Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

arkadaşlar lütfen polemiğe gerek yok.ortada sadece yanlış bir anlama var.ve lütfen bizi acımızla baş başa bırakın sizden bunu rica ediyorum.
sizler etik tartışması içerisinde olabilirsiniz.hatta bu konuyu ayrıca başka bir bölümde özgürce de tartışabilirsiniz.ama lütfen konu daha fazla uzamasın....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MERHUMUN HER SEYİ İLE İLGİLENEN (EKSİK OLMASİN) ankara mt moditörü PROMETHEUS,basta olmak üzere DOKTOR CİVANİM,DAVUT,MOTORİZE BİRLİK EMRAH,ARAS MURAT,ARTCI CEMO,KOMUTAN ÖZGÜR,AYTAC CAN,DAHA EVLİLİĞİNİN İLK GÜNÜNÜ BU ÜZÜNTÜYLE YASAYAN ONUR BAYSAL[/COLOR] kardeslerime gösterdikleri özveri icin tsk ediyor bunun son olmasini diliyorum. saygilarimla[/COLOR][/SIZE]

Biz de sana teşekkür ederiz Ali abi, bir abi olarak başımızdaydın, iyi ki varsın :salut:

Orhun abiye ve eşine ben de teşekkür ederim. Hastaneye geldiğimde ne yapmam gerektiğini bilmiyordum.
Ayşe ablayı gördüğümde boynuna nasıl sarıldım, nasıl ağlamaya başladım, nasıl aşağıya indim bilmiyorum :salut:

okuduklarımdan Emrah'ın kötü niyette birisi olmadığını anlamak zor değil.
lütfen biraz daha duyarlı olun,AYIP!

Doğru söze ne denir ki :salut:

Sanki çıkıp şu topiğe ben sizlere şaka yaptım diyecek gibi geliyor.

Murat abi demeyin şöyle şeyler yaaa, zaten hala kabullenemedik :salut:

Sözümün arkasındayım.

Tamam sözünüzün arkasındasınız, anladık ama yeter, ilk mesaj değişti,
siz hala oradasınız, canımız acıyor anlıyor musunuz canımız :pr: :pr:

Son düzenleme:
insanlar burada acılarını yaşıyorlar birileri oh iyi olmuş dercesine ukelalık yapıyor böyle tipler heryerden çıkar arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben artık bir şey diyemiyorum modelxl arkadaşım :pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Aytaç dün konuyu neden kilitlettirdiğimi şimdi daha iyi anlamışsındır.Dün sabahtan akşama kadar dilimde tüy bitti.:pr::pr::pr::pr::pr:

Anlıyorum Süleyman abi, bizim içimizi biz biliyoruz, bize yeter :salut:

Kabullenemeyeceksiniz de.

Haklısın arkadaşım. Perşembe günü zor bir toplantı bizi bekliyor.
1 yıl 2 yıl 10 yıl 20 yıl geçecek aynı zorluğu hissedeceğiz :salut: :salut:

Son düzenleme:
Emrah alkollü değildi !!!

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Emrah kardeşimizin ruhuna fatiha duası okuyun arkadaşlar...Ruhu şad olsun..Mekanı cennettir onun..

Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim... bazı arkadaşlar bu forma yakışmayan gereksiz tartışmalara girmişler öncelikle onları kınayarak başlamak istiyorum. Evet ölüm hak her canlı bunu tadacak öyle veya böyle belki motorun üzerinde belki yatağında ama son bu. İnsana düşen ölene rahmet dilemek nasıl öldüğünü sorgulamak deil. Yakışanı üzülmek, dua etmek, yakınlarına baş sağlığı dilemek...Artık onun işi yaradanla bizim işimizde yakınlarına yardımcı olmak, alkollü veya deil kaza yapılabilir adımızı kirleten bu deil bizim, ölülerimize bile üzülmekten uzak olan bu zihniyet. Herkeze kazasız günler dilerim Allah ölümün bile hayırlısını versin.

of ya...
gördükçe bir garip oluyorum...
çok kötüyüm...ağlıcam resmen...
yazık oldu...
tekrardan allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...:salut:

Allah Rahmet eylesın mekanı cennet olsun...Hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağızki..

arkadaşlar kazanın nası olduğuna dair bi bilgisi olan yok mu halen , cenazesi kalktı kazanın nasıl olduğunu bilmiyoruz...

Çarşamba günü toplantıda bildiklerimizi anlatacağız en ince ayrıntısına kadar arkadaşlar.

Allah geride biraktiklarina sabır versin.
Siyah YBR si ve gulen suratı ile hatırlıyorum ne zmn motor degistirdi ne zaman bu talihsiz olay basına geldi anlamadım.

Çok uzuldum. Hic tanıdıklarımın basına gelmez sanırdım bu 2 oldu...

Allah rahmet eylesin demekten başka yapılacak pek bir şey yok.

Sevenlerine,dostlarına ve ailesine metanet diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar