Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

emrah kardeşim toprağın bol olsun :rendeer:
ALLAH geride kalanlara sabırlar versin :cat:yazık çok yazık genç bir arkadaşımız daha ayrıldı aramızdan
arkadaşlar çok daha dikkat lütfen

Emrah kardeşime Allah Rahmet eylesin..:pale:
Mekanı Cennet, içtiği Zemzem olsun..:cat:

ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet ruhu sad toprağı bol olsun..

bu sabah eniştemi kaybettim..:salut:
Kerem inan çok üzüldüm be paşam..

Allah gani gani rahmet eylesin..
Mekanı Cennet, içtiği ZEMZEM olur İnşallah..
Tekrar başımız sağolsun. Şu an kimsenin bilgisi yok ama acaba motorda bi sorun olmuş olabilir mi? Daha önce Pegasoyla ilgili bi forumda bi yazı okumuştum baya arayıp buldum.
eğer motosikletiyle ilgili bir teknik hatadan dolayı olmuş ise bunu
ailesinin araştırmasını isterim..
Teknik bir inceleme yaptırmalarını öneriyorum AİLESİNE..
Gerçi EMRAH'ı geri getirmeyecektir ama bir yereden tutunmak ve Emrah'ın varsa böyle bir hakkı, o hakkı ailesinin savunmaları gerekir..

[NOT] TÜKETİCİ YASASI

-Madde 4==Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir. [/NOT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dsci0044zb6.jpg

Gürcel abi yaaa, naptın sen, bu fotoğraf benim makinemle çekilmişti.
Herkesi sıra sıra çekiyordum, sıra kendisine geldiğinde nasıl da poz vermişti :salut:

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin , daha geçen çarşamba buluşmasında görmüştüm , çok kötü oldum sabah sabah , geride kalanlara allah sabır versin...

hepimizin basi sağ olsun ve tesekkürler mt ankara

[çok değerli bir kardesimizi kaybettik allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesinede sabirlar diliyorum.Cok kibar nazik beyefendi paylasimci ve o derecede saygili bir candı.kendisini cok özleyeceğiz.taniyan arkadaslarinada burdan bas sağliği dilemek istiyorum. Olayı öğrendikten sonra gitmis olduğum gazi hastanesinde onu seven arkadaslarını görmek... onlarin üzüntüleri yüzlerinden okumak her ne kadar moral vermeye calissamda... bunun birkac dakikadan fazla etkili olmadiğini ve hala onu kaybettiğimize inanmak istememeleri beni cok etkiledi ama su varki hepsi icten samimi vede duyarli idiler... o sicakta su bile icmiyorlar.... aclik hissetmiyorlardı...... hala ne yapabiliriz ve yapmaliyizi konusuyorlardi.saatlerce ailesinin gebzeden gelmesini beklediler ve arkadaslarini kendi elleri ile gideceği memleketi olan ordunun persembe ilcesine yolcu edilmek üzere ailesine teslim ettiler basta MERHUMUN HER SEYİ İLE İLGİLENEN (EKSİK OLMASİN) ankara mt moditörü PROMETHEUS,basta olmak üzere DOKTOR CİVANİM,DAVUT,MOTORİZE BİRLİK EMRAH,ARAS MURAT,ARTCI CEMO,KOMUTAN ÖZGÜR,AYTAC CAN,DAHA EVLİLİĞİNİN İLK GÜNÜNÜ BU ÜZÜNTÜYLE YASAYAN ORHUN BAYSAL kardeslerime gösterdikleri özveri icin tsk ediyor bunun son olmasini diliyorum. saygilarimla

Bu sabah maillerden öğrendim. Kendisini yeni tanımıştım. Çok ama çok efendi bir kardeşimdi. Keşke toplantılara daha önceden katılıp kendisini tanısaydım :pale: Allah rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun.

YBR den sonra Pegaso , Ne olur eğitim alın arkadaşlar gene ölüm ilanları başladı
Eğitimi alın ne olduğunuzu görmeden sırf büyütecem diye ölmeyin .

Bu şeytan icadı zamanından önce büyüdükçe sevdiklerimiz üzülüyor

Allah rahmet eylesin , bu kadar sevilen birine niye engel olmadınız , herkes kucuk cc yazınca kızılıyor , sonra vah vah diyoruz .

Melekler listesine girmek için acele etmeyelim , Allahın takdiri de olsa kaderini yaşamak için Allah akıl vermiş, kask koruma dediğimiz şey yumurta kabuğu gibi oluyor demek çarpınca .

Arkadaşlar gereksiz tartışmalara girmeyin giden bir can , kalanlar uzgun gidin nerde tartışırsanız tartışın . Hernasıl ölmüş ve kim ise onun takdirini Allah'a bırakın , Bizde rahmetliyi saygıyla analım .

Saygılar .

Valla kendi düşen için ben de ağlamam,içkili motosiklete binersen olacagı bu! Kendisi için hiç üzülmedim,geride bıraktıklarına Allah sabır versin.Hep yazıyorum;bu gibi kişiler yüzünden motosiklet camiası toplumun gözünde kötü algılanıyor.

ölüm'ün adı,bu denli genç birisiyle anıldığında çok daha can sıkıcı oluyo ne yazık ki;her şeyden önce Allah geride bıraktıklarına sabır versin ve onun da taksiratını affetsin..tanımasam da,bu denli iyilikle anılan birisinin zamansız gidişi gerçekten çok tatsız.
ve tatsız olan bi şey daha var ki o da şu;sebep ya da gerekçe her ne olursa olsun -kimse motorunu alkollü kullandığı için aferin demiyor haliyle rahmetliye- gencecik birisinin vefatının ardından yazılan böylesi bi yazıyı okumak.. gerçekten sinir bozucu!tasvip edilmeyebilir,hoşgörülmeyebilir,hatta ve hatta benzer şeyleri yapanlardan nefret bile edilebilir ama tüm bunlar,belki de gençliğinin getirisi hata'sının bedelini canıyla ödeyen 21/22 yaşında birisine "kendisi için hiç üzülmedim" diyebilmek adına yeterli midir bilmiyorum!!hariçten gazel okuyup atıp tutmak kolay,ama sevdiğiniz ve benzer şekilde hata yapıp,benzer şekilde bedel ödeyen yakınınız için aynı şeyi söyleyebilir misiniz onu da bilmiyorum!!
hata yapılır;böylesi bi şeyi söyleyebilmek için önemli olan,kişideki iyi ya da kötü niyettir bence.okuduklarımdan Emrah'ın kötü niyette birisi olmadığını anlamak zor değil.
lütfen biraz daha duyarlı olun,AYIP!

Bu Son Uyaridir Tabi Anliyana

su ana kadar bir abiniz olarak kimsenin kalbini kirmak istemediğim icin bir sey demiyorum ve bu konuda prometheusa üzerine düseni yapmasi konusunda ricada bulunuyorum canimiz kardesimiz merhum EMRAH ÖZBÜTÜN ( nur icinde yatsin) daha evveldende belirtildiği gibi alkollü değildi ve raporlarla sabit olmasina rağmen hala forumlarda (yer almak dikkat cekmek veya amaci ne ise bilmiyorum bu sacmaliğin vede gafletin sebebini) sacma sapan seyler yazilmaktadir.bunu esefle kiniyor merhum kardesimizin su dakikada topraga verildiğini dahi bilmeyen kendini bilmezlerin yaptiklari sacmaliklardan ötürü merhum kardesimizden yine ben özür diliyorum umarim bu uyarim ise yarar vede son olur.... yada bu konuya takilip kalinip hatasinda israrci davranmaya devam ederler... taziye sayfasinda cevre kirlliği yaratan kardeslerimizin kendilerini bir an önce gözden gecirmelerini öneriyorum... saygilarimla

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hala kendime gelemedim. Sanki çıkıp şu topiğe ben sizlere şaka yaptım diyecek gibi geliyor. Keşke öyle olsa kötü bir şaka olmuş olsa bu. Ansızın çat pakı zilimi çalmayacak artık :pale:

Ailesinin, yakınlarının, dostlarının, ankara MT'nin, hepimizin başı sağolsun.

dualarımız onunla olsun..

allah rahmet eylesin , arkadaşları ailesi ve tüm yakınlarına sabır versin ...

ölüm'ün adı,bu denli genç birisiyle anıldığında çok daha can sıkıcı oluyo ne yazık ki;her şeyden önce Allah geride bıraktıklarına sabır versin ve onun da taksiratını affetsin..tanımasam da,bu denli iyilikle anılan birisinin zamansız gidişi gerçekten çok tatsız.
ve tatsız olan bi şey daha var ki o da şu;sebep ya da gerekçe her ne olursa olsun -kimse motorunu alkollü kullandığı için aferin demiyor haliyle rahmetliye- gencecik birisinin vefatının ardından yazılan böylesi bi yazıyı okumak.. gerçekten sinir bozucu!tasvip edilmeyebilir,hoşgörülmeyebilir,hatta ve hatta benzer şeyleri yapanlardan nefret bile edilebilir ama tüm bunlar,belki de gençliğinin getirisi hata'sının bedelini canıyla ödeyen 21/22 yaşında birisine "kendisi için hiç üzülmedim" diyebilmek adına yeterli midir bilmiyorum!!hariçten gazel okuyup atıp tutmak kolay,ama sevdiğiniz ve benzer şekilde hata yapıp,benzer şekilde bedel ödeyen yakınınız için aynı şeyi söyleyebilir misiniz onu da bilmiyorum!!
hata yapılır;böylesi bi şeyi söyleyebilmek için önemli olan,kişideki iyi ya da kötü niyettir bence.okuduklarımdan Emrah'ın kötü niyette birisi olmadığını anlamak zor değil.
lütfen biraz daha duyarlı olun,AYIP!

Sözümün arkasındayım.Yazıyı ilk okuyup yorum yazanlardanım.İlk mesajda "alkollüydü" deniliyordu,bu yüzden böyle bi yorumda bulundum.Alkollü olarak hiç bir taşıt kullanılmamalı.Herhangi biri alkollü olarak taşıt kullanıp,kendisine zarar veriyorsa ben üzülmem.Hariçten gazel okumuyorum,alkollü olarak kamyon kullanan bi pislik yüzünden kuzenimi kaybettim.Umarım bunu hiç biriniz yaşamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar