Bildiğiniz en küçük motor hacimli motosiklet hangisi?

Uzun yollar için küçük hacimli ama sıvı soğutmalı en uygun motor nedir?
BAŞLIĞA SIVI SOĞUTMALI YAZMAYI UNUTMUŞUM :salut:

Son düzenleme:
en küçük derken illa 150 125 falan değil 500'den küçük olsun, mesela üst sınırımız cbf500 olsun.

Bizim Dylan var 150 cc, 16 hp su soğutmalı.İşini görür mü:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Avrupalı Yamaha Aerox 50 Var Su Soğutmalı :cat:

2.6 cc'lik su soğutmalı nitro-metanla çalışan model motosiklet motorları.

Sen daha ne istediğini bilmiyorsun.

Ne istediğine karar ver

ne istediğini bilmiyorsun ne demek? neye göre bu saptamayı yaptığını anlamadım. seneye üniversiteye başlıyorum inşallah. o zaman tatillerde, geziler yapmak istiyorum. ve inşallah da yapacaam. ama su soğutmalı her türde motosiklet kullanabilirim. bende cruiser tarzı motor var ama (caracal) her tür kullanabilirim, kullandım, (arkadaşlar saolsun. motocross kullanmadım) gücüm de öyle geniş hacimli sıvı soğutmalı motorları ne alabilirim ne de benzin yetirebilirim. zaten ağır da değilim 65 kiloyu. tek başıma olacağım, tulum, çanta falan derken 75 - 80 kilo. her motorcu gibi uzun yol yapmak istiyorum, ama sıcak günlerde de. denizliden memleketim uşağa hava soğutmalı motorumla geldim, 2 gün motorun sesi değişti. o zaman böyle bi yardım istedim sizden. öneri yapanlara teşekkür ederim.

cbr 125 paran varsa... :) sıvı soğutmalı

öneri yapan herkese teşekkürler. djck cbr125 5500ytl. çok pahalı sayılmaz. ben elimdeki motoru 3500 e aldım ama ömrü elbette cbr nin 10 da 1 i . yani bu motoru alabiliyorsam cbr bana 550ytl ye gelecek. :queen: teşekkürler.... alternatifleri bekliyorum.

Son düzenleme:
Yukarıda da dedim yine söylüyorum.İmkan varsa, tarz olarak seversen al bir dylan.Yakıtı güzel, sıvı soğutmalı, cbr'yi de alaşağı ediyor.Daha ne olsun:queen:

Yukarıda da dedim yine söylüyorum.İmkan varsa, tarz olarak seversen al bir dylan.Yakıtı güzel, sıvı soğutmalı, cbr'yi de alaşağı ediyor.Daha ne olsun:queen:

dylan ve cbr öne çıktı galiba, baktım ikiside aynı fiyatta, bu durumda yükleyebilme (çünkü yaklaşık 1 hafta sürecek gezimde eşya tulum almam lazım) ve uzun yol rahatlığı ayrıca yakıt tüketimleri nasıl olur? dylan 150 cbr 125...
2.6 cc'lik su soğutmalı nitro-metanla çalışan model motosiklet motorları.

biraz daha açabilir misin arkadaşım. cahilliğime ver. :wiinkk:
Demek istediğim En küçük hacimli ile 500 cc arasındaki kararsızlığındı :rendeer:

dünyanın en küçük motorunu değil, uzun yolda şişme olmaması için sıvı soğutmalı, çok pahalı olmayan, az yakan bi motor için öneri istiyorum. belli bi tarz olması önemli değil. iki tekerli olsun. piaggo mp3 gibi değil yani. gözümde performans da önemli değil anlaşılacağ gibi. ekonomi önemli öğrenci işi.. şu an 5500 ü gözden çıkardım. ama bi kaç ay veya bi yıl erteleyip birkaç bin ytl daha koyabilirim. geç olsun güç olmasın. niyetimi anlamışsındır inşallah. teşekkürler...

Bence dylan'da daha rahat edersin.Arkaya da çanta atarsın alt bagaj da var mis gibi öteberini de alır.Sürüş açısından da daha rahat.Cbr'de biraz yatıyordun sanırım.Eğer beğenirsen şu Dylan'ın yerine çıkarılan ps 150 i olan enjeksiyonlu tipsiz motoru da alabilirsin 6300 mü ne verirsen:)

bu arada bordo, 500 büyük motor hacmi sayılmaz bence.

mhyen, o tipsiz motorun torku dylan dan daha düşük, fiyatta da fazla olduğuna göre enjeksiyon çok fazla yakıt tasarrufu sağlıyor olsa gerek.

Son düzenleme:
Bende o kadar fiyat farkını sağlayacak o tipsizlikle o motoru aldırabilecek bir yakıt farkı olacağını sanmıyorum.Dylan zaten az yakıyor.Bunun daha azı ne olur ki?150 cc motor 1.5-2 lt mi yakacak?Sen cidden bulabilirsen temiz bir dylan bul al.İnan bana da dua edersin.Hem ataklık, serilik, yol tutuşu, yakıt, tip,... Daha ne olsun ama di mi:cat:

Aprilia yaramaz ona zannımca.Adam uzun yol için istemiş.Aprilia'da parça problemi de yaşayabilir sanırım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar