1 üstündekinin Avatarı, İmzası & Nickinden kişilik tahmini yapabilir misiniz?

yuhh yıllardır rr kullanıyom iki dakkada yok ettin makinayı:cherry:

profilinde anlamını bilmediğin yazıyo canım arkadaşım 1. 2. si de başlıkta profilinden yorum yapablilirmisiniz gibi bişeyler yazıyo, ona dayanarak söyledim canım kardeşim.

profilinde anlamını bilmediğin yazıyo canım arkadaşım 1. 2. si de başlıkta profilinden yorum yapablilirmisiniz gibi bişeyler yazıyo, ona dayanarak söyledim canım kardeşim.

benden bi önce sen vardın mecbur sana yorum yapacaz.. :cherry:

karamsar biri bence... ruhların kirli, bedenlerinse tamamen günahsız olduğuna inanıyor.. haksızda değil hani.. Ancak gene de herzaman bir ümit vardır, bunu unutmaması gerek diye düşünüyorum.. bu kadar derinlere itmesine gerek yok kendini...

gergin bi arkadaşımız:cherry: yav deli poyraz araya girdinn,ben üsttündekine demiştimm :D

motorculuğu ancak evindeki oyuncak motorla yaşamaya çalışan ,esprili bi arkadaşımız:cherry:

motosiklet için o da ne ola ki :) diye soran biri.. ama gezilerden biliyom sevimli biri.. MT de kulaktan kulağa bir rivayet terliksi olduğunu söyler :cherry:

İmzasına gıcık olduğum ( düştüm çünkü :D ) mt'nin gulüsünn sen gurban olduğummmmm:)

resme bakılırsa motoru konusunda cok kötu bırı ınsan kendı motoru ıle ön kaldırırmı
ımza gercekten bunu ıyı bısey yazmak gerek
tam derse verıcek bır ımza

yazılılarına bakılırsa sadece boş konulara yazar
herkesın yazdıgı yere nadır gırırer cıkar

çok efendi çok :) , adıda ismail olsa gerek :p
ülkemzdeki sistemi sorgulayan bi arkadaşımız ...

adını bılmedıgım ve sohbetleri ii olan bır motor tutkunu

anlaşıldı buraya belli adamlar takılcak, hadi okey dönelim o zaman. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar