[Ankara - MT]

süleyman az yemek,çok spor bolca yüzme.
havuzda gördün 40-45 dakkada 35 turu nasıl attım.
bırak bu baklava ve tatlı sevgisini.
genç kalmanın sırrı burda.ben gencim demekle genç olunmaz.

Çapsız çapsız konuşma Doktor sayemde ağzın tatlı görüyor.Geçen 1 tabak götürdün gözün ikinci tabağı arıyordu.Adı bizim tadı senin oluyor.Sen şu kestane şekerlerini alda gel.Alana kadar başının etini yiyeceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet çapsız çapsız konuşma pinti doktor Abidin :p getir şu kestane şekerlerimizi :p

Süleyman karar verdim bende seninleyim kestane şekerlerimiz gelene kadar doktorun kafasının etini yiyeceğim bende :wiinkk:

merhaba ankara mt. bu kaçıncı kez aynı soruyla karşılaşıyorsunuzdur kimbilir ama kusura bakmayın :( ankarada ehliyet için en uygun ve sağlam sürücü kursu neresidir? ağustos sınavını kaçırmak istemiyorum. eğer beni bilgilendiriseniz çok sevinirim herkese saygılarımla

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhaba ankara mt. bu kaçıncı kez aynı soruyla karşılaşıyorsunuzdur kimbilir ama kusura bakmayın :( ankarada ehliyet için en uygun ve sağlam sürücü kursu neresidir? ağustos sınavını kaçırmak istemiyorum. eğer beni bilgilendiriseniz çok sevinirim herkese saygılarımla
ben eğitim almadan sadece sınava girdim. Sürüş tecrüben yoksa iyi eğitim veren bir kursa git:wiinkk: Hangisi bu konuda iyidir bilemiyorum

Gürcell'den haber varmı? Şimdi Nerelerde bu çoçuk:cyclopsan Toroslarda kurt,Ayı,Aslan,Kaplan vs. saldırmasın bu çocuğa:queen::queen::queen::cherry::cherry::cherry: Cebi olan varsa özelden bir zahmet atsın bana da çocuğa doping yapayım biraz.:bounce:

Haaaaaaaa millet aklıma gelmişken hemen yazayım Cumartesi günü Stebel kornayı taktırdım.:cat:(http://www.stebel.it/stebel/index2008.htm)
Yıba çarşısının arkasında "oto köşk aksesuar"dan 2 tane 90 ytl.ye aldım.Bir tane kesmedi 2 tane taktırdım. :queen: Şaka 1 tanesini Murti'ye aldım.Evet sesi gerçekten güzel.:cat:Bastığınız zaman önde giden yaya da olsa araç da olsa arkaya bakıp ne geliyor diye dönüp bakıyor.Taktırmayı düşünen olursa kornayı aldığım aksesuarcının adresi:yeni san. giriş cad. no:7 Dışkapı Tel:310 97 68

Son düzenleme:
hayırlı olsun
düğün dernek olunca konvoyda yerinizi ayarlayalım
sırayla çığırttırırsınız motorları...:mrgreen:

Teşekkürler.Havalısıda size olsun:cherry:
Allaha şükür motorla düğün konvoyuna katılacak kadar dişlileri sıyırmadım daha:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gürcell'den haber varmı? Şimdi Nerelerde bu çoçuk:cyclopsan Toroslarda kurt,Ayı,Aslan,Kaplan vs. saldırmasın bu çocuğa:queen::queen::queen::cherry::cherry::cherry: Cebi olan varsa özelden bir zahmet atsın bana da çocuğa doping yapayım biraz.:bounce:

Haaaaaaaa millet aklıma gelmişken hemen yazayım Cumartesi günü Stebel kornayı taktırdım.:cat:(http://www.stebel.it/stebel/index2008.htm)
Yıba çarşısının arkasında "oto köşk aksesuar"dan 2 tane 90 ytl.ye aldım.Bir tane kesmedi 2 tane taktırdım. :queen: Şaka 1 tanesini Murti'ye aldım.Evet sesi gerçekten güzel.:cat:Bastığınız zaman önde giden yaya da olsa araç da olsa arkaya bakıp ne geliyor diye dönüp bakıyor.Taktırmayı düşünen olursa kornayı aldığım aksesuarcının adresi:yeni san. giriş cad. no:7 Dışkapı Tel:310 97 68

Gürcell telefonunu vermişti ama ben kayıt etmeyi unutmuşum oda silinmiş ::23343:: ::utangac:

Gelincede şu kornamı bir takayım. Eksozun sesi yetiyordu zaten şimdi tam oldu :p sağol Süleyman

Murat aslında senin o kornaya ihtiyacın yok be aslanım.Dediğin gibi egsozun yetiyordu korna çalacağına bir ara gazı korna gibi olur:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Murat aslında senin o kornaya ihtiyacın yok be aslanım.Dediğin gibi egsozun yetiyordu korna çalacağına bir ara gazı korna gibi olur:cherry:
öyle yapıyordum ama senin benzine gelen zamdan haberin yok herhalde. Artık gaz verilmez valla hatta lpg bile taktıracağım motora :p:p:p

öyle yapıyordum ama senin benzine gelen zamdan haberin yok herhalde. Artık gaz verilmez valla hatta lpg bile taktıracağım motora :p:p:p

Sen LPG taktıracaksan ben ne taktırmalıyım:silent: benim Karaoğlanı ne keser sence:queen::queen::queen: 1lt benzin=3,54 ytl.1lt.motorin=3,32 ytl Benzine mazota gelen zammı benden başka takip eden yoktur.Çünki tükettiğimiz ana hammaddemiz.:p

Vadiiiiiiii gel koçum gel çarşamba Hacı baba günü serdar katılıyor aramıza en son aramıza katılan üye olarak serdara bilgi ver.

Son düzenleme:

Abijim herkes verdigi sözü tutmalı. Senin de kestane sekeri sozun varmıs... Bilemiyorum artık!!!

Pro bekarlığın tadı çıkar evlenince ...... gezersin benden söylemesi yada motorcu bir yange bul.

Ben 2. seçenekten yana kullanıyorum hakkımı :)

Çünkü denildiği gibi bu bir hastalıksa (ki bence de öyle), hastayken de yanımda olacak biriyle beraber olmalıyım :cat:

Çok güzel bir söz söyledim kalınlaştırayım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar