Bir Yol Videosu.... Cendere Cendere Driiii Dri Dri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
sende iyi koşuyomuşun hani..Bi ara motorla sen bi kapışın onu da izleyelim:mrgreen::)
Video gayet güzel olmuş ellerine sağlık:cat:

Son düzenleme:
adrenalim dolu bi şürüş olmuş,şimdiden yorumları tahmin edebilmek hiçte zor değil:pale: paylaşım için teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel çalışma eline sağlık

sende iyi koşuyomuşun hani..Bi ara motorla sen bi kapışın onu da izleyelim:mrgreen::)
Video gayet güzel olmuş ellerine sağlık:cat:

afiyet bal şeker olsun :p

adrenalim dolu bi şürüş olmuş,şimdiden yorumları tahmin edebilmek hiçte zor değil:pale: paylaşım için teşekkürler.

daha bi adrenalin dolu olanları da var . onlarda bi dahaki programda artık :mrgreen:

Kaç tane böyle konu açan bayan var sitede, tabiki takdir edecez...Teşekkürler...:cat:

kusura bakmayın ama ben beğenmedim. o kadar riskli sürüşki inanın önünüzdeki araç normal trafik akışını düşünüp arkayı kontrol etmediği bir anda sağa veya sola kırsa bir kaç gün sonra açılan bir topic te buradaki olaya güzel bir video diyen arkadaşlar allah rahmet eylesin veya kalanların başı saolsun diye yazacaklar. Yapan yinede yapacaktır saygı duymak gerekir...

Ecem hadi senin konuya geleyim,motoru süren arkadaşın yaptıkları çok tehlikeli,motoru süren kişi için demiyorum,o zaten rsikleri göze almış,yayalar için trafikteki diğer araçlar için,videonun onaylanacak destek verilecek hiç bi tarafı yok,hı yapılan haraketlerde öyle çok extrem haraketlerde değil ,sana msn de o kadar dedim sen yine dinlemedin,bu yolda yapacağın yalnışın dönüşü yok kurban olduğum,gaza gelme ömür boyu bu zevkin tadını çıkar :wiinkk:

çok süper motor heralde beş vitesli markası ve modelinide yazarsan sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar