- Konu Yazar
yeteri kadar duman çıkıyorsa nargilede sorun yoktur. madem tadı yok, bence aromada sorun. aromayı yeni mi aldınız? nerden aldiniz?
evet ben gayet iyi anlarım..her hafta sonu arkilerle nargiledeyiz..
biz yapmayı değil daha çok içmeyi biliyoruz..
elma,muz,vişne,kavun,kapiçino..
közünü değiştir közün altındaki alüminyum folyoyla kaplı bir süzgeç olması lazım ona tersten üfle içindeki duman çıksın...delikleri açılınca acı tadı gidiyo..tadı daha tatlı oluyo..
bide nargilenin açılmış olması lazım...
nargileye tersten üflemekle alakası yok ya. tütünü ıslatırsınız. tadı gelmiyor diyor. aroması nedir acaba? kutuda yazmalı??
(tütün yanınca tersten üflenir fakat kısa kısa ve 3-4 defa. bilmiyorsa uzun üfler, sonra sil baştan yapmak zorunda kalır..)
Abi ben hep gıttıgım nargılecılerde ŞERBETLİ diye bır marka kullanıyorlar tadıda guzel dumanıda bu arada komurdede sorun olabılır
yani bu işin piri degilim ama. bence tütünü geri götürmeniz gerekiyor. mutlaka tütünde birşey var. dumani cikan nargileden tat gelmiyorsa.. başka açıklama düşünemiyorum..
ha, bir de... ilk içim ise(nargile daha once hiç kullanılmamış ise), onunla ilintili birşey olabilir.
nargileye tersten üflemekle alakası yok ya. tütünü ıslatırsınız. tadı gelmiyor diyor. aroması nedir acaba? kutuda yazmalı??
(tütün yanınca tersten üflenir fakat kısa kısa ve 3-4 defa. bilmiyorsa uzun üfler, sonra sil baştan yapmak zorunda kalır..)
kendini beğenmiş noolcekk![]()
ask olsun! mimiklerimi gormeden oyle yorumlama![]()
bunlar turk malı guzel olmaz, mısır malları var onlar guzel ben dukkanda yaparım sureklı içerim elma kavun çilek muz ananas kayısı şeftali kapiçino mango karışık meyve hurmalı hepsi var
ince folyo kullanman gerek ve tam göz olması lazım mangır ile yapıosan guzel olmaz ve ıyı bakman lazım hava alan yer varmı
lüle ağzını tıkamış olma ihtimalin olabilir ki bu dumanın da az gelmesine sebep olur, nargile takımın sıfır bi takımmı?? öncelikle bunu bilmek lazım.
eğer hiç kullanılmamış bi takımsa sana ağırlıklı deri kokusu gelir marpuctan
ki şerbeti yerinde o tütünün az falan değil + şerbetli tütünlerde içim yarım saattir, yarım saat sonunda kuru bi lezzet alınır, şerbet akmıştır artık. yani şerbetli ve şerbetsiz tütünler ayrıdır.
ayrıca, mısır bilmemde tavsiyem iran dene tütünü
hatta eminönüne kadar gitmişken beyazıta çıkıp, çorlulu ali paşa medresesini bul, erenler diye bi yer var bu medresenin içinde, bir kullanımlıkta olsa ordan al tütünü. farkı anlayacaksındır
saygılar