Marmok Gezisini Geride Bırakabilecek kadar Guzel Muhabbetlerimiz :)

ya şamata süpermiş ben geç kalmışım. haftasonuna da kalabilseydiniz ya dostlar ne güzel olurdu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu arada gecenın ılerleyen saatlerıdır herkes sahılde ıcer ve anıden cerahı damlar ya pastırma neden yapılır nasıl yapılır
fazer600:pastırma pastırılarak yapılır
tequ : ama konyalıdan baskasına pastırılmaz
ve sahıll guler tabı bu arada vasco espırıyı anlamaya calısır o yuzden malının konyalıyla bı ılıskısı var sanıor aslında ole bırsey yoktur bu arada sonra ogrendıkkı cerahının ıcıne neden pastırma battı dıe sorduk solemedı sanırım pastırmalı bıısı alacktı cok pahalı geldı:D:d

Helal size arkladaşlar:cat::cat:

MT zaten birbiriyle olmaktan muhabbet duyan bir ortam, çoğumuz birbirimizi tanır severiz. Biz her ortamdan neşe çıkartmayı başaracak ruh haline sahip insanlarız. İşte de kanıtı:)
yeniden size helal olsun:cat: Umarım ben de bu tutsaklığımdan kurtulur da yeniden aranıza katılırım:p:p (Amman denizcieyleme bişiy demeyin:mrgreen:)

:mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen: bu güzeldi işte çünkü MaLi konyalıdan başkasına bastırmıyormuş =))))))))))))))))
Bastırmam arkadaş konyalı saplantım var :p
ya bu arada gecenın ılerleyen saatlerıdır herkes sahılde ıcer ve anıden cerahı damlar ya pastırma neden yapılır nasıl yapılır
fazer600:pastırma pastırılarak yapılır
tequ : ama konyalıdan baskasına pastırılmaz
ve sahıll guler tabı bu arada vasco espırıyı anlamaya calısır o yuzden malının konyalıyla bı ılıskısı var sanıor aslında ole bırsey yoktur bu arada sonra ogrendıkkı cerahının ıcıne neden pastırma battı dıe sorduk solemedı sanırım pastırmalı bıısı alacktı cok pahalı geldı:D:d

Tam hatırlamıyorum ama bu muabbete ek olarak birisi de :
Kesin pastırmalı bişi yemek istedi parası yetmedi erhanın içine oturmuş die bi espri yapmıştı o da güzeldi :p

Bastırmam arkadaş konyalı saplantım var :p

Tam hatırlamıyorum ama bu muabbete ek olarak birisi de :
Kesin pastırmalı bişi yemek istedi parası yetmedi erhanın içine oturmuş die bi espri yapmıştı o da güzeldi :p

Bunu dusunebiliyorsunda gariban kardesine kalkıp gidip bir pastırma getirmiyorsun ama :salut:
Ancak dalga gecersiniz terbiyesizler :p

Bunu dusunebiliyorsunda gariban kardesine kalkıp gidip bir pastırma getirmiyorsun ama :salut:
Ancak dalga gecersiniz terbiyesizler :p

Ya erhan öğlenleri nasıl sıcak oluyordu sen biliosun.Şimdi sana pastırma alsam o sıcakta sen terledikçe biz neler çekeriz bilimusun :p Gerçi sen rahatsız olmassın üzerindeki t-shirti denizde yıkayan daha sonrada otel odasında bırakan bi adamsın :p
Son gün sizin odalarda yattık.Özellikle ben skullun yatağını tercih ettim senin ne yaptığın belli olmaz yatakla die :p Mustafa yattı senin yatakta :p

yok la bende cerahhının yaatagında yattım sedatın yatagını bırak sedatın oturdugu sezlonga bıle oturmam geldıgı gun nasıl kokuordu hatırlamıormsn malı hele bıde son gun bızım yan cadırda yatttı mıllet sıkayete geldı coplerınızı neden kac gundr cope atmıorsunz dıe:D:D

yok la bende cerahhının yaatagında yattım sedatın yatagını bırak sedatın oturdugu sezlonga bıle oturmam geldıgı gun nasıl kokuordu hatırlamıormsn malı hele bıde son gun bızım yan cadırda yatttı mıllet sıkayete geldı coplerınızı neden kac gundr cope atmıorsunz dıe:D:D

E tmm işte bende aynısını sölüorum :p Ben skullun sen cerrahinin yatağında yatmadık mı ? İi oku yazıları :p

harbı kafam gusel ne lbenım:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar