eline koluna kaskına motoruna sağlık iyi yol yapmışsın :cat:ama yinede üzüldüm oradan yanlız dönmezsin diye düşünüyordum ya yeni bir motor yada MOTOR bulur gelir diyordum :queen: şimdi bir sene çalış bakalım günde 15 saat haftada 7 gün :wiinkk:
Hepinize teşekkürler bize bu anları yaşattığınız için..
Çok istedim gelmeyi ama olmadı...
Kısmet seneye inşallah...
Erhan kardeşim 151rs gider gider... Ümmet abi 125 lik modiyle nerelere gitti yeterki gitmek iste eline sağlık...:wiinkk:
koçum hoşgeldin allah içine sindirsin çok güzel gezmişsin
öncelikle kazasız belesız gidip geldigin için sevindim senin adına Markoka gidip eglendiğim için daha fazla sevindim.
Gidemediğim için kendi adımada bir o kadar üzğünüm
eline koluna kaskına motoruna sağlık iyi yol yapmışsın :cat:ama yinede üzüldüm oradan yanlız dönmezsin diye düşünüyordum ya yeni bir motor yada MOTOR bulur gelir diyordum :queen: şimdi bir sene çalış bakalım günde 15 saat haftada 7 gün :wiinkk:
abi yanlış şeyler bunlar :queen::queen::queen: ordan alsa alsa maket motor bulur bu ,(((![]()
neyse bunada şükür sagsalim dönmüş .. üstüne üstlük kaybolmadan
Adaş tanıştığımıza çok memnun oldum. Festival bahane sohbetimiz eğlencemiz şahaneydi. Festival de 4-5 tane Erhan adında üyenin olmasıda komik oldu. :mrgreen:Tekrar görüşmek üzere.:bounce:
sağol bir elim düzeldi inşallah diğeride yarınki ameliyattan sonra düzelecek. Bakalım eğer bir aksilik olmazsa 30 Ağustosta İzmir'de olmayı düşünüyorum. Barajı dolduralımabi senın izmire gelmen gerek tahtalı barajında 120 günlük su kalmuş :queen:
Bu arada geçmiş olsun abi umarım iyi olmuşsundur:rendeer:
sağol bir elim düzeldi inşallah diğeride yarınki ameliyattan sonra düzelecek. Bakalım eğer bir aksilik olmazsa 30 Ağustosta İzmir'de olmayı düşünüyorum. Barajı dolduralım
gösteriş istemez halı serin yeterbekleriz bi tören yapalım davul zurna :mrgreen:
çok güzel bir gezi olmuş 700km 151rs ile.
canım benim hoş geldin sefa getirdin.. benim yolculuğum baya yorucu oldu. pek mola vermeden geldim.. ama güzel ve eğğlenceli idi.. hele çarşanba gecesi süperdi
al işte birde motor kullanacak.. elindeki biraya bak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mali ruj ne ruju kardeşim, sen adanadayken daha farklıydın:queen:
vasko helal sana kardeşim cesaretinden dolayı kutlarım seni kazasız belasız gidip geldin burdada birlikte güzelce eğlendik resimler için sağol
Vasko her şey iyi güzel de bardakları koymasaydın be kardeşim)))
eğlenceli bir o kadar güzel bir geziydi. marmok bahane dostlar şahaneydi yani. resimler için ve her bişi için saol kardeşim. (bardaklar hariç))))))
Bardaklar olmazsa olmazlarımız artıkHerşey harikaydı haklısın, seninlede tanışmak güzeldi, inşallah daha güzel günlerde tekrar birlikte olmak dileği ile :rendeer:
tşkler :cat:
hey yavrum benım hey sen bacardileri götürürken lastik yattıgını unuttun sanırım :queen:
Abi bozdu kendini marmariste sorma :queen: