[MT Istanbul] - 3. Geleneksel Haftasonu Bogaz Bulusmasi. (Cumartesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzmitteyim. bu taraftan büyük motor kullanabilecek arkadas warsa benim motorumla gelebiliriz =))

Yavaş Gitmek Koşulu ile :)
genellikle üsküdar tarafından arkadaslar geliyo ama gelen arkadas olur çok geçmiş olsun gelemessende diğer toplanmalarda gorusuruz mutlaka izmitede geliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamer abi görüşmek üzere kendine iyi bak iyi eylencelr tatılde.

e de hadeeeeeee katılım yokmu yhaa mekan super muhabbet super aaa valla kacırıyosunuz benim artı bir yalan oldu gec olur dio hafendi bana artı bir lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
güncelllllllllllll..............:queen::rendeer:

ben büyük ihtimalle gelemiycem
iş yerinden bi arkadaşımız 2.köprüden kendini atarak hayatına son verdi şuan ne olucak ifade için emniyete gidicekmiyim hiç bişey belli değil çok üzgünüm

Şu buluşma biraz daha erken saatlerde yapılsaydı ben de katılabilirdim.Kaça kadar oturacağınızı bilmiyorum ama gece dönüşünde sorun yaşarım diye tırsıyorum:)Ayrıca pek yol bilgim de yok.Ümraniye taraflarından katılan var mı acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
cem abi nasılsın geliyomusun bu akşam.

Görünüşe göre benim taraflardan gelen yok.İyi eğlenceler arkadaşlar:cat:

Ben Ümraniye'deyim de.Dönüş yolunda bir problem olur diye tek gitmek istemem gece.Daha bir aylık motorcuyum ve de gece hiç kullanmadım:cherry:

Ben Ümraniye'deyim de.Dönüş yolunda bir problem olur diye tek gitmek istemem gece.Daha bir aylık motorcuyum ve de gece hiç kullanmadım:cherry:
bende ümraniye deyim beraber dönerdik:rendeer:
bu günkü buluşma çok zevkliydi. çok şeyler kaçırdın dark eagle hele bir resimleri eklesin:rendeer:

bende ümraniye deyim beraber dönerdik:rendeer:
bu günkü buluşma çok zevkliydi. çok şeyler kaçırdın dark eagle hele bir resimleri eklesin:rendeer:

Valla çok üzüldüm inanın:salut:Daha kimse ile tanışma fırsatı bulamadım.Eğer senin Ümraniye'den gittiğini bilsem kesin eşlik ederdim.Bir dahaki sefere inşallah haberlerşiriz o zaman:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar