Valla kendi düşen için ben de ağlamam,içkili motosiklete binersen olacagı bu! Kendisi için hiç üzülmedim,geride bıraktıklarına Allah sabır versin.Hep yazıyorum;bu gibi kişiler yüzünden motosiklet camiası toplumun gözünde kötü algılanıyor.
ölüm'ün adı,bu denli genç birisiyle anıldığında çok daha can sıkıcı oluyo ne yazık ki;her şeyden önce Allah geride bıraktıklarına sabır versin ve onun da taksiratını affetsin..tanımasam da,bu denli iyilikle anılan birisinin zamansız gidişi gerçekten çok tatsız.
ve tatsız olan bi şey daha var ki o da şu;sebep ya da gerekçe her ne olursa olsun -kimse motorunu alkollü kullandığı için aferin demiyor haliyle rahmetliye- gencecik birisinin vefatının ardından yazılan böylesi bi yazıyı okumak.. gerçekten sinir bozucu!tasvip edilmeyebilir,hoşgörülmeyebilir,hatta ve hatta benzer şeyleri yapanlardan nefret bile edilebilir ama tüm bunlar,belki de gençliğinin getirisi
hata'sının bedelini canıyla ödeyen 21/22 yaşında birisine "kendisi için hiç üzülmedim" diyebilmek adına yeterli midir bilmiyorum!!hariçten gazel okuyup atıp tutmak kolay,ama sevdiğiniz ve benzer şekilde hata yapıp,benzer şekilde bedel ödeyen yakınınız için aynı şeyi söyleyebilir misiniz onu da bilmiyorum!!
hata yapılır;böylesi bi şeyi söyleyebilmek için önemli olan,kişideki iyi ya da kötü niyettir bence.okuduklarımdan Emrah'ın kötü niyette birisi olmadığını anlamak zor değil.
lütfen biraz daha duyarlı olun,AYIP!