FETHİYE ye doğru yoldayım. İlk durak PATARA PLAJI. 18 km uçsuz bucaksız doğal bir güzellik. ve koruma alanı.
KOCAMAN yazdıklarına göre bunu yapanlarda varmış demekki. Halbuki orası CARETTA CARETTALARımın yuvası
Carettalarda alemci sanki. Gece plajda ateş yakıp alem yapıyorlar bence:queen::queen::queen:
sonunu görebilen varsa helal olsun
Cankurtaran yeriymiş ama ben tutturdum burada çay içecem diye....:queen::rendeer: Teşekkür ederim canım kurtaranım bi de foto çekmeme izin verseydin:rendeer:
yok bitmiyor ki bu plaj....
ve çoook güzel insanlar güneşleniyordu.....:queen::queen::queen: onları görünce kanım ısındı birden bire...:rendeer::cat::queen:
patara da antik tiyatro.
PATARA dan ayrıldım ve yolda giderken saklanmış silinmiş belli belirsiz bir tabela gördüm. SAKLIKENT yazıyordu. daldım sola girdim içine.
bir WALLACE KLASİĞİ.....
suların üzerinde tesis ve süper alabalık yapıyorlar. Tereyağlı olanı öneririm. Hizmet süper. Çay yine bana sınırsız ve ücretsiz....:queen::queen::queen: sevdim bu işi:queen::queen:
Tavusum kuşum.... çekil önümden seni bile yerim bak bilesin....:queen::queen:
Ve
saklıkent. Sular buzzzzzz gibi. şimdi bile içim titredi.....:queen::queen:
Etrafımız kayalık. Doğanın gücüne insan inanamıyor....
İşte doğaya bir kere daha saygıyla hayranlık duydum. Buraları sular nasılda güzel şekillendirmiş, su akar yolunu bulur derlerdi hakikatende bulurmuş....:cat:
çıkmak pek de kolay olmadı her yer yosun ve kaygan. herşey sizler için...
suyun gümbür gümbür sesinden başka hiç bir ses yok. ayaklarım ise buz tutmak üzere:queen::queen::queen:
bu sene sular azalmış. küresel ısınma heryeri tehdit ediyor...:rendeer::rendeer:
arada bir gökyüzünü görmek rahatlatıyor. Görmek istersen DENİZİ YUKARIYA çEVİR YÜzÜ, Deniz gibidir GÖKYÜZÜ..... içimden geldi şimdi:cat::rendeer:
kenti harbiden saklamışlar galiba. Bir saattir yürüyorum hiç bir şey yok. Hava yavaş yavaş kararmaya başlayacak....
yoollarımı kapattılar ama yılmadım. Her türlü engeli aşarım:queen::queen::queen:
biraz zor da olsa:queen::queen::queen::queen:
burada çay içmem lazım çay çay çayyyyyy......
ve FETHİYEDEYİM.
güyya sabaha kadar açıkmış yalana bak. saat 22 ve kimseler yok. İnanmayın bu mekana.....
Fethiye de kaldığım otel. Süperdi. Üstelik fiyatlar Çok uygundu.:cat::rendeer:
buda bizle fazlasıyla ilgilenen TAYLAN kardeşimiz. teşekkür ederim kendisine.
TİTrEK de yerinden memnun.
Ölü Denize giderken bisikletçileri gördüm. Görmez olaydımmmm:queen::queen::queen:
ve ölü deniz. Akşam 19.00 dedi mi boşaltılıyor. kimse kalmıyor bilesiniz...
Tabiat parkı ve doğal koruma alanı. bunları görmek güzel. Heryer tertemiz.
ölüdenizin ölü adı buradan geliyor. arka deniz yarım adanın içinde kalıyor ve sıfır dalga. balıkların yumurtlama yeri.
sanki çarşaf. yok böyle bir durgunluk:cat:
Daha çok resim var ama ekleyeceğim sonra. Akşam maç var ve ben KÖYCEĞİZe doğru yola çıktım.
Köyceğiz meydanı
TİTREK efendi....
limanda bayıldığım bir yelkenli. çok şeker...
Maç için yorum yazmak istemiyorum. Ama bir Rüştüye bir de hakeme çok ama çok sevgiler sunuyorum. :farao::farao::farao::farao:

r:

r:

r:

r:
FOTOĞRAFLARIN DEVAMI ÜÇÜCÜ SAYFADA.