Marmok Gezisini Geride Bırakabilecek kadar Guzel Muhabbetlerimiz :)

bencede gece bir baktım bunlar birbirinin çadırdan çıkıyo ne iş anlamadım valla :))

Valla bana resimlemek dustu bende enseleyince direk paparazzi olayına dondu :queen:
Artık izmirde ailelerine ve komsularına ne derler bilemem :queen::queen::queen:

Abi o bu degilde bmw test surusunde 1200GS i soyle bir dikemedim ona yanarım :mrgreen:

Ama F800GS i öyle bir kaldırdımki dillere destan :cyclopsan

Erhan ne içtin abi sen:p Ne izmiri :p

Allah'tan içki kullanmadıgımı biliyorsunuz yoksa inandıramazdım birşey içmedigime dair :p
Adana işte abi ya amaannn kafamı kaldı corba oldu herkes hersey :queen::queen:

Son düzenleme:

Abi o bu degilde bmw test surusunde 1200GS i soyle bir dikemedim ona yanarım :mrgreen:

Ama F800GS i öyle bir kaldırdımki dillere destan :cyclopsan

Allah'tan içki kullanmadıgımı biliyorsunuz yoksa inandıramazdım birşey içmedigime dair :p
Adana işte abi ya amaannn kafamı kaldı corba oldu herkes hersey :queen::queen:
Ruslardansonra çok değiştin sen:p

bizde yedik zaten :)) dimi m.ali :p

gene en masumunuz benim be kola bile içmiyom :)

hiç:p
Bende zaten geçen gün tekere bi kalktım 1-2-3-4-5-6 derken 220de indirmek zorunda kaldım viraj keskindi :p Ama görmediniz işte siz :p

bi kolay isim koyamadın şuna neyse
diğeri de vilaydı villaaaa...(bozuluyo çadır diyince spedy:)
hangisinden çıktınız bilmiyorum amma velakin ikisinden de iki kişi çıkmak için sadece zeka yetmez yetenek de lazım tebrik ediyorum ikinizi de:))

tek vücut olmuştuk :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
durum onu gösteriyo ordaki muhabbet yetmemiş gibi gece suya atlayanlar falan demi :queen:

bu arada arkadaşlar herkesleri tanıdığıma çok sevindim. Seda, Ümmet abi tüm Erhanlar:p Barış abi (bir ara kendime hakim olamayacaktım hatta dövme konusunda:) ama özellikle Mali ve Mustafa ikinize sonsuz teşekkürler. Çok kahrımı çektiniz falla:))

bu arada arkadaşlar herkesleri tanıdığıma çok sevindim. Seda, Ümmet abi tüm Erhanlar:p Barış abi (bir ara kendime hakim olamayacaktım hatta dövme konusunda:) ama özellikle Mali ve Mustafa ikinize sonsuz teşekkürler. Çok kahrımı çektiniz falla:))

bende sizleri tanıdğımıa çok sevindim :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar