karmacoma, aynen ta kendisiyim.
Rigel, memnun oldum Berkant kardeş, görmüşümdür mutlaka, toplantılara gelirseniz yüz yüze tanışma fırsatı da buluruz umarım.
"Bol bol yazmaya devam edin lütfen siteye.." Yeri geldiği zaman yazarım elbette.
THE_LANCET, teşekkür ederim, hoşbulduk. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip eylesin.
gureli, Rahmi babaaammm çok teşekkür ederim, hoş buldum. Ama şöyle bir düzeltme yapmak lazım, evinizde çok şey sattınız hatta satmadınız paylaştık. O karidesin tarifini mutlaka almam lazım sizden, bütün tabağı yememek için kendimi zor tuttum o gün :mrgreen:
"
Bize katıldığını söylemiştin ama ben bunu yeni gördüm. Hoş geldin , hoş geldin ama ''DUUURRRRRR'' biz seçiyiz öyle kolay kolay üye kabul etmeyiz. Önce sözlü bir dilekçeyle Anneni babanı da alıp bize geleceksin , öyle kapıdan uğrayıp geçmek yok . Annen babanla tanışıcaz , eline bir kova ve fırça verip motorları yıkatıcaz, bütün bu sınavlardan geçerli not alırsan, mesele kalmadı demektir.
hadi bakalım , bekliyorum."
Ben de zaten seçici olduğunuz için aranıza katılmakta tereddüt etmedim, umarım daimi olur. :cherry: ::smartass Artık bunun için ne gerekiyorsa yapacağız efendim, hayatımız sınav, korkumuz yok; dilekçe yazarız, motor yıkarız, yer sileriz, karides yeriz :queen::queen:
"
begendege yagazagabigilirigim kuguş vege tatargacadaga digilindege"
Egelbegettege yagazagabigiligirsiginigiz, tagatagarcaga yagazagarsaganıgız aganlagamagayagabigiligirigiz ogo kagadagar ::148::
Şimdiii gelelim size beylerrrrr ::lac:::jocolor: Siz iki düşman motor sahibine ağzınızın pardon moturunuzun payını
HIDıR'ım bilahare verecek.::miiz1:: Asıl o fotolar sende değil bende, Rozi
Hıdır'ıma yamanmaya, çalışıp, yalvarırken çekilmiş hem de.
Hıdır'ım bir kere gururludur, siz o lafları ettikten sonra bir daha yüzüne bilme bakmaz Rozi'nin.::ranntign İftiracılar siziiiiiiii ::11122::
Az bekleyin birazdan kanıtım geliyor::gleam::

Bakınız Rozi
HIDIR'ıma nasıl yamanıyor, diğer yanında da titrek TİTREK var.
Herşey gayet ortada bence ::hakem1:: ::ban::