ben böyle bir festival görmedim! Gerçi daha önce festivale bile gitmedim ama neysearkaşlar bende 1 ton resim var ama yarın akşama yüklemem lazım çok yorgunuz festival katılımcıları olarak! Ankara MT tam 855 km. yol kat etmişiz gitti benzin paraları :queen:
afişi olan tek gurup olarak festivalde de belli oluyordunuz
İnanılmaz güzel bir organizasyondu. Bizim siteden katılımın az olması açıkçası çok üzdü beni. Kaç KM ötedeki MARMOK'a bile o kadar katılım olmuşken, EMOK hakkettiği katılımı alamadı bana kalırsa. Umarım seneye çok daha kalabalık oluruz.
Hiç şüphen olmasın, seneye gözdemiz EMOK
ben böyle bir festival görmedim! Gerçi daha önce festivale bile gitmedim ama neysearkaşlar bende 1 ton resim var ama yarın akşama yüklemem lazım çok yorgunuz festival katılımcıları olarak! Ankara MT tam 855 km. yol kat etmişiz gitti benzin paraları :queen:
Bu arada İstanbul'un hakkını yemeyelim; İstanbul'dan da kullanıcı adını anımsayamadığım LEVET ABİ katılmıştı. Kendisine tebriklerimizi yolluyoruz tekrar :cat:
evet ya seneye deniz kenarı olursa harika olur ama motofest yalova sahil kenarında orada da olacakmısınız
Sensin yalan :farao:
![]()

Mete handurosda yalan çıktı o kadar dil döktüm istanbuldan kalkıp gelmedi tatlı su motorcuları belli oldu 1 kişi bile gelmezmi istanbul mt 'den şaşırdım
Bu arada İstanbul'un hakkını yemeyelim; İstanbul'dan da kullanıcı adını anımsayamadığım LEVET ABİ katılmıştı. Kendisine tebriklerimizi yolluyoruz tekrar :cat:
"buralpdi" Levent abimle vedalaşamadım bende..Selamlar abi..
Görüşürüz yine elbet![]()