özer abicim bizlerle beraber sağlıklı,mutlu nice yıllara ...:rendeer::rendeer::rendeer:
Müthiş keyifli bir gündü.
Öncelikle doğduğu ve yanımızda olduğu için Özer abime;::160::
Leziz mamalarla midelerimizi doldurduğu için Marina teyzeme; :queen::queen:
Bu mamalara el atıp yarısını mideye indiren, yarısını da bize veren, baş kahveci Vallace ustaya; :cherry:
ve bu güzel güne gül yüzlü sohbetleriyle gelip neşe katan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. :rendeer:
Ama bütün gün motoruma zorla asılan Rozi'ye teşekkür falan etmiyorum, Hıdır'ım çok rahatsız olmuş, diğer narin motorlara bakamamış bile garibim ::ranntign:okey::
Daha nice güzel, sağlıklı, huzurlu, neşeli yaşlara abim :flower:
yaa çok eğlendik bu normal gezi organizasyonlarımızdan farklı anlam taşıyan bir toplantıydı özer abimizin yeni yaşını kutladık biz gene gelemiceğimizi düşünerek topiğe yazdık
bizede süpriz oldu fırsat bulup kaçtık izmir sarnıç a!
herkeze tekrar teşekkür ediyorum tekrar görüşmek üzere (murat abi fotolar süper ayrıca bizi misafir ettin saol )
Mustafa'cığım gelerek beni çok sevindirdin ayrıca doğum günü Halley'i içinde te::thanks: terasta ( bizim evin terası) yapacağımız mangalda bol bol soda hazır kıt'a olur yer,yer içersin:wiinkk:
Evet Kahve de yemeğin üzerine cila olduWallace'ın ellerine sağlık.....
düşünüyorumda,birdahaki mangalda mangal başı Wallace olmasın! ne dersin:mrgreen:
ne demek abim sevdiğim arkadaşlarımla beraber olmak hayattaki en büyük zevkim yaw:mrgreen:
havanın sıcak olması pastanın yapacağı seyahati kötü etkileyeceği için gelemedi beeale:
ooo
sodalar hazır kıt'a beklicekse yaşadıııkk sabaha kadar yanacak mangal desene:queen::queen:
abi duygularıma tercüman oldun
vallace şıkkım mangal başı olmasın çok haklısın:rendeer:
adam pişirirken göz hakkım diyo yarısını yiyo:cyclopsan
pişirdiklerinide eşit daatırken kendi hakkınıda alıyo yawr:
ama kahveleri pişirsin onda bi sorun yok:queen::queen:
Doğum günün kutlu olsun Özer abi;
kusura bakma gelmeyi istiyordum ama dün kardeşimin ÖSS sınavı vardı, sınava bizim okulda biraz olaylı bitince okuldan ayrılmamız baya bir geç oldu. moraller bozuktu gelemedim.. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara...
ne demek abim sevdiğim arkadaşlarımla beraber olmak hayattaki en büyük zevkim yaw:mrgreen:
havanın sıcak olması pastanın yapacağı seyahati kötü etkileyeceği için gelemedi beeale:
ooo
sodalar hazır kıt'a beklicekse yaşadıııkk sabaha kadar yanacak mangal desene:queen::queen:
abi duygularıma tercüman oldun
vallace şıkkım mangal başı olmasın çok haklısın:rendeer:
adam pişirirken göz hakkım diyo yarısını yiyo:cyclopsan
pişirdiklerinide eşit daatırken kendi hakkınıda alıyo yawr:
ama kahveleri pişirsin onda bi sorun yok:queen::queen:
Oh valla yerken içerken WALLACE C ŞIKKIM SÜPER diyordun ama. Sen ve benim yediğimle 3 motosiklet sitesi doyardı be
Bu arada bizleri davet eden ve en güzel şekilde ağırlayan Özer abimize ve sevgili eşi Race Cat Marina'ya çok teşekkür ederim. ÖZer abicim nice mutlu yıllara. Race Cat, o tavuk sosunun formülünü vermedin ya aşk olsun. Bundan sonra ben tavukları alıp sana getireceğim hep sen soslayacaksın.
buluştuk, yedik içtik hoş sohbet ettik. Bu tip doğumgünü kutlamalarını daha sık yapalım ya da hiç gerek yok her bişeyi bahane edip böyle toplaşmalar yapalım tadı damağımda kaldı
nice senelere .. güzel bir gün olmuş (((hep boyle mutlu kalın istanbuldan sevgiler:mrgreen:
Özer abi biz gelemedikr: . sehir dısındaydık dogüm günün kutlu olsun gec oldu abim ama :rendeer:
Valla mngalın başındayken hep sırtın bize dönük kaldığından ne yaptığını pek kesyiremedim ama Mustafa doğru görmüş olmalı yptıklarını:mrgreen:
Afiyet şeker olsun kardeşlerime bu gibi bir organizasyon daha yapmalıyız yakın bir tarihte! amma çok kalabalık ve en az 3-4 mangallı olmalı:wiinkk:
yapalım abicim en kısa zamanda bi tane daha. söz bu sefer tok geleceğim:queen::cat:
sen inandınmı bu yazdığına ha vallace şıkkım:queen::queen:
abim doğum günü kutlu olsun geç haberdar oldum gelemedim. nice yıllara sevgiyle kal
Vayy abla nerelerdesin sen ya _ :rendeer:
Bu arada Özer abicim tekrar doğumgünün kutlu olsun
abim doğum günü kutlu olsun geç haberdar oldum gelemedim. nice yıllara sevgiyle kal
Vayy abla nerelerdesin sen ya _ :rendeer:
Bu arada Özer abicim tekrar doğumgünün kutlu olsun
Vaaay sen buralara uğrarmıydın Speedy:wiinkk:
Teşekkürler kardeşim benim:rendeer:
Ferhat'dan nehaber umarım o da iyidir:cat: