Güzel bi gezi olmuş emeğinize sağlık ..
Bi panda gördüm sanki ( tvity smileysi ):mrgreen:
Bi panda gördüm sanki ( tvity smileysi ):mrgreen:
Sen bi de Kıyıköy-İğneada arası sahilden giden orman yolundan Selvez Koyu'ndan 10 km öteye kadar gitseydin görecektin asıl yolu.Kastro yolu aynaaaaa.![]()
Tmm abi
@antientel çok artismiş:bounce: istanbul MT de kalkıp bir Selam deyemedi karşıdan baltı öyle anladık sizin ne kadar motorcu olduğunuzu.::sigara::
Trakya yı Seviyorum ya:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
gezi çok güzel olmuş , fotolar mükemmel , eger pazar günü ev boyası işinden kaçabilseydim gelcektim
ama öğrendiğim kadarıyla 1-2 hoş durmayan olay olmuş , özellikle istanbul mt'nin ayrı grup olarak gezmesi hiçte hoş değil :farao::farao: buna sebep olcak düşünceyide hala çözmüş değilim , sadece mete_han ve babaçi ve apache diğer grubun yanına gitmiş .
aklıma tek ihtimal geliyo , fotolarda arkadaşlarımızın yanlarında kız arkadaşları var , eger sadece onlar var die grup ayrı takıldıysa ben bişey olmayacağına dair garanti verebilirdim .
ayrıca öyle bi durum olcağı bilinseydi herkes kız arkadaşlarını yanına alır toplu olarak gezebilirdiniz , keşke daha önceden haber verseydiniz yanlız olmayacağınızı
ama bu durum istanbul mt'ye hiç yakışmadı :farao::farao::farao: çok mantıksız ve saçma !!!!

bu mesaja cevap vermek istiyorum ama (smirnouf) seninle konuşmadık muhabbetimizde olmadı ama seni biliyorum siteden devamlı gördüğüm mesajlarını okudugum bir arkadaşımızsın. bu yazıları yazarken sanırım düşünmeden yazdın aklın neredeydi senin bilmiyorum
bizim çektiğimiz yolu az çok tahmin ediyorsundur tecrübelerin den dolayı. trakya mt ile buluştugumuzda kendimizi ayakta zor tutuyoduk. şimdi bende sana şöle bir cevap versem acaba nasıl bir tepki alırım bilmiyorum ben nerdeydim trakya mt nin mekanı sayılabilecek bir yerde misafirmi karşılar ev sahibini yoksa ev sahibimi misafiri bunada sen karar ver istersen orda madem böyle bir düşünce oldu onlar karşımıza geçip konuşma yapsalardı.. he ben onlardan şikayetçi değilim kimse yanlış anlamasın sakın haaa. yanımda kız arkadaşım vardı kız arkadaşımı onlardan kıskandığım falan da yoktu çünkü güveniyorum sizlere öyle bir sıkıntım olsa getirmem kız arkadaşımı zaten öle bir ortam olsa bende gelmem. neyse dönüş yolunda grubu bekletmeme amacı içerisinde oldugum için gitmelerini söyledim sarper arkadaşımla beraber yola devam etmek zorunda kaldık bunuda heralde kimse yanlış anlamamıştır. smirnouf bence ortamı gerecek yazılar yazmaktan sakın arkadaşım ben seni seviyorum sende beni sevtrakya mt eğer sizlere karşı yanlış bir hareketim olduysa kendi adıma özür diliyorum tanışamadık belki ama kaynaşamadık belki ama bunu dert etmiycenizi biilyorum herkese selamlar
reyting benim neyime :cherry:ama sen bu yazılarınla gezinin önüne geçtin reyting kokuyo bunlar smirno :queen::queen::queen:
fotolar güzel , oldumu :bounce:ama bence geziye katılmayan arkadaşlar sadece resimlere yorum yapsınlar o kadar diyorum smirnoanladın sen onuu :queen:
smirnouf sinan Dostum Bence Polemiğe Girilcek bi durum yok.. Hal Ve durum şöyle zaten Adamlar Kıyıköye Geldiklerinde Bölünmüşlerdi.. Denize Girenler oldu.. Fotoraflarda ve yorumlarda Olay Farklı Görülüyor.. Aslında Herkesin Toplanıp oturabileceği Güzel Bir Yerde Yoktu Kıyıköyde. eldekilerle Yetinmeyi bildik Sadece. Tanışamadıklarımızda Mutlaka Olmuştur ama Ben Gördüklerimi DArkeagle Abiyi Falan Davet ettim Onlarlada Görüştük Zaten Konuşamadıklarım Olmuştur Elbette ama Onlarlada Ayrılacakken Konuştuk ..
Yani Öyle PEkte Bi sorun Oldu SAnmıyorum.. Olduysa En Fazla Takılacak Yer Sorunu Olmuştur ki zaten fazla Takılamadan da Geri Dönüldü Malum yol uzun...
DAha da Fazla Uzatmanın Pekte Bir anlamı Olmadıgını Düşünüyorum![]()
gezi çok güzel olmuş , fotolar mükemmel , eger pazar günü ev boyası işinden kaçabilseydim gelcektim
ama öğrendiğim kadarıyla 1-2 hoş durmayan olay olmuş , özellikle istanbul mt'nin ayrı grup olarak gezmesi hiçte hoş değil :farao::farao: buna sebep olcak düşünceyide hala çözmüş değilim , sadece mete_han ve babaçi ve apache diğer grubun yanına gitmiş .
aklıma tek ihtimal geliyo , fotolarda arkadaşlarımızın yanlarında kız arkadaşları var , eger sadece onlar var die grup ayrı takıldıysa ben bişey olmayacağına dair garanti verebilirdim .
ayrıca öyle bi durum olcağı bilinseydi herkes kız arkadaşlarını yanına alır toplu olarak gezebilirdiniz , keşke daha önceden haber verseydiniz yanlız olmayacağınızı
ama bu durum istanbul mt'ye hiç yakışmadı :farao::farao::farao: çok mantıksız ve saçma !!!!
smirnouf sinan Dostum Bence Polemiğe Girilcek bi durum yok.. Hal Ve durum şöyle zaten Adamlar Kıyıköye Geldiklerinde Bölünmüşlerdi.. Denize Girenler oldu.. Fotoraflarda ve yorumlarda Olay Farklı Görülüyor.. Aslında Herkesin Toplanıp oturabileceği Güzel Bir Yerde Yoktu Kıyıköyde. eldekilerle Yetinmeyi bildik Sadece. Tanışamadıklarımızda Mutlaka Olmuştur ama Ben Gördüklerimi DArkeagle Abiyi Falan Davet ettim Onlarlada Görüştük Zaten Konuşamadıklarım Olmuştur Elbette ama Onlarlada Ayrılacakken Konuştuk ..
Yani Öyle PEkte Bi sorun Oldu SAnmıyorum.. Olduysa En Fazla Takılacak Yer Sorunu Olmuştur ki zaten fazla Takılamadan da Geri Dönüldü Malum yol uzun...
DAha da Fazla Uzatmanın Pekte Bir anlamı Olmadıgını Düşünüyorum![]()
Yeni Bir Şarköy veya Bir İğneAda GEzisinde Tadını Çıkartırız Mutlaka![]()
Bu ARada Kelleci İlk Defa İnceleme Fırsatı Buldum HYOyu Sayende O Yüzden SAğol 2 DAkkada Olsa Güzeldi Kanks:mrgreen: Halen GTR'ye Olan Sempatim Sürüyor :mrgreen:
ağzını yiyim senin cvp geldi![]()
slm arkadaşlar bu kadar tartışmaya gerek yok bence bız gezının kıralını yaptık onlar gıbı yorulmadık cadırımızı da kurduk herşeyıyle 4 4 lük kamp yaptık ben buna gezı derım yanımıza bazı arkadaşlar uğradı onlara çok teşekkür ederım ama ben isterdımkı hep bırlık kampımızı kuralım gıtarımız darbukamız kemanımız herşeyımız vardı sırf istanbul mt gelıcek dıye hoş karşılama yapalım dedık ama ist. mt yanımıza bıle girmedıler bır kaç kısı dışında ben bışey demıyorum ortaya gezı var denılıyor ama ist mt yok her neyse on numara gezı oldu TRAKYA MT bu gezılerın devamı gelıcek ve yıne kampın gezının kralını yapıcaz biz trakyalıyız içerız hayaında en ıyısını yasarız tek teker hakan saygılarımla herkeze teşekkür ederım:bounce:
slm arkadaşlar bu kadar tartışmaya gerek yok bence bız gezının kıralını yaptık onlar gıbı yorulmadık cadırımızı da kurduk herşeyıyle 4 4 lük kamp yaptık ben buna gezı derım yanımıza bazı arkadaşlar uğradı onlara çok teşekkür ederım ama ben isterdımkı hep bırlık kampımızı kuralım gıtarımız darbukamız kemanımız herşeyımız vardı sırf istanbul mt gelıcek dıye hoş karşılama yapalım dedık ama ist. mt yanımıza bıle girmedıler bır kaç kısı dışında ben bışey demıyorum ortaya gezı var denılıyor ama ist mt yok her neyse on numara gezı oldu TRAKYA MT bu gezılerın devamı gelıcek ve yıne kampın gezının kralını yapıcaz biz trakyalıyız içerız hayaında en ıyısını yasarız tek teker hakan saygılarımla herkeze teşekkür ederım:bounce:
Hakan YazDın Valla Gene Kanka :mrgreen: Yumuşatın Şu Havayı Bakeim :mrgreen: