Kıyıkoy/kastro Geızısı - Fotograf Ve Yorumlar.

kastora /kıyıköy 22.06.08 gezdik görduk geldik

hepizin tşkur ederım cok guzel bır gezıydı bu sefer denize girdim
cok sagol bu benım son gezım aranızda ayrılıyorum hepineze cok tşkür ederim

özelikle şavaş abi sana

şimdi arkadaşlar nedenı söyliyim iş saatlerım degişti için sakın kımse farklı dusunmesın herkese cok tşk ederım tekrardan hoşcakalın dostça kalın
ama siteye arada bir giricem

pict0226la8.jpg

pict0229wy2.jpg

pict0209oo7.jpg

bu sahneyi unutmuyucam asla aşk işte budur

abim senı hıc unutmuyucam dostlugu ve şefkatligin için sagol kardeşinmiş gibi ilgileNDİN benle [YBR250]

:):p:silent:kastrocular buraya

BENDEN BUKADAR GERSİ SİZE KALDI

Son düzenleme:
Evet...guzel bir gezi yaptik!
--------------------------
Kendi adima yeterince eglendim...donus yolunda yasadigimiz talihsiz olaylar disinda ben memnun kaldim,peki ya sizin yorumlariniz?
--------------------------
FOTOLAR LUTFEN!

abi konuyu kapat ıstersen bende actım resım yukluyorum suan

Hmm...gormedım Cnm Yha.kusura Bakma!
------------------------------------------
Ama Kapatma Sansım Yok,skull A Msj Yollıım Bekle.

tmm abi cunku suan resım yukluyorum ok giren yorum yazın ki güncel kalsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet kardeşim sen gelemezsen biz geliriz sana
Trakya MT nin imrenilen sıkı bağlarını gördün gözünle.Biz geliriz okkadar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
SAGOL SAVAŞ ABI AMA GALİBA YOLUN SONUNA GELDIK ABI CUNKU BÖYLE GİDERSE İŞ saatlerım bu yaz yokum

Bakma sen benim haziran motorcusu olduğuma.
Motorculuğumuz"tırt" olabilir ama dostluğumuz yiğitlikten ağırdır.

Bakma sen benim haziran motorcusu olduğuma.
Motorculuğumuz"tırt" olabilir ama dostluğumuz yiğitlikten ağırdır.

eyw abım inan bunu cok iyi bilirim
dostlugun cok super aklımdan hep sen gectın keşke savaş abı bırde ömer :queen: burda olsaydınız dıye trakya mt hıc unutmuyucam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kuyucadısı bacım,
İstanbul centilmen görmemiş olabilir ama grubun sonunda centilmen vardı.
Ola ki yolda kalırsınız filan diye.

eyw abım inan bunu cok iyi bilirim
dostlugun cok super aklımdan hep sen gectın keşke savaş abı bırde ömer :queen: burda olsaydınız dıye trakya mt hıc unutmuyucam

Trakya MT unutmaz kardeşim,gece gündüz bir birbirimizi buluruz.
Trakya MT gerçek bir motorcu kardeşliğidir.Kıskananlar çatlasın.

Son düzenleme:
Gezi toplaminda en yakin olan ben (Avcilar Esenyurt) 356 km yol katetmisim kazasiz belasiz. Geziden ve aranizda olmaktan yeni arkadaslar tanimakdan son derece memnunum. Sarayda sizden ayrildim, orman, doga hep kendine cekmistir beni, piknikciligimde burdan gelse gerek cunku bazi arkadaslar sitem eder hep piknik hep piknik diye. Donus yolum cok keyifliydi, saraydan ayrilinca 15 kmde gozlerime inanamadim hemen saga cektim ama ezilme tehlikesi geciren geyik yavrusu ben eldivenleri cekip makinayi elime alana kadar dikenliklere atladigi gibi kayboldu, derlerdide inanmazdim gozlerimle sahit oldum yarim saat bekledim belki cikarda resmini ceker siteye koyarim diye ama maalesef cikmadi, donusde binkilicda koy kahvehanesine ugradim eriklerden salkan dallar altinda turk kahvesini ictim kopugu ve tadi harikaydi yada ben iyiydim, sag salim eve dondum depomda ceyrekteydi, gelincik atim beni hic uzmedi, cok keyif verdi, umarim tekrar gorusuruz, hepinize iyi geceler, yolariniz daima acik olsun, Megan66

Forumdan Uzaklaştırıldı

megan66 abim yolu bılseydim bende senle gelıcemtim ama terdutde kaldım dedım yanlış bır yere gırerız sonra cık cıka bılrısen işin ucunda
şavaş abı resım super

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gezi toplaminda en yakin olan ben (Avcilar Esenyurt) 356 km yol katetmisim kazasiz belasiz. Geziden ve aranizda olmaktan yeni arkadaslar tanimakdan son derece memnunum. Sarayda sizden ayrildim, orman, doga hep kendine cekmistir beni, piknikciligimde burdan gelse gerek cunku bazi arkadaslar sitem eder hep piknik hep piknik diye. Donus yolum cok keyifliydi, saraydan ayrilinca 15 kmde gozlerime inanamadim hemen saga cektim ama ezilme tehlikesi geciren geyik yavrusu ben eldivenleri cekip makinayi elime alana kadar dikenliklere atladigi gibi kayboldu, derlerdide inanmazdim gozlerimle sahit oldum yarim saat bekledim belki cikarda resmini ceker siteye koyarim diye ama maalesef cikmadi, donusde binkilicda koy kahvehanesine ugradim eriklerden salkan dallar altinda turk kahvesini ictim kopugu ve tadi harikaydi yada ben iyiydim, sag salim eve dondum depomda ceyrekteydi, gelincik atim beni hic uzmedi, cok keyif verdi, umarim tekrar gorusuruz, hepinize iyi geceler, yolariniz daima acik olsun, Megan66

Benden daha yakın olamazsın 75+75 =150 km.
Bu kadar az olmasın diye Kıyıköy'den İgneada tarafına vurdum kendimi orman yollarında.Kros filan yaptım kendi çapımda.Ondan sonra geldim grupla buluştum.
Kesmiyo bu yollar beni kesmiyo..............Seneye İspanyaya gitmeliyim benim Çinliyle:)

Savaş Abi Süpersin :mrgreen: DAmganı Vurdun Yine GEziye abicim :mrgreen: Bende 250 küsür km yaptım bugün.. Gitgel +Kumbağ :) Şimdi GEldim Kopmuş Hertarafım :)

bende tam tersıne eve 10 da vardım ama hıc yorulmadı geldıgım gıbı pc basına resımlerı atım :cherry::bounce:

Ahmet KArdeşim İllaki müsait oldugun Bi zaman Olacaktır.. şimdi Sıra Bize Geliyor Bizde Sİzin oraya gelicez :) Sen gelemessen biz Geliriz ya Takıldıgın şeye bak Yeğenim

Bu ikiliyi Bir kaç DEfa Geçtim Ben Babaçi Bu Motorun Rideri Sen misin Yoksa ? :cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Savaş Abi Süpersin :mrgreen: DAmganı Vurdun Yine GEziye abicim :mrgreen: Bende 250 küsür km yaptım bugün.. Gitgel +Kumbağ :) Şimdi GEldim Kopmuş Hertarafım :)
Aman biraderim,damga kiiiiim biz kim.Istampamız bile yok,damgamız olsa ne olur:)

Ahmet KArdeşim İllaki müsait oldugun Bi zaman Olacaktır.. şimdi Sıra Bize Geliyor Bizde Sİzin oraya gelicez :) Sen gelemessen biz Geliriz ya Takıldıgın şeye bak Yeğenim

Bu ikiliyi Bir kaç DEfa Geçtim Ben Babaçi Bu Motorun Rideri Sen misin Yoksa ? :cherry:
Özerim harbiden ayıp ettin,Bi kaç kere geçmek ne demek,centilmenliğe yakışır mı?
TRakya MT centilmenlikten ödün vermez,asalete ödül verir:)
Ben en arkadan geldim,grubun yolda kalanı olur filan diye.
bi kere geçtim oda mandapeyniri almak için acele ediyorum diye
bu arada Güngörmez'den aldığım manda peyniri harikaymış,rakının yanında 400 gramı gitti.

Son düzenleme:
:)

bi kere geçtim oda mandapeyniri almak için acele ediyorum diye
bu arada Güngörmez'den aldığım manda peyniri harikaymış,rakının yanında 400 gramı gitti.

abi pazar akşamıda ıyı gider varya söyle yanınada kovun off bırazda lımonlu maydonoz olay budur :queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar