evet arkadaşlar evde internet olmadığı için pek bişey yazamadım geldiğimden beri.
öncelikle hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. darısı hayırlısıyla hepinize diyorum. ozz hariç onun boyu yetmez

ha bi de denizim hariç o da kullanamaz

ilk motorun yanına gittiğimizde üzerine oturunca anladım ki, borusanda denediğim motordan daha yüksek. hemen orada site içerisinde bir tur attım ve ALLAH ım ben bunu istanbula nasıl götürecem dedim. neyse serhatin ince eleme sık dokuma türünden olan, incelemesinden sonra ok yi alıp noterin yolunu tuttuk. ve satış yarım saat içinde bitti ve tekrar motorun yanına gittik. satan arkadaşla helalleştikten sonra, bismillah dedim ve tüm bildiğim duaları okumaya başlayarak motora bindim ve trafiğe girdim. serhat dedi ki
-oldukça yorgunuz en iyisi feribot biletlerini iptal edip yarın akşama bilet alalım.
çeşmeye gidelim bir gün orada kalalım hem gidip gelirkende yol oldukça müsait, motorada alışmış olursun dedi. kabul ettim. ve biletleri değiştirmek için izmir çıkışındaki benzin istasyonuna gidip hem depoları fulledik hemde biletlerimizi değiştirdik. sonra tornistan çeşme otobanı. desem ki bizden başka araç yoktu otobanda o derece.
neyse, otobanda biraz slalom biraz ani fren. yani hondada öğrendiğim şeyleri tatbik ederek motora alışmaya çalıştım ve çeşmeye vardık. orada soluğu kumrucuda alıp, karnımızı doyurduktan sonra serhatin akrabası olan bahar ablaya uğrayıp, biraz orada sohbet sonra kısa bir çeşme turu derken kurtlar saati geldi. bizde kapağı faik otele attık. tertemiz otelin resepsiyonistide motorcu olduğundan bize ekstra indirimle odayı verdi sağolsun. ha bu arada kumrucuda motorcuydu. harika yaptı kumruları
kurtlar vadisi dedik ama ben başında uyuya kaldım.

sabah güzel bir kahvaltı sonrası, daha önceki programımızdan vazgeçip, hemen yola koyulduk ve önce erene uğrayıp, sonra yolumuza 90 100 km lik hızlarla devam ettik. sık sık mola verdik. inanın yolun bitmesini istemedim. akhisarda ramiz köftecide köftelerimizi yedikten sonra, yola çıkmamızla yağmur hafiften atıştırmaya başladı. sonra dahada arttı ve dahada arttı

ALLAH sizi inandırsın. bandırmaya kadar yağdı. susurlukta ara verip, starbucks a girdik. çalışan çocukta motorcuydu

abi çıkar çoraplarını kurutayım demez mi? olurmu olmaz mı derken getirdi sıcak hava kompresorunu kuruttu valla çorapları botu falan. orada vfr li arkadaşımız ali geldi. (toplantıya geldiğinde tanıyıp sizde çok seveceksiniz eminim) bir saat kadar sohbet kahve molasından sonra yağmurun dinmeyeceğine kanaat getirerek, yola koyulduk. ama ne? yağmur dahada arttı. göz gözü görmüyor yağmurdan. silecek kafi gelmiyor damlalara nah kafam gibi yağıyor

bandırmaya vardığımız gibi hemen 5 kız bir abinin işlettiği bir butiğe daldık. sağolsun abi bize çay söyledi ve oradan kilot,çorap, eşofman altı alarak üzerimizi değiştirip öyle feribota bindik. feribotta başka bir maceraydı. neticede sağ salim geri geldik.
motor kıyaslamalarına gelince burgmanın yeri halaa bende farklı ama gs te anlatılacak birşey değil yani. yakıt sarfiyatına gelince, ara sıra basarak genelde 90 100 km hızlarla kullanarak .18ykrş yaktı. zaten önünüzde o yolbilgisayarı varken pek basamıyorsunuz.
burada serhat kardeşime çok teşekkür ederim. beni yalnız bırakmayıp, yoğun iş temposunu bırakarak benimle izmirlere geldiği için. (gerçi mecbur. hele bir gelmeseydi

) şaka bir yana serhat olmasaydı bu motoru almaya gitmeyi gözüm yemezdi. tek başıma..
ALLAH hepimizi kazadan beladan görünmez tehlikeden korusun. amin.