Coco cocola dna mızı bile bozuomuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coca Cola'dan 'TEHLİKE' itirafı
İçeriği hala sır gibi saklanan Coca Cola'da önemli bir gerçek ortaya çıktı. DNA'yı bile bozan E211 için Coca Cola özür diledi. İşte çarpıcı ayrıntılar.

Coca Cola'da bulunan bir maddenin siroza neden olduğu ortaya çıktı. DNA bozukluğuna da yol açan E211 ürünlerden çıkartılacak.

Sudan sonra en çok tüketilen Coca-Cola'da bulunan E211 (Sodyum Benzoat) maddesinin siroza neden olduğu ortaya çıktı. DNA bozukluğuna da yol açan E211 ürünlerden çıkarılacak.

Piyasaya çıktığı ilk günden beri içerisindeki katkı maddelerini bir sır gibi saklayan Coca Cola firmasının sırrı sonunda çözüldü. Yapılan araştırmalarda Coca-Cola'nın içerisinde E211 (Sodyum Benzoat) maddesinin bulunduğu saptanmış, firma uzun süre bu iddialara karşı sessiz kalmıştı. Sodyum Benzoat maddesi siroz, parkinson gibi hastalıklara davetiye çıkarıyor, hiperaktivite bozukluğuna neden oluyor ve DNA'ya zarar veriyor.

KÜFLENMEYİ ÖNLÜYOR

Genel olarak gazlı içeceklerin birçoğunda bulunan ve küflenmeyi önleyen bu maddenin C vitaminiyle karşılaşınca kansorejene dönüştüğü belirtildi. Coca Cola firması ilk olarak Diet Colalar'dan bu maddeyi çıkartacaklarını ve yıl sonuna kadar tamamen kullanımdan kaldıracaklarını açıkladı. Firma sözcüsü bu maddeyi kullanmayı bırakacaklarını açıklasa da Sodyum Benzoat'ın yerini tutacak başka bir bileşen bulamadıklarını da itiraf etti

:queen::queen::queen::queen:

sodyum benzoat bi çok hazır gıda ürünlerinde bulunan bi madde o zaman bütün gıdaların bu tehlikesi var demektir bence coco colaya özgü bişey değildir

koyde yasayacaksin sehir hayatinin gurultusunden patirtisindan zehirlerinden uzak

Firmalar birbirini karalamak suçlamak için,böyle mailler ortaya atıyolar,adamların propagandasınıda biz bedavaya yapıyoruz,forwardlamayın arkadaşlar şu mailleri,hepsi yalan.......

bence de insan her duyduğuna inanmamalı diye düşünüyorum piyasadaki birçok firma ile ilgili olarak sürekli karalama kampanyaları yürütülüyor. en son coca colanın yazımı hakkında da bir mail dolaşıyordu adamlar açıklama yaptılar bu ürün ilk çıktığında sadece amerikada satılıyordu ve firmada arapça bilen yoktu vs. diye. kaynak olsa inandırıcılığı artardı.

not: ben coca cola içmeyen biri olarak böyle düşünüyorsam içenler sanırım inanılırlığını daha düşük bulacaklardır.

raf ömrü bir yıl olan gıda modeli, uzun ömrünü sodyum benzoat sayesinde sağlar. uzun süreli raf ömrüne sahip her gıda ürününde bolca bulunur. uzun bir yaşam için hiçbir şekilde tüketmemek gerekir.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sodyum+benzoat

Bir antimikrobiyal madde olarak Sodyum Benzoat
Benzoik asitin sodyum tuzudur aslinda kendisi. Benzoik asit ise benzen molekülünün bir karboksilik asit grubu aglanmis halidir (cizmeye üsendim, onun yerine tarif ettim, daha iyi oldu belki de bu sekilde :), akilda daha kalici olur böyle.:).) Hazir gida sektörünün siklikla kullandigi bir kimyasaldir yillar boyunca. Akliniza gelen her türlü hazir gidada vardir desem abartmis olmam herhalde. Hangi gidalarda mi var. Bunu ögrenmek icin en yakin markete bakkala gidip ürünlerin paketlerinin arkasina bakmaniz yeterli. Bu sekilde, hazir gidalarin icindekiler bölümüne bakma aliskanligi da edinmis olursunuz fena mi? :). Tamam, birazcik ipucu vereyim, bisküvilerden baslayabilirsiniz.:).

Gecmiste insan sagligina zararli oldugu iddia edilmis olsa da, yakin zamanda yapilan arastirmalar, benzoatin ZARARLI olmadigi anlasilmistir
http://www.kimyasanal.net/konugoster.php?yazi=e42g6xrnol

sanırım yeterlidir

Son düzenleme:
ne kadar tartışılırsa tartışsın, ne kadar sevmesem de
futbol gecelerinin vazgeçilmezi. malesef.
ayrıca meyve sularından ucuz olması da bu meretlere talebi artırıyor diye düşünüyorum

raf ömrü bir yıl olan gıda modeli, uzun ömrünü sodyum benzoat sayesinde sağlar. uzun süreli raf ömrüne sahip her gıda ürününde bolca bulunur. uzun bir yaşam için hiçbir şekilde tüketmemek gerekir.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sodyum+benzoat

Bir antimikrobiyal madde olarak Sodyum Benzoat
Benzoik asitin sodyum tuzudur aslinda kendisi. Benzoik asit ise benzen molekülünün bir karboksilik asit grubu aglanmis halidir (cizmeye üsendim, onun yerine tarif ettim, daha iyi oldu belki de bu sekilde :), akilda daha kalici olur böyle.:).) Hazir gida sektörünün siklikla kullandigi bir kimyasaldir yillar boyunca. Akliniza gelen her türlü hazir gidada vardir desem abartmis olmam herhalde. Hangi gidalarda mi var. Bunu ögrenmek icin en yakin markete bakkala gidip ürünlerin paketlerinin arkasina bakmaniz yeterli. Bu sekilde, hazir gidalarin icindekiler bölümüne bakma aliskanligi da edinmis olursunuz fena mi? :). Tamam, birazcik ipucu vereyim, bisküvilerden baslayabilirsiniz.:).

Gecmiste insan sagligina zararli oldugu iddia edilmis olsa da, yakin zamanda yapilan arastirmalar, benzoatin ZARARLI olmadigi anlasilmistir
http://www.kimyasanal.net/konugoster.php?yazi=e42g6xrnol

sanırım yeterlidir

:queen::cat: verdiğin biklgiler iiçin saol

Abi o zamanda keneler ısırıyor ölüyorsun kaçarı yok bu işin yaşamaya bakın ne diyelim...:bounce:

ben yazlıktayım zaten motordan başka zevk yok

Son düzenleme:
Ayran varken coca cola da neyimize 100% TÜRK.Herkesi ayran içmeye davet ediyorum:farao: Bu yazın sıcağında su'dan sonra en iyi içecek...

Son düzenleme:
ben bunları inanmıyom hepsi marka karalaması sudan çok satan bişeyi incelemişlerdir madem siz biliyosunuz bunu yetkililerde biliyodur dimi ?

yakında ıcınde kanalızasyon atıgıda cıkarsa sasmayın...cola turka forever...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar