[Türkiye MT] 17-20 Temmuz / Yalova Festival Katılım Listesi

Super Moderator
evet arkadaşlar bu seneki festivale kimler geliyor kimlerle orda tanışcaz bi isim listesi yapalım artık haydi eller havayaaa:queen::queen::queen:
katılıma göre cuma akşamı c.tesi sabahı yola çıkıcak arkadaşlara toplu gidiş için alternatifler yapabiliriz bu konu içinde düşüncelerinizi alalım arkadaşlar:cat:
cuma akşamı saat 19:00 da haremde gemi çıkışında sağda toplanıyoruz ve saat 19:30 da hareket ediyoruz
güzergahımız gebze darıca üzerinden eskihisar arabalı vapuruyla karşıya geçtikten sonrası allah kerim:p:queen::queen:

cumartesi sabahı yola çıkıcak olan arkadaşlar saat 09:30 da içerenköy carefeurun otoparkından hareket edeceklerdir katılmak isteyenlerin saat 09:00 da carefeur otoparkında olması önemle rica olunur:cat:

bu linke bakabilirsiniz orda neler olacağına dair:p
http://www.motosiklet.net/forum/1125795-post1.html

MT'den iyi bir katılım olursa gelebilirim zannımca :cat: Gerçi Ankara'dan ulaşım için bir şey yazılmamış :p

Herşeyi temin ediyor .. Gece yalnız yatmamayı bile :p

Herşeyi temin ediyor .. Gece yalnız yatmamayı bile :p

eee o zaman bende geliyorum senin sözün sedatın sözüdür o zaman :queen: olm bizi inşaat şantiyesinde yatırmasın bu adam :queen:

bu arada 3 misafirimde var :p resil etmebeni sedat=) arabayla ordayız (mondial değildir:p)

len Çiftu cidden geliyor musun sen ?
%90 geliyorum.Nede olsa festival çocuğuyuz :p
eee o zaman bende geliyorum senin sözün sedatın sözüdür o zaman :queen: olm bizi inşaat şantiyesinde yatırmasın bu adam :queen:

bu arada 3 misafirimde var :p resil etmebeni sedat=) arabayla ordayız (mondial değildir:p)

Olm adam yatacak yer sözü veriyor kalitesi hakkında bişi sölemiyor :p
Zaten o kafayla şantiyeyi Şerıtın görürüm :p

Motosikleti
Dl650vstorm
istanbuldan 19 damı yoksa 20 sindemi çıkılıcak yola? 19 ise çadır ayarlamak lazım.20 si ise rekor kırma yalan olur...:)

Super Moderator
istanbuldan 19 damı yoksa 20 sindemi çıkılıcak yola? 19 ise çadır ayarlamak lazım.20 si ise rekor kırma yalan olur...:)

sanırım bi grup18 i akşamı gider ben o grupta olucam sanırım
bi grupda 19 unda yola çıkar ama 20 sinde kimse yola çıkıp gelmez herhalde çoğunluk dönüşe geçmiş olcak nede olsa:cat:

Super Moderator
gündüz işte olucaM.akşam üstü zıplayıp görevi alırım herhalde.12sinde toplantımız var ozaman herşey belli olucak :cat: siz gelin ben bulurum sizi :cherry: (kapıya not bırakın)

eee ben 18 i akşamı orda olcam benim için ne hazırlıklarınız olacak:p:queen::queen::bounce:

gündüz işte olucaM.akşam üstü zıplayıp görevi alırım herhalde.12sinde toplantımız var ozaman herşey belli olucak :cat: siz gelin ben bulurum sizi :cherry: (kapıya not bırakın)

ceketimin cebinde gül olacak :p

oldu kırmızı halıda sererler başka bi ihtiyacın çekinme söle yaw:p:p:queen::bounce:

abi şimdilik böle şeyler düşünmüyoruz :p davul zurna karşılama olabilir ama :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malı naptık ne zmana haberlesıorz bıletı ne zaman alacz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar