İnternet problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı sitelere girebilirken bazılarına giremiyorum sebebi ne olabilir. Örneğin, bizim siteye girebilirken turkcell.com.tr ye giremiyorum.

Ancak vtunnel.com sitesi aracılığıyla açabiliyorum turkcell sitesini. Buradan aklıma gelen ilk şey DNS ayarları. Ancak otomatik dns'leri kullanıyorum. Ne yapabilirim başka?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Avea kullan.
Turkcell'in modası geçti.:)

aklıma 1 yöntem geldi ama işe yararmı bilmem , online oyunlarda nette sorun olduğu zaman uygulardık bunu .
Çalıştır'a cmd yaz ve çıkan pencereye ipconfig/flushdns yaz ve enterla , bu yöntem bir nevi by-pass . umarım işine yarar :wiinkk: (içimden bi ses yaramaycak diyo ama bakalım :p)

Eğer İnternet Explorer kullanıyorsanız, windows update sitesinden tarayıcınızı güncelleyin. 7.0 indirin ve kurun.
Eğer Firefox kullanıyorsanız yardım bölümünden "güncellemeleri kontrol et" tıklayın ve yeni güncelleme varsa onu indirin ve kurun.

Büyük bir ihtimal ile sorun düzelecektir...

işe yaramadı ne yazık ki :pale:

Eğer İnternet Explorer kullanıyorsanız, windows update sitesinden tarayıcınızı güncelleyin. 7.0 indirin ve kurun.
Eğer Firefox kullanıyorsanız yardım bölümünden "güncellemeleri kontrol et" tıklayın ve yeni güncelleme varsa onu indirin ve kurun.

Büyük bir ihtimal ile sorun düzelecektir...

Ne firefox, ne opera ne de explorer açamıyor. Browser ile alakalı bir sorun gibi görünmüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazen belirli saniye periyodlarında sistemine net hizmeti verilmez.
sitelerle alakalı değil.
ya biraz beklemek gerek ya da modemin güç kablosunu çıkarıp takmak( ya da varsa düğmesinden kapatıp açmak)
tt netin kullanıcılarına armağanı...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
erken öten horozun başını keserler :p

Ulem sonra bana kafasız derler.:)

Bilgisayarı aç kapa sorun çözülecektir.
Zaten şu ana kadar muhtemelen bu şekilde çözülmüştür.
:p
Güvenlik duvarını güvenilir sitelerde etkisiz hale getirirsen de sorun çözülür.
Yani senin Firewall'ın fazla mesai yapıyor.
Mevzu bu bence.:)

Konuyla ilgili diyalog;
-Hocam ben bi arkadaşa bakıp çıkacaktım.
-Damsız almıyoruz kardeşim.
-Abi valla arkadaşlar içerde beni bekliyor.
-Ben az önce ne dedim?

:cherry:

ReNe kullakların çınlasın...:wiinkk:

Sorun bir spyware'den kaynaklanıyormuş. Wintemizleyicisi, hatadüzelticisi vs. adlarla sisteme bulaşmış. Adaware bulamamıştı ancak SuperAntispyware buldu ve temizledi.

ah elimde bir yetkim olacaktı ki hazır konu da bitmiş senin benim konularımı kitlediğin gbi kitleyecektimm... :p

:p :queen:

seni mi kıracağım :cherry:

pardon seni kırmak zorunda kaldım, sorun yine devam ediyor.

Trojan.Vundo-Variant/Small
Trojan.Vundo-Variant/Small-Gen
Adware.Vundo Variant/Resident
Adware.Vundo Variant/Rel

adlı trojanlar yine mevcut. Nasıl yok edeceğim konusunda Google'a danışabilir misiniz acaba. Ben google'ı açamıyorum da :pale:

Son düzenleme:
Bazı sitelere girebilirken bazılarına giremiyorum sebebi ne olabilir. Örneğin, bizim siteye girebilirken turkcell.com.tr ye giremiyorum.

Ancak vtunnel.com sitesi aracılığıyla açabiliyorum turkcell sitesini. Buradan aklıma gelen ilk şey DNS ayarları. Ancak otomatik dns'leri kullanıyorum. Ne yapabilirim başka?

bende de yapıyordu bu tür problemler lakin araştırmalarım sonuncunda kendi sitelerinde sayfa düzeni vs çalışma yapıldıgında ortalama 2-3 saat yada bir günü kapsıyormus calısma, onun için kendi bilgisayarınızın ayarları ile oynamayın

Norton Ghost Bootable CD'si olan var mı?

Daha önce ghost yedeği almıştım ama bootable cd'm yok ne yazık ki :pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar