Arkadaşlar,
ben 2004 model bir burgman aldım 400, bakımlarını ve tamirini Altan Motorda yaptırdım, hür ve özgür olarak aranıza katılıyorum. Herkese tekrar merhaba
Sevgili arkadaşlar
Burası Mt Hür ve özgün irade ile özgürce herşey paylaşılıyor.
Arkadaşımız gayet samimi bir şekilde K7 debriyaş sorunundan bahsetmiş.
Hatta motorunu değiştirmek istemişler ama kabul etmemiş.
Şimdi K7 lerde ki debrijak sorunu ne aşamdadır. Ben sıkıntılı diye An 650 aldım.
Arkadaşımada An k4 2004 model aldırdım. Yanı Suzukiden vaz gecmedik.
Ancak Burgman K7 debriyaj sorunları topiğinde bu serzenişte bulunanları
bir arkadaş model yükseltmek için bu yola başvuruyorlar diye nitelemiş.
Hakıkatten bir arkadaşmımda K7 düşünüyor. Son durum nedir.
Arkadaşlar afedersiniz ama ben bi soru sordum sadece bi arkadaşımız cvp verdi sizin bana vereceginiz bilgiler dogrultusunda motoru servise götürücem yoksa 25 ytl benzinle 122 km yol yaptım ve öle abartı hıza çıkma yapmadım aküm bitik yani zayıf akü aküde arıza var ondan olabilirmi ayrıca hava filtesi yag filtresi buji 3000 km önce digişmiş 10 ytl ye 44 km yol yaptım ve yolda kaldım ne olur yardımmmm
abicim bizim kimseye minnet borcumuz yok Allaha şükür.Bu nedenle keyfimize bakarız bugun suzi alırız yarın honda alırız baska gun bmw alırız,çin motoru alırız.Bu nedenle eskiler hiçbir şeyi boşa söylemez bilirsin.Atasözü aklıma geldi "it ürür kervan yürür"...
yeni katılan arkadaslara da selamlar hoşgeldıniz.Burası gercekten herşeyin özgürce yazıldıgı bir site ve başlıktır.
bugün sabahtan servise uğradım. muhabbet arasında laf son dişli yağına geldi. ben bi kaç ay önce 10-40 motor yağı koydum dedim usta atladı hemen naptın sen yaa fln diye 90 numara dişli yağı konur oraya dedi. bende daha önce burda muhabbetini yaptığımız olayı anlattım. olmaz öyle şey dedi gitti suzukinin yolladığı servis kitapçığını getirdi. aradı baktı ana 10-40 yazıyor burda dedi kendide şaşırdı...
tmmda benim ustada aynı şeyi söyledi değiştirelim onuda fln dedi hatta. ama sonra kendi elindeki suzukinin yolladığı kitapçığa bakınca ana hakkaten 10-40 konuluyomuş dedi. açtı sonra 2003 öncesi modelin tamir kitapçığını ondada 10-40 gördü. biz hep 90 numara koyuduk dedi...
tmmda benim ustada aynı şeyi söyledi değiştirelim onuda fln dedi hatta. ama sonra kendi elindeki suzukinin yolladığı kitapçığa bakınca ana hakkaten 10-40 konuluyomuş dedi. açtı sonra 2003 öncesi modelin tamir kitapçığını ondada 10-40 gördü. biz hep 90 numara koyuduk dedi...
Arkadaşlar 2 kymco xciting arkadaşla s14.06.2008 cumartesi sabahı şile yolunda Mola Gözlemede gözlememizi yedikten sonra Şileye doğru uzanıp 14.00 gibide cok sıcak olmadan döneceğiz. Katılmak isteyen olursa Sabah 9.00 da Kozyatagı
Carrefour da Bahaus kapısından hareket edilecektir. Hanımdan fırca yemeden erken döneceğim. .......))))))
valla erencim ben anlamaz dişliye dişli yagı konulur.Adı üzerinde dişli...
Denizin motorada 80/90 zeytinyaglı gl5 dişli yağı koyduk..
Abi size afiyet olsun yarın hanıma tabiyim onu gezdiricem...
5-10ytl lik benzin alarak ölçemessin. depoyu sonuna kadar doldur ve git bakalım kç km gidicek. normalde depo şuan için sıfırdan 36-38ytl ye fln dolar...