Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motormu :silent: bilmediğimiz bir şeyler mi oldu yoksa :queen::queen::queen:Motor emrahada![]()
motormu :silent: bilmediğimiz bir şeyler mi oldu yoksa :queen::queen::queen:Motor emrahada![]()
motormu :silent: bilmediğimiz bir şeyler mi oldu yoksa :queen::queen::queen:
:mrgreen: EMRAH hamburger oldu :cherry: hamburger emrah
CBF 150 bursaya gittik dağlarda gezdik
VİRAJ ALİ :mrgreen:
motorize emrah gardaşım resimler nerde kaldı yavv
akşama resimler virajdaki resimlerini koymayacamgece derelerde toplacaktık seni :queen: dereye uçuyoduda:cherry:
viraj ALi![]()
EMOK bu sene 7. sini düzenledi festivalin. Eminim gelecek sene çok daha güzel olacaktır. Festival vaktine yakın, yapabileceğimiz bir şey olup olmadığını soracağım onlara. Dediğim gibi tam destek bizden :cat:
Viper_1 bizi geliş yolunda genin 2,30 na kadar beklediği için çok teşekkürler
emok cok eylencelı gectı seneye ınş. yıne hep beraber oluruz bıdakı sefer kutahya gıbı calısıp gelelım
artık karsınızda Turkıyenın en ıyı ıkıncı yumrta tasıyan motorcusu var :cherry:
akşama resimler virajdaki resimlerini koymayacamgece derelerde toplacaktık seni :queen: dereye uçuyoduda:cherry:
Sen onu boşver. Daha vakit var. Şimdi Göynükte çadır kuracak yer bakalım biz. :cherry:
Değerli EMOK yetkilileri,
Arkadaşlarım sizlere festival alanında sözlü olarak teşekkür etmişler ancak bir de ben yazılı olarak teşekkür etmek istedim. Düzenlemiş olduğunuz festivalin sadece haftasonu olan kısmında yer alabilmeme rağmen, o kadar çok eğlendim ki dile getirmek zor olacak.
Cuma gecesi 02.30 civarı festival alanına giriş yaptığımızda kapıda güvenlik, masabaşında da görevlileri görmek beni hem şaşırttı hem de sevindirdi. O an "doğru yerde" olduğumu anladım. Yarışmalar ve konserlerin keyifli olması konusu dışında, satılan yiyecek-içecek ürünlerinin de çok uygun fiyatlarda olduğunu görmek yüzümüzdeki gülümsemeyi bir kat daha arttırdı. Tabi bir ara "umarım zarar etmiyorlardır" diye düşünmekten de kendimizi alıkoyamadık
Özetle, biz Motosiklet.neT sitesi ve sitenin enduro grubu olan MT ENDURO adına sizlere teşekkürü bir borç biliriz. Diğer festival ve etkinliklerinizde de elimizden gelen desteği vereceğimize emin olabilirsiniz.
Hepinize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Merhaba Onur Bey,
Ben EMOK Festival Koordinatörü Turgay Avci.
Sizin sitenizde su anda dek 1765 kez görüntülenen Ikiteker Hikâyeleri adli yazinin da sahibiyim.
Festivalimize gösterdiginiz ilgiye cok tesekkür ederiz.
Zahmet edipte düsüncelerinizi paylastiniz, yorgunlugumuzu azaltip mutlulugumuzu arttirdiniz.
Hem sizi hem de Istanbul'da yerlesik uyelerinizi kulüp merkezimizde agirlamaktan büyük mutluluk duyariz.
Güzel günler,
Sensin yalan :farao:
![]()