3. Yalova Uluslararası Motosiklet Festivali 17-20 TEMMUZ 2008

gitsemmi acaba diye düşünüyorum geçtiğimiz senelerde nasıldı giden var mı ?

gitsemmi acaba diye düşünüyorum geçtiğimiz senelerde nasıldı giden var mı ?

Elbette gitmelisin..

Öncelikle şunu söyleyeyim ki bizim çıkıntı CERRAHİ ve benzeri düşünen arkadaşların sözlerine kulak asmamalısın..

Motosiklet kültürü yeni yeni oluşan bi ülkeyiz.. Motosikletle ilgili etkinlikler üçü beşi geçmez durumda.. Herşeyden önce bu aktiviteyi desteklemek adına orada olmalıyız.. Ayrıca festivaller her sene bir öncekinden daha iyi tasarlanmış olur.. Yani geçen seneden daha iyi bir organizasyon olacağından eminim..

Ayrıca birçok yeni motosikletli insanla tanışıp , çok iyi dostluklar kurma şansın var.. Bunun için bile gidilir..

Ben geçen seneki festivalde vardım.. Çok eğlendim, sürekli görüştüğüm dostlar edindim, aşık oldum, motosiklet temalı bi ortamı 4 gün yaşadım.. Bunların hepsi için ayrı ayrı gidilir..

Marmok a gidememenin üzüntüsü daha bi koydu şimdi be..

Bir yalovalı olarak herkesi bekleriz gerçekten kaçırılmaması gereken bir organizasyon

Ben de bir aksilik olmazsa tek başıma orada kesin olurum ama çalıştığım için cumartesi sabah gelebilirim ancak, ilk motorum la ilk festival im olacak bu, inşallah bi aksilik olmaz

ben de gelmek istiyoruum, bir aksilik çıkmazsa tüm planlarımı buna göre ayarlıcam :)

ben bu forumda yeniyim bugun birtane ramzey qm200 gy cross siparişi verdim motorumla bu festivale izmitten katılmayı düşünüyorum

yalovanın yerlisi sayılırım..geldğinizde beni bulmanız yeterli...! MT kardeşlerimi seve seve ağırlarım :cat:

Artı 2 orada olmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa....

Beach volleyde rakipsiziz.

Valla hazer, bizim telefonlarımız susmazken , 100 den fazla siteye cvp yazacağım diye uğraşırken , ilginin hiç de az olmadığını söyleyebilirim.
Ayrıca arkdaşlar, iki tekerci olarak , bu rekor denemesinde mutlaka yanımızda olmanız gerektiğinin üzerine basa basa söylemek istiyorum.
O rekoru kıracağız ve işte o zaman gerçekten herkes bizi farkedecek !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belki gelirim .

Valla hazer, bizim telefonlarımız susmazken , 100 den fazla siteye cvp yazacağım diye uğraşırken , ilginin hiç de az olmadığını söyleyebilirim.
Ayrıca arkdaşlar, iki tekerci olarak , bu rekor denemesinde mutlaka yanımızda olmanız gerektiğinin üzerine basa basa söylemek istiyorum.
O rekoru kıracağız ve işte o zaman gerçekten herkes bizi farkedecek !

site olarak ilgi az anlamında söylemek istemiştim..nerdesiniz ahalüüüüü

motoru 7 sene sonra alabileceğim için ben, 10uncu Yalova Uluslararası Motosiklet Festivaline gelebilirim ancak :D

sadece fark edilmek adına bile bir şey yapmak için orada olmalıyız HEP DESTEK TAM DESTEK :rendeer:

sadece fark edilmek adına bile bir şey yapmak için orada olmalıyız HEP DESTEK TAM DESTEK :rendeer:

Orada olmak istiyorum, katılacağım ilk motorsiklet festivali olacaından ne bekleyeceğimi bilmiyorum ama zaten bursadan günübirlik gelmek asıl planım, bu sene nieyse cadırlık modda deilim ve otel de tek kişi sacma olur gibi :)

Bursadan toplu gitsekte ayrı hoş olurdu, gerçi 70-80km yol heralde...

Ben Gitme Kararındayım Cumartesi Günü İStanbuldan Gidecek Varsa BEraber Gidelim ya.. Ben Tekirdağdan Çıkıcam Sırf Bunun için.

Bu yıl tüm festivalleri kaçırdım. :pale:
İstanbulda olursam, Yalova festivaline katılmak istiyorum.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar