- Konu Yazar
Saol melocanımbence harika renkler bir biriyle güzel uyuşmuş ellerine sağlık
bence de güsel olmuş. yolda bi bakan bi daha bakar
çok hoş görünüyor, ama bir şey sormak istiyorum. Türkiyemizde motosikletlerin fiyatı, kaportasında çizik olsa acayip düşüyor bırak boyatmayı. o nedenle bu tür güzel çalışmalar ne işe yarıyor eğer kimse motorunu boyatmak istemiyorsa :cyclopsan :silent:r:
no comments :bounce:
komple elma şekerine boyasaydın barii..
millet hasta olur karnı acıkan yalar motoru..:mrgreen:
çok tatlı olmuş laa , birden öpesim geldi makinayı![]()
önemli olan renk değil CBR yazısıdır :cherry: :queen:
şaka bir yana eline sağlık....![]()
Saol melocanım
Yavaşş :queen::queen:
Ben bunu mılletın motorunu boyatmak ıcın yapmıyorumkı bu bır zevk meselesı cnm sıkıldı 2-3 dk ugrasalım dedeık hepsı bu :mrgreen: Zaten bı ınsan boyucak olsa bu sekılde motorun ustunde cok ama cok calısması lazım 3-5dk da olcak ıs deıl o.
Ben zaten milletin motorunu boya anlamında söylememiştim. Keşke motorun fiyatını etkilemese şu boya işi, kendi motorumu değişik model ve desende boyatırabilirdim anlamında söylemiştim :cat: :bounce:
Aynaları gri yap bence.
Cantlara da polish at.
Güzel olursa alırım motoru.![]()
Saol
Ben zaten milletin motorunu boya anlamında söylememiştim. Keşke motorun fiyatını etkilemese şu boya işi, kendi motorumu değişik model ve desende boyatırabilirdim anlamında söylemiştim :cat: :bounce:
Satmıcaksan omur boyu bınceksen yyapŞaka şaka dogru dıyorsun ama oyle bısey olsa nerden bılsın ısnanlar motorun kaza yapıp yapmadıgı zevk ıcın boyattım dersen %95 ınsan ınanmaz motordan anlamayan ınsan hele hıc anlamaz kaza yapmıstır mutlaka der sence yannısmı dıyorum ??? :wiinkk:
Senın pert RR la takas edelım kafa kafaya ben sana resmı verıyım sen bana motorun parcalarını lutfen ver :mrgreen:
Satmıcaksan omur boyu bınceksen yyapŞaka şaka dogru dıyorsun ama oyle bısey olsa nerden bılsın ısnanlar motorun kaza yapıp yapmadıgı zevk ıcın boyattım dersen %95 ınsan ınanmaz motordan anlamayan ınsan hele hıc anlamaz kaza yapmıstır mutlaka der sence yannısmı dıyorum ??? :wiinkk:
%100 haklısın :cat:
ölüsü para =)
bugun 600rr gördüm alsancakta avel yan çantalar takmış motora yaaa :queen: