Kıyıkoy/kastro Geızısı - Fotograf Ve Yorumlar.

tabıkı kanka sız nereye ben oraya bır motorcunuun motoru bozulursa tabıkı bızım gıbı motorcuların bakması lazım benım gezmeğım yer kalmadı gibi her yere varım önce şu yanıklarımız geçsın gene giderız ama ıstanbul mt de beklerız kamp nasıl yapılır görsünler gıtar darbuka keman herşeyı alırız yanımıza kasayı da doldururuz sabaha kadar çekerız kafaları on numara oluyor bu sefer tulumu alıcam yanıma şovlarımı da yapıcam çekerız extrema kankam ben isterım 10 numara olsun motorlar kuyruk oluştursun ama olmuyor olmuyor :pr::pr::pr::pr::pr: TEK TEKER MOTORCU HAKAN SAYGILARIMLA

Heheheh, aslan MT Trakya, şimdi havasını bulmuş gibi:cat:
Geziler her zaman tartışılır, beğeneni, bayılanı-ayılanı, hiç beğenmeyenide olur:)
Bunlar tartışılır daha iyisi yapılır:cat: Trakya MT konusunda zaten, zamanında (Bakınız geçen sene9 geç kaldığımız için 3 saat bekletmekten doğan bir ezikliğim var:pale: elimizde olmayan nedenler: (Benzini biten motorcu arkadaşımız, daha sonra tekrar benmzini biten aynı arkadaşımız, sonra motoru elektrik arızası yapan bir diğer arkadaşımız, sonradan amortisörünün patlak olduğunu öğrendiğimiz ama yol boyunca bizi endişeye sevkeden güvenli sürüş sorunu yaşayan diğer diğer arkadaşımız gibi:pale:)

Ben şu Kamp'lı organizasyona taktım şimdi, hani eğlenceli, sazlı sözlü, gece denize dalmalı vs:cat::cat: Hayırlısı ile durumlarımızı-işlerimizi ayarlıyalım, en kısa zamanda planlayalım:cat:

Trakya MT, takip ediyoz o na göre hee:p:cat:

kim gerdi bu kadar bu kadar ortalığı yav.
Yok" biz iyiyiz onlar dağıldı,yok selam vermedi filan.
Bırakın bunları ne gerek var?
Eğlendik ve geldik hepsi bu
Daha iyisi için ne yapabilirdik,ne yapacağız bunu tartışalım şimdi.
O gün orada bulunanlardan 5 konvoy rahatlıkla çıkardı.
kimisi geceden gelip kamp yapmış,kimisi sabahtan ve tam ters bir rotadan gelmiş,kimisi oraya gelmek için 200 km ye yakın yol yapmış.
Hedefte birleşilen tüm gezilerde benzer şeyler mutlaka yaşanacaktır.
Disiplinsizlikten denemez ama organizasyon eksikliği ve organize olamama zaafiyeti vardı kanımca.
Bi kere o grubu ağırlayacak herhangi bir tesis yoktu bunu keşke bilebilseydik.
Yoksa köftesi berbat,balığı lodos vurgunu derme çatma barakalarda ne bulursak yiyeceğimize önceden belirleyebileceğimiz yol üstü bir tesiste nokta atışı gibi gider oturur,planlı bir yemek yerdik en azından.
Kıyıköy ayağında da isteyen gezerdi,bir kısmımız foto safari yapardı ormanlarda,bir kısmımız denize girerdi,geri kalan da yan gelip yatardı ve belli bir saatte toplanılır,akşam çayları içilip yola çıkılırdı.
Bir sonraki gezide .Askeri intikal planları gibi bir çalışma yapalım.askeri intikal planlarına bayılırım.Nerede mola verilecek,nerede yakıt ikmali,yoklama,ihtiyaç molası verilecek,park düzeni,araç kontrolu akla gelen her ayrıntı yazılır ve aksamalar asgariye indirilir.
Askerde ilk yazdığım intikal planında kolaya kaçtım,başka bir planı örnek aldım.Son maddesi şuydu:"Araçtan düşmek yasaktır"

:mrgreen::mrgreen: Bu Tartışma konusuna Yapılabilecek En Son Ve En Yerinde Yorum Oldu Savaş Abi Teşekkürler Abim. Sıra Yeni gezilerde :)

kim gerdi bu kadar bu kadar ortalığı yav.
Yok" biz iyiyiz onlar dağıldı,yok selam vermedi filan.
Bırakın bunları ne gerek var?
Eğlendik ve geldik hepsi bu
Daha iyisi için ne yapabilirdik,ne yapacağız bunu tartışalım şimdi.
O gün orada bulunanlardan 5 konvoy rahatlıkla çıkardı.
kimisi geceden gelip kamp yapmış,kimisi sabahtan ve tam ters bir rotadan gelmiş,kimisi oraya gelmek için 200 km ye yakın yol yapmış.
Hedefte birleşilen tüm gezilerde benzer şeyler mutlaka yaşanacaktır.
Disiplinsizlikten denemez ama organizasyon eksikliği ve organize olamama zaafiyeti vardı kanımca.
Bi kere o grubu ağırlayacak herhangi bir tesis yoktu bunu keşke bilebilseydik.
Yoksa köftesi berbat,balığı lodos vurgunu derme çatma barakalarda ne bulursak yiyeceğimize önceden belirleyebileceğimiz yol üstü bir tesiste nokta atışı gibi gider oturur,planlı bir yemek yerdik en azından.
Kıyıköy ayağında da isteyen gezerdi,bir kısmımız foto safari yapardı ormanlarda,bir kısmımız denize girerdi,geri kalan da yan gelip yatardı ve belli bir saatte toplanılır,akşam çayları içilip yola çıkılırdı.
Bir sonraki gezide .Askeri intikal planları gibi bir çalışma yapalım.askeri intikal planlarına bayılırım.Nerede mola verilecek,nerede yakıt ikmali,yoklama,ihtiyaç molası verilecek,park düzeni,araç kontrolu akla gelen her ayrıntı yazılır ve aksamalar asgariye indirilir.
Askerde ilk yazdığım intikal planında kolaya kaçtım,başka bir planı örnek aldım.Son maddesi şuydu:"Araçtan düşmek yasaktır"

:cat: Araçtan düşmek yasaktır:p

İşte plan buradan başlamalı, yani en temelden, buna rağmen bir çok konudan memnun olmayan arkadaşlarımız çıkabilir. Önemli olan samimiyet, tanışmak, tozmak-gezmek, birbirimizle paylaşmaktır:cat: Biz tüm türkiye olarak motosiklete yabancı iken, mükemmeli hemen yapmamızı kimse beklememeli:)
Sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: Araçtan düşmek yasaktır:p

İşte plan buradan başlamalı, yani en temelden, buna rağmen bir çok konudan memnun olmayan arkadaşlarımız çıkabilir. Önemli olan samimiyet, tanışmak, tozmak-gezmek, birbirimizle paylaşmaktır:cat: Biz tüm türkiye olarak motosiklete yabancı iken, mükemmeli hemen yapmamızı kimse beklememeli:)
Sevgiler
naçizane kanaatim
müteakip intikal planımız şöyle olmalı:

1-motordan düşmek yasaktır.
2-nezleli,gripli adam da gelmesin,önde gider mikrobu konvoyun arkasına ulaşır,
tanışma ve karşılaşmalarda öpmesek olmaz.
3-Kapris ve uyuzluklarını evde bırakamayanlar gelmesin.
4-Nişanlısından,kız arkadaşından,hanımdan korkan,korktuğunu belli etmeyen ama gezinin ortasında" köprü trafiği sıkışık,öptüüüüüm" diye SMS atmayı düşünenler gelmesin.
5-Motoru bakımsız olanlar,buji anahtarı bile taşımaktan kaçınanlar gelmesin.
6-gezi planına katkıdan kaçınıp geziden sonra böyle gezi olmaz" demeyi düşünenler gelmesin.
7-Gezi arkadaşlarım çok kıl" diyenler gelmesin.
8-Geri kalanlar arasından bir plancı,bi konvoy başı,bi artçı seçilir ve onlarla her yere gidilir.

Yav ben de gelemiyorum bu şartlarla,tek başıma yaptığım gezilerde bile organizasyon faciası yaşıyorum:)

Heheheh, aslan MT Trakya, şimdi havasını bulmuş gibi:cat:

Ben şu Kamp'lı organizasyona taktım şimdi, hani eğlenceli, sazlı sözlü, gece denize dalmalı vs:cat::cat: Hayırlısı ile durumlarımızı-işlerimizi ayarlıyalım, en kısa zamanda planlayalım:cat:

Trakya MT, takip ediyoz o na göre hee:p:cat:
Dostum sen bunlarla gitme geziye.Tehlikeli bunlar.
bikaç sünger
bikaç motorr
bi kasa bira
bi çadır,
bi tava,
bi keman,
bi darbuka,
bol gırgır,
bol tevazu,
muhteşem samimiyet,

bunları toplarsan Trakya MT olur,bunlar gidip çadır kuruyorlar kırda bayırda,gündüz deniz,gece eğlenti.
Deli ediyorlar adamı,kıskançlıktan çatlatıyorlar yaw:)

Son düzenleme:
kuyucadısı
1- benimki yaklaşım değil tahmin , önce bunu düzelteyim :wiinkk:
2- arkadaşlarımız bişeyler düşünmüş olcaklarki trakya grubuna yaklaşmamış (ki hala aklıma gelen tek ihtimal bu , başka mantıklı bi açıklama varsa yazın )
3-eger coğunluk kendi grubu ile takılcaksa niye genel bi konu açtınız ,gezi başlığını İstanbul mt üyeleri olarak kısıtlı tutabilirdiniz
4- neyse bunu yazmayayım

şimdi sanırım sen benim
4 neyse bunu yazmayayım demene karşılık bişeyler yazmamı bekliyosundur ama ben sana sadece pekidiyorum ve seni trakya mt ye havale ediyorum:bounce:

naçizane kanaatim
müteakip intikal planımız şöyle olmalı:

1-motordan düşmek yasaktır.
2-nezleli,gripli adam da gelmesin,önde gider mikrobu konvoyun arkasına ulaşır,
tanışma ve karşılaşmalarda öpmesek olmaz.
3-Kapris ve uyuzluklarını evde bırakamayanlar gelmesin.
4-Nişanlısından,kız arkadaşından,hanımdan korkan,korktuğunu belli etmeyen ama gezinin ortasında" köprü trafiği sıkışık,öptüüüüüm" diye SMS atmayı düşünenler gelmesin.
5-Motoru bakımsız olanlar,buji anahtarı bile taşımaktan kaçınanlar gelmesin.
6-gezi planına katkıdan kaçınıp geziden sonra böyle gezi olmaz" demeyi düşünenler gelmesin.
7-Gezi arkadaşlarım çok kıl" diyenler gelmesin.
8-Geri kalanlar arasından bir plancı,bi konvoy başı,bi artçı seçilir ve onlarla her yere gidilir.

Yav ben de gelemiyorum bu şartlarla,tek başıma yaptığım gezilerde bile organizasyon faciası yaşıyorum:)

Dostum sen bunlarla gitme geziye.Tehlikeli bunlar.
bikaç sünger
bikaç motorr
bi kasa bira
bi çadır,
bi tava,
bi keman,
bi darbuka,
bol gırgır,
bol tevazu,
muhteşem samimiyet,

bunları toplarsan Trakya MT olur,bunlar gidip çadır kuruyorlar kırda bayırda,gündüz deniz,gece eğlenti.
Deli ediyorlar adamı,kıskançlıktan çatlatıyorlar yaw:)

Hakket hiç bana göre değilmiş yaavv:pale: Ben de heveslenmiş, sazımı kapar gelirim diye düşünmüştüm:pale: Ki o saz, bir kaç bin kilometre artçım olan eşimin omuzunda oralara buralara gitmiştir.:pale: Hele birasıydı rakısıydı içiliyormuş, eğleniliyormuş, hiç bize göre değil:pale: Çadırı hakketten sevmiyoruz artıkın, ufaklık olacak işallah. Baktım Trakya MT ile olmuyor, ben de bulur bir dere kenarı çorlu dolaylarında, açarım çadırı, rakıyı, sazı, sözü, muhabbeti, kurbağalarla pirens ile pirensesin mevzuularını görüşürüm sabaha dek:p:p:p

sevgi ile, kazsız belasız kalın işallah:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi sanırım sen benim
4 neyse bunu yazmayayım demene karşılık bişeyler yazmamı bekliyosundur ama ben sana sadece pekidiyorum ve seni trakya mt ye havale ediyorum:bounce:

cadıı o süpürgenle süpürsene eski tartışmaları.
Yap bi iyilik git, yeni rotalar keşfet:)

Hakket hiç bana göre değilmiş yaavv:pale: Ben de heveslenmiş, sazımı kapar gelirim diye düşünmüştüm:pale: Ki o saz, bir kaç bin kilometre artçım olan eşimin omuzunda oralara buralara gitmiştir.:pale: Hele birasıydı rakısıydı içiliyormuş, eğleniliyormuş, hiç bize göre değil:pale: Çadırı hakketten sevmiyoruz artıkın, ufaklık olacak işallah. Baktım Trakya MT ile olmuyor, ben de bulur bir dere kenarı çorlu dolaylarında, açarım çadırı, rakıyı, sazı, sözü, muhabbeti, kurbağalarla pirens ile pirensesin mevzuularını görüşürüm sabaha dek:p:p:p

sevgi ile, kazsız belasız kalın işallah:cat:
Şimdi sen " sazla balkan havaları,roman havaları, incesaz mevzuları üzerine çalışırım,"rakıdan tiskinmem",gözümden yaş gelene kadar içerim".dersen en azından bi kart yazar,torpil kabilinden göndeririz arkadaşlara.
"Sazhamili,kart hamili anlar bu işlerden,içer hep şişeden"deriz.
belki dinlerler:)

Son düzenleme:
SmirnouF kardeş hatini aşma istersen terbiyenı takın tanıyormusun bunlar kım yada nasıl ınsanlar dıye nıye hemen böyle cıns yorumlar yapıyorsn herkes görundugu gıbı degıldır belkı / peki sen içki içmiyormusun yada senın cevrendekıler ıcmıyormu bu ayıpmı ozmn colada içme
bu ınsanlar altın gbı kalbi var tabı kızarlar adamlara ayıp etık adamlar okadar yolu bızım için geldıler bız gıtmedık yanlarına bende olsam bende kızardım

lütfen kım ne olursa olsun bura motorcuların sıtesı burda bız bir aileyız acımızla tatlımızla paylaşacagımız yerdır burası böyle abuk subuk yorumlarla kımsenın kalbını kırmaya gerek yok ok bende bukadar

gercekten cok kızdım ama

Son düzenleme:
cok ıyı olur alırsanız
ben sıze paranızı hemen verırım ya cok ıhtıyacım var sınyallere ya =(
MSN DEN IRTIBAT KURABILIRSINIZ
o vespada bendım gezı gercekden guzeLdı

Tuzla istanbul

cadıı o süpürgenle süpürsene eski tartışmaları.
Yap bi iyilik git, yeni rotalar keşfet:)

Şimdi sen " sazla balkan havaları,roman havaları, incesaz mevzuları üzerine çalışırım,"rakıdan tiskinmem",gözümden yaş gelene kadar içerim".dersen en azından bi kart yazar,torpil kabilinden göndeririz arkadaşlara.
"Sazhamili,kart hamili anlar bu işlerden,içer hep şişeden"deriz.
belki dinlerler:)

İnce sazdan pek anlamam ama, ortam iyi oldumuydu vurarız sazın teline, anadolu dünyasından ne çıkarsa:) Bir sürü yol yorgunluğu üzerine, adam gibi bir muhabbet, içeni içmeyeni, motoruydu zinciriydi, siyasetiydi aşk konularıydı amma gider:) Yeterki kimin gözü yaşarmış denmeye:mrgreen: hepimiz bu dünyanın insanları değilmiyiz diye soranlardansak, paylaşmalı, bölüşmeli, motor tecrübelerimizi, başımıza gelenleri, arkadaşımızın başına gelenleri anlata anlata gülmeli, evet bu dünyadanız demeliyiz:)
MT ve beğenenlerin camiası büyük:) Çok genç kardeşlerimiz, bizim itiraz ve uyarılarımıza rağmen bissürü yanlış yapabiliyor. Bizler, azıcık bu işibilenler olarak, muhabbetlerimizle, şahane gezilerimizle örnek olalım:cat:
Bir söze hep katılırım: gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül muhabbet ister, kahve bahane:)

selam arkadaşlar güzel bir gezi olmuş allah banada nasip eder inişallah:cat:

SmirnouF kardeş hatini aşma istersen terbiyenı takın tanıyormusun bunlar kım yada nasıl ınsanlar dıye nıye hemen böyle cıns yorumlar yapıyorsn herkes görundugu gıbı degıldır belkı / peki sen içki içmiyormusun yada senın cevrendekıler ıcmıyormu bu ayıpmı ozmn colada içme
bu ınsanlar altın gbı kalbi var tabı kızarlar adamlara ayıp etık adamlar okadar yolu bızım için geldıler bız gıtmedık yanlarına bende olsam bende kızardım

lütfen kım ne olursa olsun bura motorcuların sıtesı burda bız bir aileyız acımızla tatlımızla paylaşacagımız yerdır burası böyle abuk subuk yorumlarla kımsenın kalbını kırmaya gerek yok ok bende bukadar

gercekten cok kızdım ama

Dostum sakin ol evet Sİnan içki içimiyor tövbeli ben kaç senedir arkadaşıyım daha ağzına içki koyarken görmedim çevresindeki insalar içerse bu onların sorunu zaten ama 2 gndür ist. mt bizi leştiriyor içki konusunda o sana içki ile ilgili bişeymi yazdı? ve yorumu hiçte cins değil bende ona katılıyorum.
SOnuçta ayıp ettinizi kabul ediyorsun o mesajın neresinde terbiyesizlik?

kim nederse desin gezi güzeldi.gelmeyen arkadaslar üzüldü, gelenler sevindi.fotograflarlada ölümsüzlesti.tek kötü olay yoldaki kazaydı.ölenlere allah tan rahmet,kalanlara bas saglıgı ve gecmis olsun dileklerimizi sunarız.kaza olaya müdahele eden tüm arkadaslara tesekkürler

Dostum sakin ol evet Sİnan içki içimiyor tövbeli ben kaç senedir arkadaşıyım daha ağzına içki koyarken görmedim çevresindeki insalar içerse bu onların sorunu zaten ama 2 gndür ist. mt bizi leştiriyor içki konusunda o sana içki ile ilgili bişeymi yazdı? ve yorumu hiçte cins değil bende ona katılıyorum.
SOnuçta ayıp ettinizi kabul ediyorsun o mesajın neresinde terbiyesizlik?

kardeş kızdıgım nokta su sankı bız agzımıdan konuşur gıbı yapmasın bız öyle bısey dusunmedık ya bunlar şöyle yada böyle ınsanlar dıye herkes sızı konuştu yemek yerken kap kuranların yanına gıdelım dıye ama bır grup denıze gırınce aklımız dan cıktı gıttı denıze bıle gıremedık ben ıkıkez gırdım cıktım yolum uzun ıstandan geldım zaten 170 km istanbul benım evde toplam 70 var bırde gıdış geliş dusun ne yaptını herkes eve gıtmenın besındeydık

tmm bız kabul edıyoruz hatalıyız ama asla bu arkadaş gıbı dusunmedık

benim merak ettiğim konular; değer mi 200km yol yapmaya? Yol keyifli mi, Kıyıkoy güzel mi? Kastro nasıl dı?

Bazı yorumlardan gidilen yerler beğenilmemiş gibi anladığımdan soruyorum.

Kalmasız gerçekten uzun bir yol:silent:

benim merak ettiğim konular; değer mi 200km yol yapmaya? Yol keyifli mi, Kıyıkoy güzel mi? Kastro nasıl dı?

Bazı yorumlardan gidilen yerler beğenilmemiş gibi anladığımdan soruyorum.

Kalmasız gerçekten uzun bir yol:silent:

200 km gidipte çok memnun kaldığımı söyleyemem,çok kaliteli olmayan bir yerde yemek yendi,temiz olmayan bir suda denize girdik ,hele kastro yolu akıllara zarardı:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar