geri dönüşüm

bilgisayarımdan geri dönüşüm kutusu silindi bilgisayardan anlayan yardım etsin çok acil

NOT : DONATILARDAN VE MASAÜSTÜNDEN DENEDİM OLMUYOR

Açtığın başlığın biraz ön plana geçmesi için mesaj yazdım. Umarım sorunun çözülür..

ilginç , geri dönüşüm kutusu silinmezki , nası başardın onu :mrgreen:
aklıma bişey gelmiyo , üzgünüm

umarım geri dönüştürebilirsin. ama o kadarda önemli değil. sen silmek istediğin öğeyi sil bil. onu nereye atarsa atsın onun sorunu.

araştırdım ayrıca ben silmedim onu ufak bi çocuk fareye bi dokundu silindi belgelerin hepsi

eger o silindiyse sileceğin ögenin östüne sol tek tıklayım enter tusunun altındaki shift ile beraber delete tuşuna bas...geri dönüşüm kutusuna atmadan siler..

eger format atarsan düzelir sanıyorum ama bütün herseyin gider... (resim,müzik vs.)

ikonun siLindiğini düşünerek yazıyorum... :)
masaüstünde sağ cLick
açıLan menude en aLtta ozeLLikLer
orda açıLan pencerede masaüstü sekmesine tıkla ( ikinci menü )
aşağıda masaüstünü özELLiştir yazan bi buton var ona tıkLa orda geri dönüşüm kutusu aLtındaki kutucuğu işaretLe uyguLa de :)
masaüstüne geri dönecektir..
( geri dönüşüm kutusu iconu kaLdırıLamaz oLmaLı normalde ama oLduysa çözümü budur )

eğer geri dönüşüm kutusuna attığın dosyLar siLindi ve geri getirmek istiyorsan ?
programa ihtiyac duyacaksın
download Linki verebilirim ama sitede yasak sanırım
ben sadece ismini vereyim sen indir ve kur basit oLuyor bu programLar koLayca çözebilirsin..
yada konu dışı yahu hem demo zaten
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2900
%95 oLumLu sonuç ALırsın

ikonun siLindiğini düşünerek yazıyorum... :)
masaüstünde sağ cLick
açıLan menude en aLtta ozeLLikLer
orda açıLan pencerede masaüstü sekmesine tıkla ( ikinci menü )
aşağıda masaüstünü özELLiştir yazan bi buton var ona tıkLa orda geri dönüşüm kutusu aLtındaki kutucuğu işaretLe uyguLa de :)
masaüstüne geri dönecektir..
( geri dönüşüm kutusu iconu kaLdırıLamaz oLmaLı normalde ama oLduysa çözümü budur )

eğer geri dönüşüm kutusuna attığın dosyLar siLindi ve geri getirmek istiyorsan ?
programa ihtiyac duyacaksın
download Linki verebilirim ama sitede yasak sanırım
ben sadece ismini vereyim sen indir ve kur basit oLuyor bu programLar koLayca çözebilirsin..
yada konu dışı yahu hem demo zaten
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2900
%95 oLumLu sonuç ALırsın
BEN ZATEN DEMİŞTİM FAREDEN SAĞA TIKLAYIP MASAÜSTÜNDEN DEDİĞİN GİBİ DAHA ÖNCE YAPMIŞTIM OLMUYOOOOO

Yardım etsem mi etmesem mi :p
Kararsız kaldım şimdi :p
Acaba anlıyormuyum pcden :queen: ne dersin kız :queen:

kendim yaptım bişeyler geri geldi gerek kalmadı nese teşekkürler yinede sorun yokk!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar