- Konu Yazar
yada erhana bakmadılardeılmı cerahı
Sorma Erhanı bastan cıkartamadım o yuzden yoksaa sedat efendide agırdan almasaydı sen gorurdun :queen:
yada erhana bakmadılardeılmı cerahı
Sorma Erhanı bastan cıkartamadım o yuzden yoksaa sedat efendide agırdan almasaydı sen gorurdun :queen:
kardeşim hayırlı olsunkleopatra ne iş
![]()
Ne bileyim heralde söyle guzel bir rus falan ayarladılar benimde haberim yok surpriz yapacaklar :queen::queen::queen:
cloapatra rusyalımıymış =)))))))))))))
konyalı olmadıgı kesin :queen::queen::queen::queen:
:mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen: bu güzeldi işte çünkü MaLi konyalıdan başkasına bastırmıyormuş =))))))))))))))))
Bastırmam arkadaş konyalı saplantım var:mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen: bu güzeldi işte çünkü MaLi konyalıdan başkasına bastırmıyormuş =))))))))))))))))
ya bu arada gecenın ılerleyen saatlerıdır herkes sahılde ıcer ve anıden cerahı damlar ya pastırma neden yapılır nasıl yapılır
fazer600astırma pastırılarak yapılır
tequ : ama konyalıdan baskasına pastırılmaz
ve sahıll guler tabı bu arada vasco espırıyı anlamaya calısır o yuzden malının konyalıyla bı ılıskısı var sanıor aslında ole bırsey yoktur bu arada sonra ogrendıkkı cerahının ıcıne neden pastırma battı dıe sorduk solemedı sanırım pastırmalı bıısı alacktı cok pahalı geldı:d
Bastırmam arkadaş konyalı saplantım var
Tam hatırlamıyorum ama bu muabbete ek olarak birisi de :
Kesin pastırmalı bişi yemek istedi parası yetmedi erhanın içine oturmuş die bi espri yapmıştı o da güzeldi![]()
Bunu dusunebiliyorsunda gariban kardesine kalkıp gidip bir pastırma getirmiyorsun ama :salut:
Ancak dalga gecersiniz terbiyesizler![]()
yok la bende cerahhının yaatagında yattım sedatın yatagını bırak sedatın oturdugu sezlonga bıle oturmam geldıgı gun nasıl kokuordu hatırlamıormsn malı hele bıde son gun bızım yan cadırda yatttı mıllet sıkayete geldı coplerınızı neden kac gundr cope atmıorsunz dıe![]()
E tmm işte bende aynısını sölüorumBen skullun sen cerrahinin yatağında yatmadık mı ? İi oku yazıları
![]()
komtan' nın yatağında kim yattıtabi herkez gittikten sonra
![]()