15.06.2008 (pazar günü) Sarniç da piknik

ayrıca özer abi yazmıştım buraya da bide mt izmir e .. ama gözünden kaçmış sanırım neyse olur böyle şeyler.. tekrar doğum günün kutlu olsun nice senelere

Olurmu hiç, öyle gözden kaçırma filan yapmam ben uyumadıkça:wiinkk:
2'nci sayfa da tüm kardeşlerime olduğu gibi sanada teşekkür ettim kardeşim benim:rendeer: tekrar sağol,sağol,sağol:wiinkk:

Arap kadrim donsuzum:mrgreen:
birdahaki mangalı 3-5 kişi birlikte yapalım hem hak geşmez değilmi:queen:

Valla mangalın başındayken hep sırtın bize dönük kaldığından ne yaptığını pek kestiremedim ama Mustafa doğru görmüş olmalı yaptıklarını:mrgreen:
Afiyet şeker olsun kardeşlerime bunun gibi bir organizasyon daha yapmalıyız yakın bir tarihte! amma çok kalabalık ve en az 3-4 mangallı olmalı:wiinkk:

EVET ABİM O ZAMAN HAK GEÇMEZ İŞTE:queen::queen:

:queen::queen::queen::queen: çok siyasi bi söylem oldu sanki. evet bende inanmadım yani tok gelirim ama hemen mangalı yakıp yemeniz lazım yoksa aradan bir saat falan geçerse gene acıkırım. Doktor bana rejim için sık sık ye demişti rejimdeyim abicim sık sık yemem lazım:queen::queen:

AHANDA bittiğimiz duyuran cümle geldi abi:pale::salut::salut:
bu vallace şıkkım hem tok gelecem diyo hemde recimdeyim sık sık yemem lazım diyo bittiğimizin resmidir yaw:salut::salut:

yaw rejim dediysek o kadar da sıkı rejim değil. Ne bu yaw benimde canım var

ispiyoncuuuu.....:queen::queen::queen:

Vay beee demekki o kadar yaşlanmışız haaa.....elinden öpen çok olsun inşallah:mrgreen:
Senin Maris'te olduğunu biliyoruz ve affediyoruz ciğerim benim......

yaw rejim dediysek o kadar da sıkı rejim değil. Ne bu yaw benimde canım var

Can iyide seninkisi sankim sadece göbekte:queen: ve köfte,tavuk ve çaydan oluşuyor gibi:mrgreen:

Son düzenleme:
ispiyoncuuuu.....:queen::queen::queen:

onu bunu bilmem ama arap çok pis yedi mangalı benim üstüme attı bir de suçu. bak eski mesajlarında var soda içtim ancak kendime geldim diyor. Ben soda bile içmedim yani o kadar çok yemedim.
Bakınız bu topigin ikinci sayfası 34 numaralı mesajda ne yazmış.
EHH ŞİMDİ EVE GELDİM :mrgreen:

ÖZER ABİME ve MARİNA YENGEMİZİN ELLERİNE SAĞLIK HERŞEY ÇOK İYİDİ YAW
ben 3 adet soda içtim daha yediklerimi sindiremedim be:mrgreen:
İşte kanıtları koydum ortaya. Söz savunmanındır şimdi hakim bey:queen::queen::queen:

Can iyide seninkisi sankim sadece göbekte:queen: ve köfte,tavuk ve çaydan oluşuyor gibi:mrgreen:

abi domates ve sucukları unutup haksızlık etmeyelim lütfen. ben o göbeğe belki bir GOLDWİNG parası harcadım biliyor musun?:queen::queen:

Son düzenleme:
abi domates ve sucukları unutup haksızlık etmeyelim lütfen. ben o göbeğe belki bir GOLDWİNG parası harcadım biliyor musun?:queen::queen:

+10000000

Biz göbekli insanlar maliyet konusunda mağduruz...

Bakın, iki hafta önce ben, wallace ve Arap Kadri yemeklerde ekmek yememe kararı aldık, bizim yokluğumuzdan doğan açığı kapatmak için ekmeği 75 kuruş yaptılar :queen:...:queen::queen::queen:

vallace şıkkım sen demedinmi ha
sen ve benim yediğimizle 3-4 motosiklet sitesi doyar diye

işte o kadar sitenin 4de 3ü senin yediklerinle doyar beee:queen::queen::queen:

+10000000

Bakın, iki hafta önce ben, wallace ve Arap Kadri yemeklerde ekmek yememe kararı aldık, bizim yokluğumuzdan doğan açığı kapatmak için ekmeği 75 kuruş yaptılar :queen:...:queen::queen::queen:

yaw hani çok önemli konuyu açıklamıcakdık ha unuttun herhal
bak şimdi borsa tepetaklak olacak döviz fırlıcak:queen::queen:

Son düzenleme:
+10000000

evet ya rejime başladık diye fırıncılar odası hergün kapımızda. Abi ne olur bari günde 5 ekmek yiyin ücretsiz olsun bizden olsun diyorlar ama nafile.:queen::queen::queen:

vallace şıkkım sen demedinmi ha
sen ve benim yediğimizle 3-4 motosiklet sitesi doyar diye

işte o kadar sitenin 4de 3ü senin yediklerinle doyar beee:queen::queen::queen:

yaw hani çok önemli konuyu açıklamıcakdık ha unuttun herhal
bak şimdi borsa tepetaklak olacak döviz fırlıcak:queen::queen:

şimdi anlamadım sanki buradan anladığım gene en çok ben yiyiyorum gibi bir hava esti. Akşam 03 sularında alsancakta adana kebap içine sucuk attırıp yiyen ben miydim. ben paşa paşa çayımı içip yeni tanıştığımız bir arkadaşla sohbet ediyordum.:queen::queen::queen::queen:
Alacağın olsun Neronum Kadrim

Son düzenleme:
şimdi anlamadım sanki buradan anladığım gene en çok ben yiyiyorum gibi bir hava esti. Akşam 03 sularında alsancakta adana kebap içine sucuk attırıp yiyen ben miydim. ben paşa paşa çayımı içip yeni tanıştığımız bir arkadaşla sohbet ediyordum.:queen::queen::queen::queen:
Alacağın olsun Neronum Kadrim

ACI GERÇEKLER ORTAYA ÇIKSIN NERDE BU HÖKÜMAT NERDE BU MOD ::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:

yaw MOD askerdedi o gelemez ::saskin::
o zaman ben yazim

yediğim adana arası sucuğu beraber yalayıp yuttuk
ama sen bundan önce tek başına bi adana götürdün yalanmı ha:queen:

demekki sen benden çok yiyon:bounce:

hatta yediriyon:mrgreen:
çay içerken yanına gelen cici arkadaşınada ısmarladın ya ne çabuk unuttun sen vallace şıkkım benim
dua etki cep telimin şarzı bittide seni cici arkadaşınla fotolayamadım
yoksa şimdi karizma değil yerle bir
köstebeklerin yanında olacakdı:queen::queen::queen:

ACI GERÇEKLER ORTAYA ÇIKSIN NERDE BU HÖKÜMAT NERDE BU MOD ::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:

o zaman ben yazim

çay içerken yanına gelen cici arkadaşınada ısmarladın ya ne çabuk unuttun sen vallace şıkkım benim

Bi kere ben o adanayı yemedim yiyiyor taklidi yaptım Serkana verdim. sonra cici arkadaşa da ısmarladım evet ama sor bi niye? bi sor:queen::queen:

Sen o adana-sucuk karışımını yerken ben benim adana-sucuk karışımını figoya paketliyordum. Ki birde sen viper35 de bi tencere makarna bi tava da papates kızartması yedin hain köfte

o zaman ben yazim

Allah alaaah...
Adanayı nerede yalayı yutmuş onlar Arap:cyclopsan maşallah maşallah diyelimde göbeği sönmesin ( türkçesi ) nazar değmesin:mrgreen:

Allah alaaah...
Adanayı nerede yalayı yutmuş onlar Arap:cyclopsan maşallah maşallah diyelimde göbeği sönmesin ( türkçesi ) nazar değmesin:mrgreen:

abi adanayı ben yuttum sanıyor ama kendi adana ve sucuk karışımı yaptı yedi hemde çift dürüm. Yetmedi yanına bir arkadaş geldi onla sohbet etti. Ona da yedirdi içirdi sonra da suçu benim üstüme atıyor. Allah kuru fasulyeden pardon iftiradan korusun

Yatın uyuyun işiniz gücünüz yok mu sizin yaw.... Sabah sabah adana-sucuk patates-köfte falan? Ya da ben mi uyusam... Neyse size iyi çalışmalar, hayırlı işler... Bana da iyi uykular...

Yatın uyuyun işiniz gücünüz yok mu sizin yaw.... Sabah sabah adana-sucuk patates-köfte falan? Ya da ben mi uyusam... Neyse size iyi çalışmalar, hayırlı işler... Bana da iyi uykular...

işimiz gücümüz varda uykumuz yok napalım kardeşim. Bugün çok keyifliydi neşemize neşe kattık, film seyrettik, bol sohbet ettik, vs vs. şimdi uyku muyku kalmadı:cat:

Allah alaaah...

abi ne diyon beraberdik sabaha kadar yaw:queen:
vallace şıkkım özel olarak kıbrıs şehitlerine götürdi bizleri adana sucuk yicem diye
tabi bizimde canımız çekdi ucundan kıyısından yedik :queen::queen:

abi adanayı ben yuttum sanıyor ama kendi adana ve sucuk karışımı yaptı yedi hemde çift dürüm. Yetmedi yanına bir arkadaş geldi onla sohbet etti. Ona da yedirdi içirdi sonra da suçu benim üstüme atıyor. Allah kuru fasulyeden pardon iftiradan korusun

sana sadece kocaman bi OHAAA başakda bişi demicem yaw:cyclopsan:pr:
lem kapı gibi
aman yanlış yazdım
2 insan gibi insan şahidim var beee senin neleri yalayıp yuttuğunu gören:queen::queen:

iş bitti ama bende de uyku yok... akşama bizim barda konser var, bir nevi tatil yani bize, sadece 1 saat çalışacağız, o yüzden rahatım... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar