorular we aynı

cevaplar werilmekte... Lütfen biraz daha araştırmacı olun da okuyun...

Aradığınız herşey bu 98 sayfada mevcut hiç merak etmeyin... Burdaki biçok kişi

gibi bende bir gt250r hastasıyım... İlk engelim kız arkadaşımdı onu atlattım 2.

engelim ailemdi onu da atlattım we son engel kaldı PARA... Bende sanırım 2. el

hyo alıcam yakında... Forumdaki herkesi tanıdım sayılır :D Özellikle Faik kardeş

al artık şu motoru ben alamıyom sen al sana sewineyim...

Açıkcası ben de kanuniye sıcak BAKAMIYORUM... Bilmiyorum ama kanuni yazılışı

bile itiyo beni artık... Nedeni: Etrafımda gördüğüm diğer kanuni motorlar...

S&T Kanuni olduğunu biliyorum ama benimki tamamen takıntı... Herkesin

görüşüne zevkine saygım war...

Bütün motor severlerin tekerleri dewamlı düz basması dileğiyle...

2tkr SAYGI

Hemen hemen bütün sayfaları okudum we dewamlı olarak aynı sorular we aynı

cevaplar werilmekte... Lütfen biraz daha araştırmacı olun da okuyun...

Aradığınız herşey bu 98 sayfada mevcut hiç merak etmeyin... Burdaki biçok kişi

gibi bende bir gt250r hastasıyım... İlk engelim kız arkadaşımdı onu atlattım 2.

engelim ailemdi onu da atlattım we son engel kaldı PARA... Bende sanırım 2. el

hyo alıcam yakında... Forumdaki herkesi tanıdım sayılır :D Özellikle Faik kardeş

al artık şu motoru ben alamıyom sen al sana sewineyim...

Açıkcası ben de kanuniye sıcak BAKAMIYORUM... Bilmiyorum ama kanuni yazılışı

bile itiyo beni artık... Nedeni: Etrafımda gördüğüm diğer kanuni motorlar...

S&T Kanuni olduğunu biliyorum ama benimki tamamen takıntı... Herkesin

görüşüne zevkine saygım war...

Bütün motor severlerin tekerleri dewamlı düz basması dileğiyle...

2tkr SAYGI

Aynı duygu düşünce içerisindeyiz sonuna kadar katılıyorum.:cat:

bi kişi olsun bana katıldığı için mutluyum fakat niye kimse yok bi anlam

weremedim :S

Şehir içinde 50 YTL ye, 300 km kullandım. Daha sıfır olduğu için ileride daha da düşeceğini düşünüyorum. Şu anda 166 Ykr yakıyor km ye galiba.

Ama bu mesafenin yarıdan fazlasında artçı vardı. Tek binildiğinde daha da az yakacağını unutmamak lazım.

İlk başlarda biraz bel ense ve bilek ağrısı yaptığı doğru, ama bu SS lere özel bir durum. Alışınca geçiyor.

Parasının karşılığını hakkıyla veren bir motor gt250r.

Sevgiler.

sağol arkadaşım yorumun için.

anladığım kadarıyla iyi bir rodaj süresi geçirdikten sonra motor tam anlamıyla açıldıktan sonra normal kullanımda şehir içinde km'ye bu makina ancak
12-13 ykr yakar tabi basarsan heralde km'ye 20 ykr yakar:queen::queen:

size bir şey sorucam sizce bu tür racıng motorlar uzun yol gitmek için gezi amaçlı kullanılırmı. yani tabiki chopper kadar rahat olmaz spor motor sonuçta amartisörler sert oturuş pozisyonu falan vs vs.chopper düşünüyorum ama benim hiç hoşuma gitmiyor chopper tarzım değil ama arkadaşlarda bu motoru alırsan çok pişman olursun diyor uzun yola gidemezsin gezi amaçlı kullanamazsın diyorlar kamburun çıkar falan diyolar.kafam karıştı.bu soruları size sorma sebebim daha önce hiç RACİNG motor kullanmadım.olmazsa artık ENDURO bakacağım ama chopper asla

Son düzenleme:
İlk kullanımdaki geçici bilek ve boyun ağrısını...Düşük hızlardaki manevra kabiliyetini es geçersek, benim fikirlerim;

SS lerin görünüşü her zaman diğer bir çok motora göre çekicidir, göz alıcıdır.

Yaş itibariyle, insanlarda gençlik duygusu uyandırır.

SS ler diğer motorlara göre seksi oturuş pozisyonu itibariyle mıknatıs etkisi yaratır. Bir bayanın gözünde zenginliği ve hıza olan tutkuyu simgeler.

Bir çok çocuğun motor hayalini yine SS ler süsler.

Agresif duruşlarıyla ve teknolojik tasarımıyla, diğer motorlar arasından anında farkedilir.

Risk alabilen, özgür kişiliğin dışa vurumudur.

Depo üzerine bağlanan çantası ve yüreğinizdeki biraz sabırla, kat edilemeyecek mesafe yoktur.

Yapıştır bir Hyosung gt250r, keyfine bak Karayılan.

şekil çok güzel. adamlar yapmış. ama biraz daha beygirini artırsalar iyi olurdu.

arkadaş alma falan dedi o fiyata daha güzel bişey bulabilrsin japon al falan dedi illa ne yapmalıyım :silent::pr:

8.400 e alacağın japon, km si ve modeli itibariyle keyif vermeyecektir. Bir kaç saniye daha hızlı gitmek için, milyarları verip daha önce kullanmadığın bir motorsiklet türünün üzerinde risk almak istiyorsan, buyur al.:pr:

Ama yok, ben aynı boyutlarda, daha az yakan ve fiyatı makul bir motor alacağım diyorsan, hiç durma al bi Hyosung gt250r derim.:cat:

bu global ile s&t arasındaki konu bi sonuca erdimi acep?
hyo yine başladı mı yoksa kanuni hala satılıo mu?

İlk kullanımdaki geçici bilek ve boyun ağrısını...Düşük hızlardaki manevra kabiliyetini es geçersek, benim fikirlerim;

SS lerin görünüşü her zaman diğer bir çok motora göre çekicidir, göz alıcıdır.

Yaş itibariyle, insanlarda gençlik duygusu uyandırır.

SS ler diğer motorlara göre seksi oturuş pozisyonu itibariyle mıknatıs etkisi yaratır. Bir bayanın gözünde zenginliği ve hıza olan tutkuyu simgeler.

Bir çok çocuğun motor hayalini yine SS ler süsler.

Agresif duruşlarıyla ve teknolojik tasarımıyla, diğer motorlar arasından anında farkedilir.

Risk alabilen, özgür kişiliğin dışa vurumudur.

Depo üzerine bağlanan çantası ve yüreğinizdeki biraz sabırla, kat edilemeyecek mesafe yoktur.

Yapıştır bir Hyosung gt250r, keyfine bak Karayılan.

dostum sağol yorumun için aynen katılıyorum sana.:wiinkk:

arkadaşlar pazar günü yalova gezisi var hfc de katılımınızı bekliyoruz

Benim henüz uzun yol tecrübem yok, o yüzden biraz daha zamana ihtiyacım var. Yinede teklif için teşekkürler gugukk.

gezi yarın arkadaşlar yaklaşık 30 motor olucak kaçıran çok şey kaçırmış olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar