Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ole basmayla motor acamazsın sadece motora zarar verirsin cok zorlama motoru derim ben motora dediklerimi yap sonra dene bide sibop ayarı hava ayarını kontrol ettir bunları yaz bi koseye:)

arkadaşlar benim motorun bujisi iyi calışmıyor değiştirmek istiyorum nasıl buji takayım bi tafsiyeniz olacakmı?

ole basmayla motor acamazsın sadece motora zarar verirsin cok zorlama motoru derim ben motora dediklerimi yap sonra dene bide sibop ayarı hava ayarını kontrol ettir bunları yaz bi koseye:)

Geçen hafta bunları kontrol ettirdim ayarları yaptırdım ama daha bi yolda basamadım merak ediyorum birazdan bişey olmaz elbet.. :):mrgreen:

Hepimiz ön freni kampana yapmalıyız, jantları da telli,
rengini de değiştirmeliyiz belki de, başka çaresi yok sanırım.:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beldeyama Tr de böyle bişey yok nerden alıyorsunuz bu haberleri hayret doğrusu :cyclopsan Bi link verinde bizde bakalım yahu:) Satarız YBR250yi alırız yeni 125 liği :mrgreen:
Katılıyorum bende göremedim..:pale:

deep16

Git gör derim ben..Pekte 0 km'ye benzetemedim ama km de 0 yazıyor..Hani koltuk ambalajı..Ellerinde kalmış malı ucuz fiyata saıyorlar işte..:)

:queen:......................................................:queen:

.....................? :mrgreen::mrgreen:Kopmadın inş. Hocam :cyclopsan:mrgreen:

AB mi olur yoksa uzak diyar da başka bir memleket mi?...
Sürer gideriz ::146::

Evet budur Motorcu dedigin
Ama gercekten abi öyle bi demişinki ybr ci herkez şöle yapması lazım Gercekten ordaki olayı anlamadım o neden :mrgreen: ????
Aklıma da hemen bi Fırlamalık gelio ne yapıyım elimde olan bişey degil.. :cyclopsan:p

Son düzenleme:
E_M_R_E_sen

4,5 Lt 100 km'ye yakmış senin motor çok değil çok fazla sorun var heralde.

geçen ay denizliden boluya gittim bi kaç fotoyu sizlerle paylaşmak istedim daha güzel fotolar çekmek isterdim ama makine sorun çıkardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar