aynalarımı çalmışlar :(

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
evet arkadadaşlar bilindiği üzere hırsız çoluk çocuk velet risklerine karşı motorumu dışarı sokağa bırakmak zorunda kalanlardanım edirne gezisi için sabah yola koyulmaya başlamadan motorumun yanına bi gittim aynaları yok yok sökmüşler 2ikisini birden hiç bukadar sinirlenmemiştim yolada çıkılacaktı aynasız olmazdı servislere gittim koskoca istanbulda paranla rezil oluyorsun esnaf kılıklı bu servisler yüzünden avrupa yakasında yok yok innova aynası yok sirkeciye gidip 20 ytl verip yan sanayi ve bukadar mı estetikten yoksun bi ayna buldum iğrenç ötesi resmen boynuz gibi onları taktım benim aklıma gelen ya xenon nu sökmek için önce aynaları çıkardılar biri görünce ön kafayı sökemeden kaçtılar yada gerçekten aynaya ihtiyacı olan birisi yaptı lanet olsun motorun gitmediğine şükrediyorum orası başka burası yenibosna uğrarsanız suyundan içmeyin pislik içinde sokaklar sebebi belli varoşlar :pr:

haydaaaaaaaaaaaaaaaaa yazık yemin ederim yah.

Geçmiş olsun :rendeer:

Dikkat et motoru parça parça çalarlar var ya bi bakmışsın iskeleti kalmış motorun :mad:

Motosikleti
Dikkat et motoru parça parça çalarlar var ya bi bakmışsın iskeleti kalmış motorun :mad:

bizim burası istanbul çekirge bir zıplar 2 zıplar sonra gece bi sniper in atışına kurban olur (şakam yok)

Valla ben de üzüldüm dostum.Geçmiş olsun.Umarım o şerefsizleri bir daha gelirler de yakalarsın:cat:

aynayı ne yapacak satsa para etmez ya. millet iyice ruh hastası oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yuh artık !! Geçmiş olsun

geçmiş olsun dostum dışarda kalması çok kötü motorun 3 sene önce benimde wave varken komple arka lastikle göbeği çalmışlardı çok kızmıştım sebep honda parçalarının pahalı olması ama bukadarınada pes yani ya....

Geçmiş olsun kardeşim :) Bu yüzden İST u sevmiyorum hiç :farao:

Motosikleti
zaten çalan ayna için çalmışsa kesinlile çinli bi cup motoru yada innovası var eğer motoru innova değilse aynalar asla uymaz çünkü sol taraf ters diş sadece innovaya özgü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üstüne branda ört.
ben her gün üşenmeden örtüyoum valla.çıplak olunca insanlar merak ediyo.
açık bıraktım bi gün çoluk çocuk,tinerci kılıklı insanlar bakıp duruyodu..
düşün bi de jinluna bakıyolar :)

Ne şerefsiz insanlar bunlar ya...Benimde brandamı çalmışlardı.

geçmiş olsun yazık olmuş .. bu hırsızlık olaylarında ceza çok önemli .. iran kanunları gelsin bak bidaha kimse kisenin malına canına kast ediyomu .. tekrar geçmiş olsun

Super Moderator
ohaaaa
yuh artık yaa şerefsizlere bak :cyclopsan
geçmiş olsun sato iyi motoru götürmemişler beterin beteri war tabi
allah bunları görüyordur ve cezalarını verir umarım:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar