3.Marmok Motosiklet Festivali Fotoğraf, Yorum ve Sohbetleri

Ellerine sağlık Ümmet Abi'cim.Süper resimler,ortamda tam kıvamındaymış yani.
Annaaa,Yaseminle Burak'ta ordaymış:silent:.Bizde bu akşam arabayla yola çıkıcaz,benim niyetim Marmaris ama yolda niyeti bozabilirizde.Gelirsek direk yanınıza damlıycam:mrgreen:.

çok keyif aldığım bir festival bu sene gidemedik kısmet değilmiş geçen sene yapılan yerde olması biraz iyi olmamış ama gitmek çok isterdim

ümmet abi gerçekten güzel fotolar eski dostlarıda bu karelerde görmek çok guzel hasanı erhanı diğer adanalı arkadaşları orda olmak vardı ama olamıyor insanın her istediği motofest te ve emok ta görüşürüz artık

ümmet abi be ayın 11'de izine çıkıyorum beni yanına kalfa alırmısın (artçı olarak) 20 günlük sana yuk olmam sadece motoruna biraz yuk olurum o kadar zaten incecik tay gibi bişeyim

murat abi ne zaman gidiyorsun sen ayın 11'e festival bitmese beraber gidelim ya benim burda canım çıktı anasını satayım:pr:

neden böle organizasyonlarda benim işim çıkıyoooooooo

ben döndüm siz benden sonra eğlendiniz alacağınız olsun :(

fena yoruldum.. gerçekten ss ile günddüz yol çekilmiyor..

@ahmetnr :mrgreen: ayağındaki çizme ne öyle, tarladamı çalıştırıyor seni ADANA MT

Paylaşım için sagol ümmet abi. Cidden iyi eglenmiş gibi görünüyorsunuz.

Bu arada hasan abi kusura bakma bu cümleyi kurup kurmamakla ilgili büyük çelişkiler yaşasamda sonunda dayanamayıp söylemeye karar verdim. Abi her festivale geldiginde o göbek birazdaha ileri dogru gidiyor. Bu hızla gidersen 6. marmok festivalinde dl 650 seni taşıyamayacak. :mrgreen:
:p

yaw hasan abi o göbecik ne yaw adananın gururu medearı iftiharımız ne yadin abi yaaaa:p

Kısmet olmadı gelmek bunun üüzntüsü ile resimlere bakarak avunuyor yazıları okudukcada içimdeki üzüntüm daha artıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÇOK GÜZEL ORTAM YA ORDA OLMAK SÜPER OLURMUŞ ALLAH İNŞALLAH BANA DA NASİP EDER MOTORLA ÇIKIP DOLAŞMAYI GEZMEYİ MOTOR TUTKUNUYUM AMA AİLEM MOTOR ALMAMA İZİN VERMİO :salut:

Bizim Vasco yu gördüm sankim.... :silent::p

aynen abi tam kendisi :p

evet arkadaşLar. Gelenlerin ellerinde olan resimleri buraya atmaya başLasınlar..

ve lütfen yorumLarı yapsınLar..

Organizasyonun kendisi ile bile alakası yoktu bence.. 2 - 3 sıtand açılmış ve geri hiç bir hareket yok.. olan kısımlardada ilgi yok aLaka yok..

Neyse Benim için herşey güzeldi ne kadar kısada olsa bir çok şeyi doLu doLu yaşaya bildiğimize inanıyorum.. Hele dün gece çokkk çokkk güzeldi :p bende pek resim yok ama en yakın zamanda hepsi gelir erhan' lardan :p gürkandan :)

gecede buyuk katkın vardı süper bi geceydi her ne kadar kuş tutamasakta :p :queen::queen:

Hayatımda ilk defa bu kadar Erhan' lar ile beraberdim :queen:

ümmet abi resimler süper. yanıbaşımda sorduğun soruyu asla unutmayacağım. ::
bir denizin kızı vardı nerde denizden çıkamadımı:))))))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi resimler süper. yanıbaşımda sorduğun soruyu asla unutmayacağım. ::
bir denizin kızı vardı nerde denizden çıkamadımı:))))))
hatırlatmasan olmaz sanki demi? evet mosmor oldum sana seni sorunca:pbuarada bıraktığın çadır ve yatak bende,benim çadır delindi onu bana bıraktılar gürkanlar, eğer istersen istanbula gelince istediğin biyere bırakırım ordan alırsın,ama çok işime yaradı bilesin çok teşekkür ederim.:rendeer:

hatırlatmasan olmaz sanki demi? evet mosmor oldum sana seni sorunca:pbuarada bıraktığın çadır ve yatak bende,benim çadır delindi onu bana bıraktılar gürkanlar, eğer istersen istanbula gelince istediğin biyere bırakırım ordan alırsın,ama çok işime yaradı bilesin çok teşekkür ederim.:rendeer:

aşkolsun abicim ya:) kısmetlisin abisi. zaman olmadı toplamaya. güle güle kullan lafı ble olmaz ne güzel işine yaramış.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
muğladan motorseverlerde gelmiş marmoğa muğla mt den mesut,ayça hanım,mehmet abi ve eşide,hasret giderdik birlikte

pic1734gx9.jpg

oğuz,serap hanım,burak ve yasemin hanım orda olmaları çok güzeldi.

pic1735ga7.jpg

pic1736lc8.jpg

pic1737nu8.jpg

pic1738eq8.jpg

pic1739cd8.jpg

java ali kıbrıslı tecrübeli motosikletçi onu görmek çok keyifliydi aynı karede olmakta güzeldi

pic1740up1.jpg

son akşam kendimize köfte partisi verdik

pic1741tv7.jpg

pic1742na2.jpg

mes

Ümmet senin birşeyden haberin yok kardeşim.:queen:perşembe gecesi saat 01 de İzmirden 10 motor ,Türk Chopper geldi.Danışmada kimse durdurmadığı için içeriye girdiler iki gün önceden gelen diğer Türk Chopper'cilerin ayırdığı çadır yerine gidip motorları park ettiler.
Kıyamet ondan sonra koptu.Güvenlik ve festival sorumluları o saatte çadırları söküp gitmelerini istediler.Onlarda çadırları söküp festival alanından çıkmak için kapıya geldiler ancak kapı kapatılmıştı ve dışarıya çıkmalarına izin verilmedi.
Jandarma çağırılıp 'Bunların amacı farklı,burada huzur bozmaya geldiler' denilip Jandarmaya şikayet edildiler(Güneş bey ve eşi tarafından)....
Oysa Türk Chopper çok aklı başında insanlardan oluşmuş iyi bir gurup.İçlerinde doktorlar ve eğitim görevlisi arkadaşlar var.Bir an kulaklarıma inanamadım.
Adamlar İzmir'den kalkıp 8 saat yol yapıyorlar ve böyle bir şekilde karşılanıyorlar.
Motosiklet ruhu adına utanç duydum.
Çok üzülerek belirteyim ki,para hırsı yüzünden güzelim bir festival yok edildi.
Benim için Marmok öldü diyebilirim.
Herkese sevgiler ve saygılar sunuyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet senin birşeyden haberin yok kardeşim.:queen:perşembe gecesi saat 01 de İzmirden 10 motor ,Türk Chopper geldi.Danışmada kimse durdurmadığı için içeriye girdiler iki gün önceden gelen diğer Türk Chopper'cilerin ayırdığı çadır yerine gidip motorları park ettiler.
Kıyamet ondan sonra koptu.Güvenlik ve festival sorumluları o saatte çadırları söküp gitmelerini istediler.Onlarda çadırları söküp festival alanından çıkmak için kapıya geldiler ancak kapı kapatılmıştı ve dışarıya çıkmalarına izin verilmedi.
Jandarma çağırılıp 'Bunların amacı farklı,burada huzur bozmaya geldiler' denilip Jandarmaya şikayet edildiler(Güneş bey ve eşi tarafından)....
Oysa Türk Chopper çok aklı başında insanlardan oluşmuş iyi bir gurup.İçlerinde doktorlar ve eğitim görevlisi arkadaşlar var.Bir an kulaklarıma inanamadım.
Adamlar İzmir'den kalkıp 8 saat yol yapıyorlar ve böyle bir şekilde karşılanıyorlar.
Motosiklet ruhu adına utanç duydum.
Çok üzülerek belirteyim ki,para hırsı yüzünden güzelim bir festival yok edildi.
Benim için Marmok öldü diyebilirim.
Herkese sevgiler ve saygılar sunuyorum.
mesut ben bu sölediklerinin zaten bikısmını orda ilkağızdan duymuştum ve bir bölümünede tanık olmuştum ordada dilimin döndüğünce arkadaşlarla paylaştım güneş beylede kısmen konuştuk tabibiz suçluyuz demiyo zaten bidaha marmok falanda olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar