ilker ben burda arkadaşlara soru sorup bilgi almaya çalışıyorum sen diğer arkadaşların dediğine bakma ben motorundan memnunum ama dediğim gibi bu sorunları nasıl ucuz yollu hallederim diye tecrübeli arkadaşlardan bilgi almaya çalışıyorum motorundan gayet memnunum yalnız motor marka ve model olarak göründüğü kadar da masum değil garanti şartlarını iyice öğrenip transportırla komple bakımdan geçirmeyi bile düşünüyorum burada motorcuya götürdüm tamam çoçuk çok iyi anlıyor ama motorun vidalarını fazla sıkıyor derken gövdeyi dikkatsizliği yüzünden çiziyor yani sorun üstüne sorun yoksa sana hiçbir sözüm yok motor çok temiz fakat sibop ayarı vs gibi basit ayarlar getektiriyor
zaten bu fiyata alabileceğim en sport en gösterişlli motor ilker arkadaşıma bu motoru sattığı için yine teşekkür ederim kendisiyle tanıştım çok dürüst birisi inşallah durumu düzeltip daha iyisini alır ve aramıza katılır
zaten bu fiyata alabileceğim en sport en gösterişlli motor ilker arkadaşıma bu motoru sattığı için yine teşekkür ederim kendisiyle tanıştım çok dürüst birisi inşallah durumu düzeltip daha iyisini alır ve aramıza katılır
Son düzenleme: