herkese iyi akşamlar demek için girmiştim ama kimsecikler kalmamış anlaşılan...
iyi akşamlar arkadaşlar...
siteye yeni üye oldum sayılır...yeni bir motor gönüllüsü sayılırım.şuan için ehliyetim ve motorum yok ne yazıkki...eski erkek arkadaşımın suziki gs500 ile epey yol yaptık..sayesinde böyle bi sevda kaldı kendisinden bana... herneyse konunun özüne gelicek olursam a2 ehliyeti alma fikri epey gündemime girmiş bulunmakta...
fakat danışmak istedğim bişeyler var sizlere...şuana kadar hiç motorkullanmadım.tek deneyimim ardçılıktan öteye geçemedi...kursa yazılmayı düşünyorum..önereceğiniz iyi bir kurs varmıdır?tabi bu arada başarabilirim sanırım hani korkumda yok desem yalan olur ya...bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum...herkese iyi sürüşler....
stain, çok geçmiş olsun, aman gözünü dört aç, hatta becerebiliyosan sekiz aç, çok dikkatli ol, trafikdeki herkesin, kör, sağır ve deli olduğunu varsayarak kullan aracını.iyi akşamlar izmir mt nasılsınız
kaza yaptım yakında fotoları yayınlıcam![]()
gördügüm kadarıyla keyifler guzel,

karmacoma bacanaam o ne biçim böcek beee:cyclopsan
stain, çok geçmiş olsun, aman gözünü dört aç, hatta becerebiliyosan sekiz aç, çok dikkatli ol, trafikdeki herkesin, kör, sağır ve deli olduğunu varsayarak kullan aracını.
oo güzel ne kelime , süper,
olm bırak turizm işlerini, gerek kalmadı paranın gözüne vurduk, sana düşen sadece aşağıda tanıtacağım ürüne orda japon müşteri bulmak
:fftp:: mesajımın açıklaması aşağıda;
abim o zaman HAYDİ MANİSA DAGLARINA böcek aramaya zaten bizi oralarda 4 gözle gelmemizi bekleyen KENELERDE vardır..........................................
eh bende spil dağının izmir ve manisa dan girişlerine bi gişe kurayım bari giriş de ücretli olsun :queen: 25-30 bin YTL'ye satılabileceğine göre manisaya böcük avına girişler böcük başına 1000 ytl :bounce: NASIL??:queen:
iyi akşamlar arkadaşlar...
siteye yeni üye oldum sayılır...
Lesnug sende aramıza hoşgeldin ve kalıcı olman dileğiyle. Herkese iyi sürüşler
Motorumun Aşkına....*???*