1 üstündekinin Avatarı, İmzası & Nickinden kişilik tahmini yapabilir misiniz?

avatardan bişey çıkaramadım ama genç , imzas ve nickindende bişey çıkaramadım :p

imzasında yaptığına benzer bişey daha önce ona yapılmış o da içine atmış şimdi bizlere yapmak istiyo galiba. motosikleti kısmına yazdıklarına bakılırsa ayrıntıları even biri.

özgürlük bağımlısı olduğu imzadan anlaşılıyo.

LaVİNİA; sanırım kahvesever ve fal meraklısı, ilk mesajla kafadan buraya girmesine bakılırsa da forumun muhtemel sıkı geyikçi adayı :mrgreen:

kendine guvenen insan degeri bilen ama göstermeyen biraz kral benım havalarında bir motor tutkunu vatandaşımız:) péacé!

kendisini tanımıyorum yeni üyelerimizden ne avatarından bişey anladım ne imzasından :p çalışmadığım yerden geldi hocam ama tek bildiğim kan grubumuz aynı :)

Güzel, iyi birisi sanıyorum..
Sigara ve alkol alıyorsa esrarkeş eğer içmiyorsa yeşilaycı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel, iyi birisi sanıyorum..
Sigara ve alkol alıyorsa esrarkeş eğer içmiyorsa yeşilaycı :)
Kolay soru.
abe bu Trakyalı.
Benim gibi kırmızı sever,bira sever,rakı sever.
Üzgür adam be,bağlasan durmaz.
Romantik ama isyanını içine atanlardan(imzadan bu çıkıyor ilk tahlilde.
avatara bakarsan 3 gündür içiyo da traş olmuyo zannedersin,saçlardan yola çıksan dağınık adam dersin ama karizmatik kızan be:)

Son düzenleme:
Konulara mantıklı yaklaşımı,seviyeli mesajları ve genel kültürü yüksek hitap tarzı ile mesajlarını kaçırmadan okuduğum bi arkadaş,motosikleti yaşam tarzı olarak benimsemiş ve bunun için bişeyler yapmaya çalışmış ama ne yazıkki bürokratik nedenlerden yapamamış azimli bi arkadaşımız :)

efendy_iso : her zaman bi 10. köy vardırcı. motosikleti olmadığı için bozuntuya vermemiş, resimdende çizgifilm izlediği anlaşılabilir.

galiba bu arkadaş lüleburgazlı olabilir. bilmiyorum tam :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pınarsarlı,
Tek tekerci,
Geizilere gelmese bile gezileri eleştirebilecek önseziye sahip kardeşim:)

Cisim olarak hiçbişeye benzemeyen,gereksiz gereksiz yorum yazan,kendini arnıld şıvayzeneger zanneden ,smirnof ıce kıvamında kardeşim :p

efendy_iso : her zaman bi 10. köy vardırcı. motosikleti olmadığı için bozuntuya vermemiş, resimdende çizgifilm izlediği anlaşılabilir.

yuhh yıllardır rr kullanıyom iki dakkada yok ettin makinayı:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar