15.06.2008 (pazar günü) Sarniç da piknik

özer abicim bizlerle beraber sağlıklı,mutlu nice yıllara ...:rendeer::rendeer::rendeer:

Müthiş keyifli bir gündü.

Öncelikle doğduğu ve yanımızda olduğu için Özer abime;::160::
Leziz mamalarla midelerimizi doldurduğu için Marina teyzeme; :queen::queen:
Bu mamalara el atıp yarısını mideye indiren, yarısını da bize veren, baş kahveci Vallace ustaya; :cherry:
ve bu güzel güne gül yüzlü sohbetleriyle gelip neşe katan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. :rendeer:

Ama bütün gün motoruma zorla asılan Rozi'ye teşekkür falan etmiyorum, Hıdır'ım çok rahatsız olmuş, diğer narin motorlara bakamamış bile garibim ::ranntign::pokey::

Daha nice güzel, sağlıklı, huzurlu, neşeli yaşlara abim :flower:

Son düzenleme:
yaa çok eğlendik bu normal gezi organizasyonlarımızdan farklı anlam taşıyan bir toplantıydı özer abimizin yeni yaşını kutladık biz gene gelemiceğimizi düşünerek topiğe yazdık

bizede süpriz oldu fırsat bulup kaçtık izmir sarnıç a!
herkeze tekrar teşekkür ediyorum tekrar görüşmek üzere (murat abi fotolar süper ayrıca bizi misafir ettin saol )

Son düzenleme:
Müthiş keyifli bir gündü.

Öncelikle doğduğu ve yanımızda olduğu için Özer abime;::160::
Leziz mamalarla midelerimizi doldurduğu için Marina teyzeme; :queen::queen:
Bu mamalara el atıp yarısını mideye indiren, yarısını da bize veren, baş kahveci Vallace ustaya; :cherry:
ve bu güzel güne gül yüzlü sohbetleriyle gelip neşe katan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. :rendeer:

Ama bütün gün motoruma zorla asılan Rozi'ye teşekkür falan etmiyorum, Hıdır'ım çok rahatsız olmuş, diğer narin motorlara bakamamış bile garibim ::ranntign::pokey::

Daha nice güzel, sağlıklı, huzurlu, neşeli yaşlara abim :flower:

Ne demek daha nice güzel günler geçireceğiz hep beraber, nice doğumgünleri yaşayacağız allahın izniyle:wiinkk:
Afiyet şeker olmuştur inşallah....sadece özel günlerde değil her fırsatta yapalım bu tip organizasyonları:rendeer:

yaa çok eğlendik bu normal gezi organizasyonlarımızdan farklı anlam taşıyan bir toplantıydı özer abimizin yeni yaşını kutladık biz gene gelemiceğimizi düşünerek topiğe yazdık

bizede süpriz oldu fırsat bulup kaçtık izmir sarnıç a!
herkeze tekrar teşekkür ediyorum tekrar görüşmek üzere (murat abi fotolar süper ayrıca bizi misafir ettin saol )

hepimiz eğlendik dün....sizler de gelerek keyfimize keyif kattınız...
Teşekkür ederim :rendeer:

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun Özer abi;
kusura bakma gelmeyi istiyordum ama dün kardeşimin ÖSS sınavı vardı, sınava bizim okulda biraz olaylı bitince okuldan ayrılmamız baya bir geç oldu. moraller bozuktu gelemedim.. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara...

Mustafa'cığım gelerek beni çok sevindirdin ayrıca doğum günü Halley'i içinde te::thanks: terasta ( bizim evin terası :p) yapacağımız mangalda bol bol soda hazır kıt'a olur yer,yer içersin:wiinkk:
Evet Kahve de yemeğin üzerine cila oldu:) Wallace'ın ellerine sağlık.....
düşünüyorumda,birdahaki mangalda mangal başı Wallace olmasın! ne dersin:mrgreen:

ne demek abim sevdiğim arkadaşlarımla beraber olmak hayattaki en büyük zevkim yaw:mrgreen:
havanın sıcak olması pastanın yapacağı seyahati kötü etkileyeceği için gelemedi bee:pale:
ooo
sodalar hazır kıt'a beklicekse yaşadıııkk sabaha kadar yanacak mangal desene:queen::queen:

abi duygularıma tercüman oldun
vallace şıkkım mangal başı olmasın çok haklısın:rendeer:
adam pişirirken göz hakkım diyo yarısını yiyo:cyclopsan
pişirdiklerinide eşit daatırken kendi hakkınıda alıyo yaw:pr:

ama kahveleri pişirsin onda bi sorun yok:queen::queen:

ne demek abim sevdiğim arkadaşlarımla beraber olmak hayattaki en büyük zevkim yaw:mrgreen:
havanın sıcak olması pastanın yapacağı seyahati kötü etkileyeceği için gelemedi bee:pale:
ooo
sodalar hazır kıt'a beklicekse yaşadıııkk sabaha kadar yanacak mangal desene:queen::queen:

Oh valla yerken içerken WALLACE C ŞIKKIM SÜPER diyordun ama. Sen ve benim yediğimle 3 motosiklet sitesi doyardı be

Bu arada bizleri davet eden ve en güzel şekilde ağırlayan Özer abimize ve sevgili eşi Race Cat Marina'ya çok teşekkür ederim. ÖZer abicim nice mutlu yıllara. Race Cat, o tavuk sosunun formülünü vermedin ya aşk olsun. Bundan sonra ben tavukları alıp sana getireceğim hep sen soslayacaksın.

buluştuk, yedik içtik hoş sohbet ettik. Bu tip doğumgünü kutlamalarını daha sık yapalım ya da hiç gerek yok her bişeyi bahane edip böyle toplaşmalar yapalım tadı damağımda kaldı

Son düzenleme:
nice senelere .. güzel bir gün olmuş (((:) hep boyle mutlu kalın istanbuldan sevgiler:mrgreen:

Özer abi biz gelemedik :pr: . sehir dısındaydık dogüm günün kutlu olsun gec oldu abim ama :rendeer:

Doğum günün kutlu olsun Özer abi;
kusura bakma gelmeyi istiyordum ama dün kardeşimin ÖSS sınavı vardı, sınava bizim okulda biraz olaylı bitince okuldan ayrılmamız baya bir geç oldu. moraller bozuktu gelemedim.. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara...

Sağol kardeşim benim:wiinkk:sizlerin geleceği daha önemli umarım sınav sonucu iyi olur....
Daha ne mangallar yapacağız hep birlikte üzülmeyin:cat:

ooo

Arap kadrim donsuzum:mrgreen:
birdahaki mangalı 3-5 kişi birlikte yapalım hem hak geşmez değilmi:queen:

Oh valla yerken içerken WALLACE C ŞIKKIM SÜPER diyordun ama. Sen ve benim yediğimle 3 motosiklet sitesi doyardı be

Bu arada bizleri davet eden ve en güzel şekilde ağırlayan Özer abimize ve sevgili eşi Race Cat Marina'ya çok teşekkür ederim. ÖZer abicim nice mutlu yıllara. Race Cat, o tavuk sosunun formülünü vermedin ya aşk olsun. Bundan sonra ben tavukları alıp sana getireceğim hep sen soslayacaksın.

buluştuk, yedik içtik hoş sohbet ettik. Bu tip doğumgünü kutlamalarını daha sık yapalım ya da hiç gerek yok her bişeyi bahane edip böyle toplaşmalar yapalım tadı damağımda kaldı

Valla mangalın başındayken hep sırtın bize dönük kaldığından ne yaptığını pek kestiremedim ama Mustafa doğru görmüş olmalı yaptıklarını:mrgreen:
Afiyet şeker olsun kardeşlerime bunun gibi bir organizasyon daha yapmalıyız yakın bir tarihte! amma çok kalabalık ve en az 3-4 mangallı olmalı:wiinkk:

nice senelere .. güzel bir gün olmuş (((:) hep boyle mutlu kalın istanbuldan sevgiler:mrgreen:

Teşekkürler Jesse:rendeer: gönül yakın olmayı isterdi ki herkes gelebilsin ama mümkün değil malesef....
Allah hepimize sağlık dolu günler nasip etsin:wiinkk:

Özer abi biz gelemedik :pr: . sehir dısındaydık dogüm günün kutlu olsun gec oldu abim ama :rendeer:

Bu işlerin erkeni - geç'i olmaz bence, hatırlamak katılmak kadar önemli kardeşim benim:wiinkk: teşekkürler:cat:

Son düzenleme:
Valla mngalın başındayken hep sırtın bize dönük kaldığından ne yaptığını pek kesyiremedim ama Mustafa doğru görmüş olmalı yptıklarını:mrgreen:
Afiyet şeker olsun kardeşlerime bu gibi bir organizasyon daha yapmalıyız yakın bir tarihte! amma çok kalabalık ve en az 3-4 mangallı olmalı:wiinkk:

yapalım abicim en kısa zamanda bi tane daha. söz bu sefer tok geleceğim:queen::cat:

sen inandınmı bu yazdığına ha vallace şıkkım:queen::queen:

:queen::queen::queen::queen: çok siyasi bi söylem oldu sanki. evet bende inanmadım yani tok gelirim ama hemen mangalı yakıp yemeniz lazım yoksa aradan bir saat falan geçerse gene acıkırım. Doktor bana rejim için sık sık ye demişti rejimdeyim abicim sık sık yemem lazım:queen::queen:

Vayy abla nerelerdesin sen ya _ :rendeer:

Bu arada Özer abicim tekrar doğumgünün kutlu olsun

evet evet nerelerdesin şule ablaaa.... özledik senii :rendeer::rendeer: bu arada zahmet olmazsa özel mesaj kutuna bakarmısın 2 sene önce verdiğim bir söz vardı yerine getirmem lazım bu ay :wiinkk::wiinkk:

Son düzenleme:
Vaaay sen buralara uğrarmıydın Speedy:wiinkk:
Teşekkürler kardeşim benim:rendeer:
Ferhat'dan nehaber umarım o da iyidir:cat:

Doğru diyorsun Özer abi Bende Ferhat adında birini anımsıyorum :p da tam çıkaramadım uzun süredir göreşemedik hani

ayrıca özer abi yazmıştım buraya da bide mt izmir e .. ama gözünden kaçmış sanırım neyse olur böyle şeyler.. tekrar doğum günün kutlu olsun nice senelere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar