Marmok Gezisini Geride Bırakabilecek kadar Guzel Muhabbetlerimiz :)

Marmok gezisinde katılan tum arkadaslara cok tesekkur ederim. Oyle guzel bir muhabbet olduki marmok bile yalan oldu :queen:

HALIS ABICIGIM SANADA AYRICA TESEKKUR EDERIM :rendeer::rendeer:

Şimdi elimdeki resimleri sırasıyla atmaya calısacagım :cat:

Oncelikle ilk iki resimdeki gobeklerin sqahiplerini bilin :queen: ( Manzaralı göbeklerin kime ait oldugunu siz tahmin etmeye calısırken bende diger resimleri atayım bari )

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete kankamın göbişine benziyor gibi devamını yollarsan olayı çözeceğim fadıl takipte

o zaman bendeki skandal olacak resimleri buraya atayım yarın :p
Takipte olun MT :p
Bu arada ben sölimmi göbek sahiplerini :p

BBRRfalan deil :p Bu arkadaşlarımız normalde göbeğini içine çekip dolaşan t-shirt çıkınca foyaları ortaya çıkan arkadaşlarımız :p

Süper Moderatör (BBRR)
BBRR demişler ... çok üzüldüm bu göbekmi.. siz beni bu kadar ufakmı biliyosunuz bu ne beee ... hehe

Abi o zaman o beyaz olan sensin,hafiften yanık duranda vascoo :cherry:

BBRR demişler ... çok üzüldüm bu göbekmi.. siz beni bu kadar ufakmı biliyosunuz bu ne beee ... hehe

nebileyim abi,marmok,cerrahi,skull üçgenini kafamda kurdum aklıma gelen ilk kişi sen oldun:cherry::rendeer:

Son düzenleme:
Bilemedin bilemedin :p
3 ay düşünsen tahmin edemessin sen uğraşma :p

Barış Abim seni tanıma fırsatı buldum bu gezide. Sadece buna bile degerdi yemin ederim.
Seni iyiki tanımısım. Sen ne kadar guzel bir insanmıssın abim keske daha önce kısmet olsaydı. Hersey icin cok tesekkur ederim guzel abim benim. :rendeer:

Barış Abim seni tanıma fırsatı buldum bu gezide. Sadece buna bile degerdi yemin ederim.
Seni iyiki tanımısım. Sen ne kadar guzel bir insanmıssın abim keske daha önce kısmet olsaydı. Hersey icin cok tesekkur ederim guzel abim benim. :rendeer:

Katılıyorum aynen:cat:

Ama beni hiçmi sevmedin erhan :p

siz kıskanın ben daha önce tanıdım valla :) ulaa göbeğe bak adam ayı gibi çıkmış :p

Süper Moderatör (BBRR)
ya inanın sizin güzelliğiniz .. işte sanal alemde klevye başında tanışılıp böle koca bir aile olunabiliyor.. inanın sizin ayrıldığınız gün çok sıkıcı geçti benim için yangında o gün oldu zaten .. kendi kendime çocuklarda gitti bide bu yangın üstüne tuz biber dedim .. tekerlerinize yüreğinize sağlık .. maçıda ne güzel beraber izledik .. keşke finalede kalabilseydik ama olmadı.. sizleri tanımak benim içinde çok iyi oldu . hepinizi gözlerinizden öperim ..

Abi ben bu adamı seviyorum ya :rendeer:

Ummet abi ve kucuk ummet :queen:

Bu adamlardan ben supheleniyordum zaten en sonunda plajda kucak kucaga yakaladım :queen::queen:
Loft sen ne dersin bu ise :queen:

Seni sevmezmiyim be sen ve mali yuzunden sabaha kadar karnıma agrılar girdi gulmekten :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
İyide ben zaten m.ali yim :p Ben ve mali nasıl oluyo :p Sen kimle konuştuğunun farkındamısın bilader:p

Malicigim pardon seni musti zannettim bir an ozur dilerim :rendeer:
Al birinizi vur digerine ne farkınız var leyn :p
Sadece yuzolcumu farklı o da gobek bagbında :queen::queen::queen:

bencede gece bir baktım bunlar birbirinin çadırdan çıkıyo ne iş anlamadım valla :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar