İZMİR - DATÇA (700 KM MARMOK) bol resim

öncelikle kazasız belesız gidip geldigin için sevindim senin adına Markoka gidip eglendiğim için daha fazla sevindim.
Gidemediğim için kendi adımada bir o kadar üzğünüm

eline koluna kaskına motoruna sağlık iyi yol yapmışsın :cat:ama yinede üzüldüm oradan yanlız dönmezsin diye düşünüyordum ya yeni bir motor yada MOTOR bulur gelir diyordum :queen: şimdi bir sene çalış bakalım günde 15 saat haftada 7 gün :wiinkk:

eline koluna kaskına motoruna sağlık iyi yol yapmışsın :cat:ama yinede üzüldüm oradan yanlız dönmezsin diye düşünüyordum ya yeni bir motor yada MOTOR bulur gelir diyordum :queen: şimdi bir sene çalış bakalım günde 15 saat haftada 7 gün :wiinkk:

abi yanlış şeyler bunlar :queen::queen::queen: ordan alsa alsa maket motor bulur bu ,(((:)

neyse bunada şükür sagsalim dönmüş .. üstüne üstlük kaybolmadan

Hepinize teşekkürler bize bu anları yaşattığınız için..
Çok istedim gelmeyi ama olmadı...
Kısmet seneye inşallah...:)

Erhan kardeşim 151rs gider gider... Ümmet abi 125 lik modiyle nerelere gitti yeterki gitmek iste eline sağlık...:wiinkk:

ümmet 2 olarak yetiştiriyor ümmet baba beni yaşlandı artık :p

koçum hoşgeldin allah içine sindirsin çok güzel gezmişsin

saol abi

öncelikle kazasız belesız gidip geldigin için sevindim senin adına Markoka gidip eglendiğim için daha fazla sevindim.
Gidemediğim için kendi adımada bir o kadar üzğünüm

fazla üzülme emok var temmuzda daha güzel geçiceğin eminim emok'un :wiinkk: tşkler iyi dileklerin için:rendeer:

abi sponsor aradım ama kimse sponsor olmadı :queen: bi ara kanuni standına aldı hepimizi çıkardıkları dergide falan pozlarımız olacak :queen:

abi MOTOR aradım aradım ama bulamadım :p Bende kapı önlerine çıktım belki o beni bulur diye ama gene tık yok :p

abi yanlış şeyler bunlar :queen::queen::queen: ordan alsa alsa maket motor bulur bu ,(((:)

neyse bunada şükür sagsalim dönmüş .. üstüne üstlük kaybolmadan

ya cem sen beni kendin gibi gps motorcusumu sandın :mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Adaş tanıştığımıza çok memnun oldum. Festival bahane sohbetimiz eğlencemiz şahaneydi. Festival de 4-5 tane Erhan adında üyenin olmasıda komik oldu. :mrgreen:Tekrar görüşmek üzere.:bounce:

Adaş tanıştığımıza çok memnun oldum. Festival bahane sohbetimiz eğlencemiz şahaneydi. Festival de 4-5 tane Erhan adında üyenin olmasıda komik oldu. :mrgreen:Tekrar görüşmek üzere.:bounce:

Eywallah Patron :cat: Dediğin gibi sohbet eğlence şahaneydi :bounce: eee o zaman bana bi istanbul yolu göründü ki tekrarlayalım yakın zamanda dimi :mrgreen: Nasıl olsa makina gidiyo artık açıldı durmaz yerinde :p

1 kişi Erhan der 3 kişi aynı anda bakar :mrgreen: güzel oldu, Herşey için tşkler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi senın izmire gelmen gerek tahtalı barajında 120 günlük su kalmuş :queen:

Bu arada geçmiş olsun abi umarım iyi olmuşsundur:rendeer:
sağol bir elim düzeldi inşallah diğeride yarınki ameliyattan sonra düzelecek. Bakalım eğer bir aksilik olmazsa 30 Ağustosta İzmir'de olmayı düşünüyorum. Barajı dolduralım

canım benim hoş geldin sefa getirdin.. benim yolculuğum baya yorucu oldu. pek mola vermeden geldim.. ama güzel ve eğğlenceli idi.. hele çarşanba gecesi süperdi ;)

DSC01375.jpg

al işte birde motor kullanacak.. elindeki biraya bak :) :) :) :) :p

Son düzenleme:
çok güzel bir gezi olmuş 700km 151rs ile.

tşkler :cat:

canım benim hoş geldin sefa getirdin.. benim yolculuğum baya yorucu oldu. pek mola vermeden geldim.. ama güzel ve eğğlenceli idi.. hele çarşanba gecesi süperdi ;)

al işte birde motor kullanacak.. elindeki biraya bak :) :) :) :) :p

hey yavrum benım hey sen bacardileri götürürken lastik yattıgını unuttun sanırım :queen:

mali ruj ne ruju kardeşim, sen adanadayken daha farklıydın:queen:

Abi bozdu kendini marmariste sorma :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vasko helal sana kardeşim cesaretinden dolayı kutlarım seni kazasız belasız gidip geldin burdada birlikte güzelce eğlendik resimler için sağol

vasko helal sana kardeşim cesaretinden dolayı kutlarım seni kazasız belasız gidip geldin burdada birlikte güzelce eğlendik resimler için sağol

sağol ummet abim benım, evet güzel eğlendik sabah kahvaltımız bile süperdi :p

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
VaScO1925, denizin_kizi, kolpa+, silah1, eencetin

ranaaa yakaladım seniiii bardaklar nerde :p :queen:

Vasko her şey iyi güzel de bardakları koymasaydın be kardeşim:))))
eğlenceli bir o kadar güzel bir geziydi. marmok bahane dostlar şahaneydi yani. resimler için ve her bişi için saol kardeşim. (bardaklar hariç))))))

Vasko her şey iyi güzel de bardakları koymasaydın be kardeşim:))))
eğlenceli bir o kadar güzel bir geziydi. marmok bahane dostlar şahaneydi yani. resimler için ve her bişi için saol kardeşim. (bardaklar hariç))))))

Bardaklar olmazsa olmazlarımız artık:p Herşey harikaydı haklısın, seninlede tanışmak güzeldi, inşallah daha güzel günlerde tekrar birlikte olmak dileği ile :rendeer:

Bardaklar olmazsa olmazlarımız artık:p Herşey harikaydı haklısın, seninlede tanışmak güzeldi, inşallah daha güzel günlerde tekrar birlikte olmak dileği ile :rendeer:

zaten bağımlılık yaptı markette bardak görünce gözm dönüveriyor:))
seninle de tanışmak çok güzeldi. inşallah tekrar görüşeceğiz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar